![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 24 2022, 13:43 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את עצובה
אני יודעת אם את בוכה אני שומעת יורדת על עצמך כאילו סתם לא רואה את הטוב שבך אז תביטי במראה שמולך עינייך החומות מסתכלות סביבך בוחנות כל דמעה, כל סיפור, כל צורה שבעולם היופי שבך כבר לא מוסתר אז רק תיראי ת'צמך תפרסי ת'כנפיים שמעטרות את חום גופך 'את לא לבד' אני רוצה לצעוק אלייך העצב שבפנים משתקף על פנייך החיוורות חסרת אונים מביטה אלייך אוחזת את כף ידך אם תרצי אני תמיד שם לצידך ויום יבוא ואת תקימי אי שם בית עם ילדים עם צחוק של שמחה עם בעל אוהב ואני אדפוק, אני אדפוק בדלת ואת תפתחי, כולך מאירה כמו חדשה אז תביטי במראה שמולך עינייך החומות מסתכלות סביבך בוחנות כל דמעה, כל סיפור, כל צורה שבעולם היופי שבך כבר לא מוסתר אז רק תיראי ת'צמך תפרסי ת'כנפיים שמעטרות את חום גופך 'את לא לבד' אני רוצה לצעוק אלייך העצב שבפנים משתקף על פנייך החיוורות חסרת אונים מביטה אלייך אוחזת את כף ידך אם תרצי אני תמיד שם לצידך אוהבת, תומכת, מחבקת, עוזרת סופגת כל דמעה אני תמיד כאן בשבילך נשמתי התאומה .... אני יודעת שזה לא טוב כמו הקודם... תגובות? ותודה למי שהגיב לשיר הקודם זה ממש חימם לי את הלב! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2022, 16:55 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תהיל המהממת.
זה פשוט שיר עצום. נועש תיהיה גאה בך, אני גאה בך. כשקראתי את השיר, פשוט התנגנה לי מנגינה. כאילו אני קוראת את השיר אחרי שהוא כבר הולחן. פשוט מחמם. א.א -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |