האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

פעילות / אדריכל המקדש, יש אישורוש
פורסם ב: Jun 2 2022, 19:08 PM
צטט הודעה

טו דה לפט טו דה לפט

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 104324
מגדר:female
משתמש מספר: 53296
חפצי המשתמש: צפה

אדריכל המקדש
פעילות

שלום לכולם ובוקר טוב או צהריים טובים או ערב טוב!
בחודשים האחרונים פצחתי במלאכת שיפוץ החדר שלי כיוון שיש לי תקציב, כיוון שאני משתעממת מהר וגם כי הבנתי שיכול להיות שהמיטה הסגולה שלי לא תואמת את השטיח הירוק שלי. הבחירות העיצוביות שלי אכן שנויות במחלוקת.

כחלק מהעיצוב החדש של החדר שלי, החלטתי להקדיש פינה קטנה לבן אדם שהכי חשוב לי בעולם - אמא שלי. אבל אז ראיתי שאין לי ממש מה לעשות עם זה חוץ מלהניח מסגרת עם תמונה על שרפרף חמוד ולכן הפינה עומדת להיות מוקדשת לאדם חשוב כמעט כמו אמא שלי - ביונסה. אני לא יודעת אם אתם יודעים, אבל אני ידועה בתור מעריצה גדולה של ביונסה ושל המוזיקה שלה. לכן מובן מאליו שאקדיש בשבילה אזור מחדרי הפרטי, כמובן, למרות שהיא כנראה לעולם לא תראה אותו. אולי אם אני אצייץ לה מספיק בטוויטר.

אבל עדי, ביונסה לא משתמשת בטוויטר why.gif

לא רלוונטי.
התחלתי בתליית כמה פוסטרים בודדים, אחד של הסרט שהוציאה בנטפליקס, השני של הקאבר שלה במגזין ווג בשנת 2018. הוספתי גם כמה דיסקים למרות שאין לי כונן דיסקים וגם כמה תקליטים למרות שאין לי תקליטור. קישטתי בצבעים של האלבום החמישי שלה, וורוד ושחור, והוספתי נר. כי מקדש וזה.
אבל לא, זה לא מספיק. האזור הקטן הזה בחדר שלי לא מתאר כמו שצריך את האהבה וההערכה שלי אליה ולמוזיקה שלה. אני צריכה עוד. אני צריכה להדביק עוד פוסטרים על הקיר, לתלות על מסמר העתק מדויק של הכפפה שהיא לבשה בקליפ של ״Single Ladies״, להדפיס את כל הציטוטים האהובים עליי מהשירים שלה ולפזר ברחבי המקדש. וגם מה זה בכלל פינה קטנה ומסכנה? אני אבנה לה מקדש שלם! הוא יהיה בנוי בצורה של הבמה מסיבוב ההופעות “Formation World Tour״ של שנת 2016, יכלול חדרים לכל אלבום כאשר כל אחד מהם יעוצב בדיוק לפי הווייב הנכון ובנוסף לכך, ארון מלא בתלבושות מכל הקליפים שלה. יהיו גם נרות, כי מקדש וזה.

יופי מעניין מאוד מה הפואנטה של כל זה boring.gif

אז אחרי כל הסיפור המאוד מעניין הזה, בואו נגיע לחלק שלכם! אני חייבת עוד רעיונות למקדש שלי ואשמח לקבל טיפה השראה מהמקדשים שלכם! אה, רגע, אין לכם מקדשים למוזיקאים האהובים עליכם? בושה וחרפה! איך אתם מעזים לקרוא לעצמכם ״מעריצים אדוקים אש עד הקבר ומעבר אף אחד לא מכיר את הfave שלי כמוני תראו איזה מקדש הכנתי להם״?

בפעילות הזו אני מזמינה אתכם לבנות מקדש שלם למוזיקאי האהוב עליכם, ונותנת לכם תקציב אינסופי בשביל המשימה, מה שאומר שמותר לכם להתפרע כמה שבא לכם! תפציצו בפרטים ותבנו מקדש שמתאים בדיוק למוזיקאים האהובים שלנו, כזה שלא יבייש אף מעריץ אדוק כמוכם.

ולא שכחתי מפרס! כל משתתף בפעילות יזכה ב170 חרמשים מהממים ו25 נקודות בית!

CODE
[B][COLOR=DeepPink]שם + כינוי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DeepPink]בית לבעלי תפקידים:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DeepPink]המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DeepPink]תיאור המקדש:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DeepPink]שאלות/הערות/נר לי דקיק:[/COLOR][/B]

הפעילות תיסגר עוד שבוע וחצי. בהצלחוש

--------------------
עדי

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 4 2022, 09:58 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 26422
משתמש מספר: 80793

שם + כינוי: שלומצי
בית לבעלי תפקידים: הבית של ההכי טובים כמובן
המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש: פאראמור אהבה;)
תיאור המקדש:
אוקי אז ככה.
בפינה אחת יהיה מתלה בגדים יפה כזה, עליו יהיו החולצות פאראמור שלי, שאמנם יש רק אחת בודדה כרגע, אבל עם התקציב האינסופי... לא בטוחה אם ישאר לי מקום בארון.
על הקיר אני אדביק טפט של סמיילים הפוכים כמו בfake happy, שזה כמובן אחד השירים הכי טובים שלהם. בקצה החדר תשב ספה מהממת כזו, כמו בכריכת האלבום הראשון שלהם.
על הקיר שמעל הספה יהיו פוסטרים של כל חברי הלהקה הראשונים, מסודרים אחד ליד השני, ןמתחת לכל אחד מהפוסטרים ישב מדף. במדף יהיו כל מיני דברים על כל אחד מחברי הלהקה.
על התקרה יהיו מודבקות מדבקות של פרפרים, כמו באלבום ששכחתי רגע איך קוראים לו.
על הרצפה יהיה שטיח מקסים בצבע ורוד כמו באלבום של אפטר לאוטר.
על הקיר האחרון יהיו מרוססות את הכתובות שיש בriot, כי זה אחד מהאלבומים הכי טובים.
אה ועל הקיר של ריוט יהיו תמונות של כל האלבומים, ותהיה תלויה הגיטרה המקורית של טיילור יורק כי טיילור יורק>ג׳רמי דיוויס (למרות שג׳רמי הוא בסיסט וטילור גיטריסט).
תמיד יהיה אור בחדר כדי שאם מישהו יכנס לשם ויבכה (מרוב שזה מושלם או בגלל השירים) לא יכנס לדיכאון וילך לאכול עוגיות או משהו. חשוב שיהיו שם עוגיות פיל כי זה מרים את המצברוח לא כמו השירים של פאראמור.
אה ויהיו רמקולים מוחבאים בקירות שישמיעו אך ורק את השירים הטובים של פאראמור, ועל שידת עץ ישנה ישב רדיו ישן.
שאלות/הערות/נר לי דקיק:
האם חפרתי מספיק? huh2.gif

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
פורסם ב: Jun 9 2022, 20:23 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 6678782
משתמש מספר: 75665

שם + כינוי: יעל
בית לבעלי תפקידים:רייבנ
המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש:טיילור סוויפט, קלל
תיאור המקדש:אז ככה:
באמצע יהיה מין כזה מקום עם עמודים מאבן שיקיפו אותו ולא יהיה בו שום דבר חוץ מהכיתוב "באט איי אהב אה בלנק ספייס בייבי" כי זה השיר הראשון שלה ששמעתי באובססיה שלי לשירים שלה. מסביב יהיה על הקירות הרבה מונות ופוסטרים וציטוטים מהשירים שלה. חוץ מזה יהיה שם מלא אביזרים שהם כאילו קשורים לטיילור אבל לא לגמרי. נגיד, מעודדות. או כל מיני כאלה. זה יהיה תלוי על הקיר. חוץ מזה יהיה פשוט את כל האלבומים לה וזה על הקיר כי למה לא. ויהיה מערכת מוזיקה גדולה כזאת שתשמיע שירים של טיילור כל הזמן בלי הפסקה וגגם יהיה כזה מום של סוג של קריוקי שאתה מתחבר למערכת ואזז אפשר לשיר חלק מהשירים של טיילור. אוו וכמובן שיהיה שם ארון מדפים תוח מלא אקססוריז של טיילור כי תקציב איינסופי וזה. יהיה גם בצדדים מדרגה לקומה למעלה קטנה כזאת שמה שיהיה בה זה כמה כורסאות ועל כל כרית כתוב שם של שיר, ויש שם אוזניות שאפשר לשמוע לפי השיר. יהיה שם שולחן ועליו יהיה כל מיני מאכלים וזה מה שמתאים לשיר שתשמעו. וכמובן שיהיה גם פשוט פוסטר ענקי תלוי על הקיר בצבע אדום. והכול יהיה בצבע אדום, כי כאילו אדום. וגם, על המדרגות לקומה למעלהה יהיה כאילו שטיח אדום ויהיה כתוב עליו את כל המילים של השיר. כן, אני כזאת פתטית. וגם, יהיה תלוי על אחד הקירות תמונות של טיילור מכול שנה שהיא נולדה ועד כיום, וכול פעם ביומולדת שלה אני אוסיף תמונה.
שאלות/הערות/נר לי דקיק: חפרתי 14 מילים יותר ממאיה!

--------------------

אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך
סו~
my name is not So but ok
she/he
‏ Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi

User Posted Image

"השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ."
yael

---------
פורסם ב: Jun 9 2022, 21:18 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 11025
משתמש מספר: 69760

שם + כינוי: נטע, Cruella De Vil
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו
המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש: הספייס גירלז
תיאור המקדש: דבר ראשון החדר עצמו יהיה בצבעים של בריטניה כי הן בריטיות. ואז על הקירות יהיו תלויים פוסטרים של כל השירים שלהם. על המדף יהיו הבובות הקריפיות מהשיר ויוה פורבר https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q...vPBkLk&usqp=CAU ולבסוף הדובדבן שבקצפת או התיבול שבבנות (ספייס גירל ;) יהיה השטיח הלבן שכאשר ידרכו עליו הוא יפעיל מלכודת שכדי לעבור אותה צריך לשיר כמה שיותר שירים שלהן בדקה. לבסוף כאשר נכנסים למיטה שומעים את גודבייי
הסוף
שאלות/הערות/נר לי דקיק:

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Jun 9 2022, 21:46 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

שם + כינוי: רינגוש פרינגוש
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו
המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש: המממ נקדיש את אדל או משהו
תיאור המקדש: אז נעשה מקדש גדול בצבע שחור ויש חדר לבן וחדר כוסות עם מים וחדר שחור לבן כמנהג השירים המוצלחים וחדר עם כיסא ונחש מת על הרצפה נראה לי לפחות שזה היה נחש מת על הרצפה ואז יהיו ערפדים בכל מקום כי בקליפ אחד היא נראית כמו ערפד ויהיה מתופף בפינה והיא תעמוד עם המון השתקפויות לא אמיתיות ותיסע באוטו ברחבי המקדש ןאז יהיה כיף.
ונרות כמובן. כי מקדש וזה.
^^
שאלות/הערות/נר לי דקיק: היידה אלכסססססססס
נרות וחקירותתתתת
שוש לא רימזתי כלום

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Jun 10 2022, 20:32 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
חרמשים: 32346
מגדר:
משתמש מספר: 81961

שם + כינוי:מצטער חסוי
בית לבעלי תפקידים:רייבנ
המוזיקאי.ת אליהם מוקדש המקדש:עקיבא תורג'מן
תיאור המקדש:הכול הייה מקושת בצבעי כחול לבן והוא בעצמו הייה בצבעי כחול לבן
----
אני לא מעריץ שלו
שאלות/הערות/נר לי דקיק:

--------------------
רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו
רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו
רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית
רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית
רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים
רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים
רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון
רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון
רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד
רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד
רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות
רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות
רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה
רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה
רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו
רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו
רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות
רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות

חכם סיני אחד אמר
我看到你有谷歌翻译

---------
פורסם ב: Jun 12 2022, 13:06 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 36383
מגדר:
משתמש מספר: 74451

ננעל, כל הכבוד לכולםן על ההשתתפות! תגמולים יישלחו בקרוב D:

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4157 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025