![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2022, 22:26 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה היא מה יותר כיף או מה יותר חשוב? טוב, מה זה משנה, בכל מקרה הפורטל מנצח בשניהם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 22:27 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו יכולים לדבר על זה שירין קרא לליאור מאמי?
סליחה אל תתנו לי באן או משהו אני לא צוחקת על ירין -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו יכולים לדבר על זה שירין לא השתמש בחתימה שעיצבתי לו? נפגעתי קשות -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן אשמח אני גם לא זוכרת הרבה אז אפשר פשוט בלי יותר מדי איזכורים לספרים -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה לא משנה את העובדה שבסופו של דבר, גם ככה המוח שלי לדוגמה שונה משלך וגם זה נכון לכל אחד. לכל אחד מאיתנו יש דרך הסתכלות שונה ודרך ראייה, ויסות רגשי וחושי שונה ובכללי הכול בצורה אחרת, גם אם במעט מאחרים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 22:28 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
תקשיבבבב ננעל לי הוואטצאפ אבל רציתי לשלוח את זה הנהנים או משהו תשלחי בשמי זה הרג אותי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן, מה זאת אומרת מדבר כמו שאתה מדבר עכשיו?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אל תדאגי ירין לא דיקטטור כמוני הוא לא שורף ראשים רק שולח את האימוג׳י המבוייש הזה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור מאמי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 22:29 PM
|
||||
עדיין לא הבנתי מה יש לך נגד השיער שלי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני כבר אפתח אז מי בא לך להיות? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן, אבל מוח של אוטיסטים שונה ממוח של ניירוטיפיקלים. אין מה לעשות עם זה. אם לא הייתי אוטיסט, לא הייתי אני. לא אמרתי שהאוטיזם זה כל הזהות שלי. אמרתי שזה משפיע על הרבה דברים בזהות שלי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם עד סוף הנסיעה אני לא מעדכנת פה ששלחתי את ההודעה ההיא תרביצו לי בבקשה
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
איזו -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |