![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:12 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקבלת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:16 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדי!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:20 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי איזה יום מוזר זה אלוהים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:23 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי סופי מה שלומך!!!
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:32 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ וואו כבר 3 שנים אני רק גובהת ולא הרבה במיוחד ![]() ![]() ![]() אז זה כבר לא מכסה את הברך אבל סבבה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:34 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מגיבה בדיליי כרגיל אבל מה מביך בעצם? כאילו מה אני כבר מבינה בזה אני סה״כ מנסה להיות נחמדה ולעזור ונראלי שגם כל אחד פה שהציע רעיון אז בסדר אולי זה לא סוף העולם אבל אנשים רק מנסים למצוא פתרון כי כן זה נשמע די קריטי כשאתה כותב ״מה אני אעשה בלעדיו״ אבל אם זה מביך אז אני פשוט לא אנסה לעזור :) -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:37 PM
|
||
![]() מוגל |
בום טראח נפל הפח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Snuuy, זה תלוי כמה המצב חמור
מה הנכות שלך? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדררר הלכתי מלא היום הצילו יותר מ9 קילומטר מסתבר לא ברצף והיה לי אחלה יום בסהכככ מה איתךךך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:42 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא גבהתי איזה שש שנים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:44 PM
|
||
לא גבהתי אה
חודש? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:44 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מצידך שהצעת לעזור -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:46 PM
|
||||
וואו הרבה זמן ![]() מה שמבאס זה שיש לי חברות ג'ירפות הן מסתכלות עליי מלמעלה כזה ![]() --------------------
|||
|
פורסם ב: May 29 2022, 19:47 PM
|
||
אני החברה הג׳ירפה
כואבת לי הרגל מה עושים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |