![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני עושה אם אין לי כוח כבר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:32 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:38 PM
|
||
נורא מתוסכלת
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך. ממרכזים. בCSS.
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:41 PM
|
||||
מה קרהה הכנתי עוגת ביסקוויטים ויצא חביבבב ובא לי שניצל. אבל אין שניצל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:54 PM
|
||||
לא ממרכזים סופי ניסיתי לעבוד אבל המחשב שלי כל הזמן קרס )): יאאא באלי לטעום שניצלים זה מושלםם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2022, 17:59 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם להחזיק אצבעות שהפקולטה בבנ"ג תקבל את הציון שלי במתמטיקה ותעביר אותי לשלב הממוחשבים
ושאני אעבור את הממוחשבים רביע 1 ושאני אעבור את הראיון הראשון ואת הראיון השני ושאני אתקבל השנה גם ברגליים להחזיק -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:03 PM
|
||
מחזיקים
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:12 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפ נעמי פה אז חיפשתי אותך אההההההההההההה זהו ביי נראלי
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:16 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להחזיק חזק עד שיפלו האצבעות כן
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:20 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:36 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאאאא אומייגאד בדר״כ כשאני מחפשת אנשים הם לא עונים לי קיצר אההההההה הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת לשרשר עם אנשים שהם לא את בעעעעע זה נשמע מוזר אבל כאילו היו לי איתך איזה טריליון שרשורים אז כשאני משרשרת עם אנשים אחרים זה מרגיש לי קרינגי יותר ואהההההההההה רק אם באלך כמובן!!!!!!!! ואם יש לך זמן או כוח אז אההההההה באלי לשרשר אני מאוד אשמח אפילו לא אכפת לי ככ על מה זהו עכשיו אמרתי מה שיש לי להגיד בערך ביי -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 28 2022, 18:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו קדימההה על מה באלךךך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |