![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 27 2022, 18:03 PM
|
||
![]() The Sun Shined Brighter When She Was Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האהא ניצחנו נעמי ניצחנו!!!
יש לנו נו״ד של מארק :>>>>> ואף אחד לא ראשון!!! -------------------- "I've made peace with the fact that I'm a lowly, stupid, insignificant human who can't do anything right." - Nagito Komaeda BLACK LIVES MATTER|LOVE IS LOVE ian is here! he/him Danganronpa|League of Legends|OMORI|Keeper of the Lost Cities|I'll Give You the Sun ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 18:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשונידל
-------------------- איתמר / אנעארף / סטוקר מחטט / אקטימל זה סגיד, ילד, לעזאזל. "בכוחם של הברזל והגחלת, של הדם ושל הנשימה, תתגלה האמת!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Your now is not your forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמגגג יאיייי
-------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) חשוב לציין שזה נו"ד שנפתח עקב תחרות בנו"ד הקודם
(מי שהגיב הכי הרבה זכה לפתוח איזה נו"ד שבא לו) זה לא יחזור על עצמו הפעם אלא אם אציין אחרת -------------------- מור - 23 - אחראי שנת הלימודים הקסומה - מנהל הוגוורטס - לא דתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() The Sun Shined Brighter When She Was Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרנו שאין ראשון.
-------------------- "I've made peace with the fact that I'm a lowly, stupid, insignificant human who can't do anything right." - Nagito Komaeda BLACK LIVES MATTER|LOVE IS LOVE ian is here! he/him Danganronpa|League of Legends|OMORI|Keeper of the Lost Cities|I'll Give You the Sun ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרונההה
רביעית...? -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוזר ללמוד
-------------------- מור - 23 - אחראי שנת הלימודים הקסומה - מנהל הוגוורטס - לא דתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Your now is not your forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מארק!!!!!!
-------------------- נעמי - כל לשון פניה - 13 - מנהל.ת של הפורום הכי שווה בפורטל - מוזיקה 3> - ספציפית קייבטאון ומיי כמיקל רומנס ונירוונה ויוני בלוך ועוד כל מיני - הקונדסאים 3> - ספרים - וכאלה LOVE IS LOVE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מצטערים, אירעה שגיאה. אם אינך בטוח כיצד להשתמש בתכונה/אפשרות כלשהי,או שאינך יודע מדוע אתה מקבל את הודעת השגיאה הזו,נסה לעבור על קבצי העזרה לקבלת מידע נוסף ועזרה.
השגיאה שהתרחשה היא: אשכול זה נעול מידע ההודעה נשמר! הודעתך נשמרה. ביי קישורים שימושיים · שיחזור סיסמא · רישום חשבון חדש · יצירת קשר עם מנהל הפורום C: טוב יאללה נו"דיון -------------------- איתמר / אנעארף / סטוקר מחטט / אקטימל זה סגיד, ילד, לעזאזל. "בכוחם של הברזל והגחלת, של הדם ושל הנשימה, תתגלה האמת!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מארק!!!!!!!
-------------------- "I've made peace with the fact that I'm a lowly, stupid, insignificant human who can't do anything right." - Nagito Komaeda BLACK LIVES MATTER|LOVE IS LOVE ian is here! he/him Danganronpa|League of Legends|OMORI|Keeper of the Lost Cities|I'll Give You the Sun ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אחרונה :)
-------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2022, 18:05 PM
|
||||
מי זה בכלל -------------------- איתמר / אנעארף / סטוקר מחטט / אקטימל זה סגיד, ילד, לעזאזל. "בכוחם של הברזל והגחלת, של הדם ושל הנשימה, תתגלה האמת!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 27 2022, 18:06 PM
|
||
יאי
מארק -------------------- סו 📚 (ס)נובית 📚 שיט ![]() "הנה עובדה קטנה. אתם תמותו." ~ גנבת הספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה היה תחרות למי שמגיב הכי הרבה לא למי שמגיב אחרון -------------------- מור - 23 - אחראי שנת הלימודים הקסומה - מנהל הוגוורטס - לא דתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני יודעת אז מה הייתי אחרונה -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 |