![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק. אז אל תזכירו לי את מור עושה התעמלות אומנותיתתתת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני כמה ימים הכיתה שלי דיברה בבוקר על מצעד הדגלים והאם זה טוב או לא או פרובוקציה וכו ואז המורה למדעים נכנסה לזה באמצע ואמרה שהיא בעד ושזה לא פרובוקציה וכו ואז מישהו אמר לה "למורים אסור להביע דעה פוליטית לא?" ואז היא אמרה "לא אני בכלל לא בדעה הפוליטית כמו שזה נשמע אני לא ימנית אני לגמרי הפוך אפילו בחיים לא הצבעתי ביבי חס וחלילה" העיקר לא להביע דעה פוליטית כן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו לא התיכון הייתה תקופה איומה בשבילי ושנאתי כל רגע שחייתי אני רוצה לחזור לתיכון כי זאת הייתה מסגרת יותר טובה מעכשיו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כי יש לנו את שתי השפות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי לילד מהכיתה שלי דניאלי בטעות ועכשיו הוא קורא לי אריאלי ומשפפים אותנו🥰🥰🥰
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אריאל אז האם ירין גבר אלפא או גירלבוס.
או גם וגם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בוכה גל כך זה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:36 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוא תראי את דודה של אימא שלי בת 90 ומשהו לא צלולה בכלל אבל בת 90 ומשהו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מה זה גירל בוס תעדכנו
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מה הקשר אין שום דבר רע בלהיות תשעים פחות אלפא זה משלים משולש ישר זווית למאה שמונים מעלות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי אבישג מה קורה @סופי האם זה סותר?? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:37 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה היא מה דעתך עליו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא בושה אבל זה גם לא גאווה נראה לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אתה רוצה לחזור לבית ספר? אתה לא ההוא שאמר שהוא את הבגרות שלו כבר גמר? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סדרה של נטפליקס בום נראלי לפחות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |