![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:38 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז זהו בתחילת שנה היה לי קראש עליו אבל הוא ממש לא הטעם שלי במראה אבל באופי כן -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אוי ואבוי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה זה שסיפרת לי עליו?? הצילו תקשיבי אני יודעת קצת רוסית אז דיברתי עם ילד בכיתה שלי שהוא רוסי ברוסית ואז מישהי התחילה לשפפ אותנו וכאילו מה נסגר אני אפילו לא הבנתי חצי ממה שהוא אמר לי חחחחחחחחחחחח -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשיטא! אדהכי והכי הנייעס הדתי רוקד על שתי החתונות, ולמה זה מנפק"ם אם זה חבורה של צ'יקבערס גישמעקרים בחדר"ש או באויצר, או דת"לים איפה שלא יהיה?! ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבצתי לילד מהשכבה עם דף כדי לחקות איזה מורה דפוק ומשפפים אותנו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני שנתיים, באחד מסבבי הבחירות, החיילים שפיקדתי עליהם בקורס עשו דיון פוליטי ונכנסתי להם לכיתה באמצע. תפסתי אחד מהם באמצע נאום חוצב להבות נגד ביבי, והזהרתי אותו שאסור פוליטיקה בצהל. הוא ניסה לחלץ את עצמו בזה שאמר "אבל המפקד, אל תבין אותי לא נכון, אני מת על ביבי! חולה עליו! ביבי המלך!" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:39 PM
|
||||
אל וודס נגיד אבל בעיקרון מישהי שיש לה סטרונג רוגבי ארמס די סליחה מישהי שהיא אישה חזקה כזאת אתה יודע ממש התרגום של המילה -------------------- 💋
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה היא גרה בנס ציונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן... נכון... ובעברית? עברית מדוברת? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
למה אני ערה רציתי לישון בעשר
|
|
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך קוראים לזה שבן אדם בדיכאון אבל הוא לא באמת בדיכאון כי זאת מחלה נפשית שאין לו אבל הוא כן מדוכא למשך תקופה כזאת
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בעצם טעיתי מסתבר בוא נראה מה הבנתי הדתי יעני נהנה משני העולמות וזה גישמעקר זה קשור בטעם? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 23:40 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל וודס היא כזאת גירלבוס מדהימה אני מתה עליה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יאס לא נושמתתת באמת משפפים אותי עם כל דבר שזז איתי נגיד שתלטן מתנשא אמרתי לו שאני מקווה שהוא יתאבד -------------------- 💋
|||
|
|
||||
דאון נראלי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |