![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 97 98 [99] 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:50 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח סתם כי ה תעייפתי
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:51 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:53 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי צריכה להישאר בבית
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:54 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיפור חיי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:54 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עומדת להיות לבד בפיזיקה ואז יהיו לי שעתיים לשרוף לבד אין לי כוחח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:56 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אוי ואבוי אין לי כוחות
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:56 AM
|
||
מה יש
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 07:57 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני לא מרגישה טוב ואומרת שאני כן ואז אני מצטערת על זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:02 AM
|
||
מסתמן שבסוף אני לא אהיה לבד בפיזיקה
אבל אולי עדיף להיות לבד בפיזיקה אם אני באמת צריכה ללמוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:10 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בא לבית הספר בשביל 3 שעות
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:13 AM
|
||
היי אני באה בשביל ארבע
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:15 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קשה לייי ההנהלותיים כאלה אלפא כפיים
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:33 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו״ד הבא
עוד חודש שנ(״וד)ה״ל! (אם אני לא פה ורד) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 08:43 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
100
עריכה: שיט -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2022, 09:22 AM
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירוק. אוקי שלום לכם כולם הבטחתי עדכון אז הנה אתמול דיברנו והוא אמר שאם זה מפריע לי אז הוא יפסיק האמת אני בספק לא יודעת אם להאמין לו או לא אז נחיה ונראה אני בקשר עם חברים שלו אז אני תמיד אוכל לדעת אני מניחה /: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |