![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 27 2022, 12:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקדשת 1,000 עלוב, אני יודעת. ![]() אחרי למעלה משנה שלמה בפורטל, סוף סוף הגעתי לתואר הבסיסי של קוסם מתחיל! הידד! לפני מוקדשים, כמה גיפים נחמדים: ![]() ![]() ![]() וכעת, מוקדשים, כי אני שיכורה משוקו ועייפה מאוד, אז בקצרה: למיטל: כי את מדהימה. זה מספיק? סתם, סתם. אז כן, קודם כל כי אני מכירה אותך במציאות, לחלי: למיטל: ללגל ולEiyar102: לשלומצי השלומצונית: ליעל: וכל אלה ששכחתי, בבקשה תסלחו לי. כמו שאמרתי, אני שיכורה משוקו. נא למחוא כפיים! ![]() -------------------- ![]() קלישה ✯ כותבת ✯ בטאית ✯ לחרוט את האות ✯ הקופים עומדים להשתלט על העולם ✯ סוף סוף יש פאנפיק לרומח הדרקון! ✯ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 12:28 PM
|
||
מזל טוב קלישה!
שיהיה לך המון שוקו בחיים! את כותבת מדהים:) -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מופאסי ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ שוקולד🍫 ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ למות זה מעייף~ מוזר זה נהדר~ :מתחנן:~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ ~ חמשת ימי הדין~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ בין ביאנה למארלה כזה~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה~ החתימה שלי3>
-תקראו לי מעופפת, תקראו לי נובית, אבל בבקשה תקראו לי כשיוצא סרט לארץ האגדות- ולא שכחתי, מאין באתי, ולאן אני הולך. אם התרחקתי, זה כי חיפשתי, מקום למענך. "החיים אולי זבל, אבל אני מהאלה שהופכים זבל מהרחוב ליצירת אומנות" ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 13:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
לפחות לא חסר לך סידן :) -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 13:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי את ההקדשה הכי טובה בייפאר
מזלט -------------------- 🏳️🌈 מאיה 🏳️🌈 מ. הסנובים 🏳️🌈 מ. הסרטים 🏳️🌈 Eminem ~ imagine dragons ~ paramore ~olivia rodrigo ~ BoyWithUke --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 15:08 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!
הידד ללוטרות! ![]() -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור הראשון! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 10:49 AM
|
||
מזלטוש!
-------------------- איתמר / אנעארף / סטוקר מחטט / אקטימל זה סגיד, ילד, לעזאזל. "בכוחם של הברזל והגחלת, של הדם ושל הנשימה, תתגלה האמת!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:32 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שראיתי את ההקדשה
מזל טובבבב -------------------- חלי | 21 | אחראית ידיעות ועדכונים וצוות תוכן | א. שנה"ל והנהלת הפורומים לשעבר ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 07:36 AM
|
||
מזל טובבב
לצערי, גל שכחה את הסיסמא ונעלמה. או לפחות אני מניחה לפי מה שהיא אמרה לפני שהיא נתקעה מחוץ לאתר? -------------------- סו 📚 (ס)נובית 📚 שיט ![]() "הנה עובדה קטנה. אתם תמותו." ~ גנבת הספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 16:19 PM
|
||
יואווו מזל''ט!
-------------------- אביה ~ סנובית ~ דתייה ~ סלית' ~ קיף סנסן Don't Have A Good Day -------------------------------- Have A Great Day תודה לטליה שעיצבה לי את החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי את נופלת וקמה, נופלת וקמה
מה זה אמור להביע??? אבל מזלטט -------------------- YAEL|| רייבנ || kotlc || היורשים || פ"ג || ילדי המנורה|ארץ האגדות|נשים קטנות|צער גידול בנות|Imagine Dragon|טיילור סוויפט|אריאנה גרנדה| אלן וואקר| dArtagnan|1.Dֻ ס - סנובים נ - נהדרים ו - ומושלמים ב - בלי פגמים י - יאללה, תצטרפו! אנחנו מ - מחכים:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 |