האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

קירארקטינה|סיקור שיפ
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:03 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

*ספויילרים לבני הנפילים שאני לא עומד לסמן כי זה יהיה כל הסיקור. וגם כל הסיקור הזה זה ספויילר למיומנויות אפלות אז ראו הוזהרתם.

קירארקטינה
User Posted Image

שם השיפ: קירארקטינה|Kierarktina
שם הדמויות בשיפ:
קירן|Kieran
מארק בלאקתורן|Mark Blackthorn
כריסטינה רוסאלס|Cristina Rosales
הסדרה ממנה לקוח השיפ: מיומנויות אפלות|The Dark Artifices
הופעה ראשונה: גבירת חצות|Lady Midnight

תקציר הספר
גבירת חצות - גב הספר
חמש שנים עברו מאז הרעידה המלחמה הגדולה את עולמם של שוכני התחתיות בלוס אנג’לס. השלום הקר ששרר מאז יצר קרע עמוק בין ציידי הצללים ובני הפיות ואסר על כל שיתוף פעולה ביניהם. אבל כאשר סדרת מקרי רצח מאיימת על שלומם של בני העמים, ישנם מי שמחליטים לחבור אל אויביהם המושבעים כדי לשים קץ למעשי הזוועה, כי רק בכוחות משותפים ניתן יהיה להבין את משמעות הסמלים המופיעים על הגופות ואת שלל המסרים שהרוצח האכזר שולח באמצעותם.
כמו רבים אחרים גם אמה קרסטיירס, הנמנית על ציידי הצללים, איבדה את הוריה באותה מלחמה אפלה. אך היא משוכנעת שמותם קשור למקרי הרצח האחרונים. את נחישותה לחשוף את מי שרצח אותם ולנקום את מותם היא חולקת רק עם ג’וליאן בלאקתורן, שנשבע להגן עליה ולשמור לה אמונים. עד מהרה מוצאים עצמם אמה וג’וליאן מסובכים בחקירת רצח שגורמת להם לעבור על כל חוק אפשרי ומסכנת את שלומם של היקרים להם מכול.

מיומנויות אפלות - תקציר שלי
עברו חמש שנים מאז המלחמה האפלה, וחמש שנים מאז קביעת השלום הקר, אבל אמה קרסטיירס ומשפחת בלאקתורן עדיין לא התאוששו מכל מה שאיבדו במלחמה. ילדי משפחת בלאקתורן איבדו את אביהם במלחמה ואת הלן ומארק לשלום הקר, והוריה של אמה נרצחו. אבל אמה יודעת שההורים שלה לא נרצחו על ידי סבסטיאן, ונחושה למצוא מי היה הרוצח האמיתי.
כשסדרת רציחות מתרחשת בלוס אנג'לס, זהה למקרה הרצח של ההורים של אמה לפני חמש שנים, אמה והפראבאטי שלה ג'וליאן ממהרים לחקור את המקרה, ונאלצים להיעזר ביחידים שאסור להם ליצור איתם קשר - בני הפיות. כמובן שהקללה שעל כתפיהם רק מעכבת אותם יותר.

מארק בלאקתורן
User Posted Image

מארק הוא הבן של אנדרו בלאקתורן והגבירה נריסה מהחצר המבורכת, וחולק את דם הפיות שלו עם אחותו הגדולה הלן. הוא גדל במכון של לוס אנג'לס עם אחיו, ולמרות שהוא היה רק חצי אח שלהם עדיין היה לו קשר טוב איתם.
כשהיה בן שש עשרה סבסטיאן פרץ למכון של לוס אנג'לס והפך את אבא שלו לאפל. הוא עמד לשנות גם את מארק, אבל אז גילה על דם הפיות שלו והחליט במקום זאת לשלוח אותו לארץ הפיות. שם הוא נלקח לצייד האפל, ועבר עינויים רבים עד ששוכנע בסוף שכל בני משפחתו מתים והסכים לשתות מדמו של גווין ולהצטרף לציד, מה שגרם לאחת מעיניו להשתנות לצבע זהב. בצייד הוא פגש את קירן, והשניים התחברו.
מארק חזר למשפחתו ב2012, חמש שנים לאחר שנלקח, למרות שלא ידוע כמה זמן עבר בשבילו בארץ הפיות.
מארק מאוד רציני וקודר, בעקבות הטראומה שחווה בצייד. לאחר כל כך הרבה זמן עם בני הפיות, קשה לו להבין הומור או לשקר. כשסיימון פגש אותו בארץ הפיות, הוא ציין שמארק מדבר וזז כמו בן פיות ולא כמו צייד צללים, בעקבות הזמן שלו אצל הפיות.

קירן
User Posted Image

קירן הוא הבן של מלך החצר הטמאה ופיית מים. הוא אחד הנסיכים הכי צעירים בחצר הטמאה, והנסיך הכי פחות אהוב על המלך. למרות זאת, בחצר הוא היה מאוד פופולרי בעקבות טוב הלב שלו לאזרחים. המלך ראה את האהבה של האנשים לקירן כאיום על הכתר שלו, ולכן שלח את קירן לצייד הפראי בגיל צעיר.
בצייד קירן פגש את מארק והם התחברו, ולאחר שמארק חוזר למשפחתו, קירן עוקב אחריו ומנסה לעזור לו מרחוק.
לאחר שהרג את אחיו הגדולים ארק ואובן, וגם את מלך החצר הטמאה, קירן הוכתר למלך החצר הטמאה למרות שהוא לא רצה את התואר הזה.
קירן מאוד רציני וכנה, כדרכם של בני הפיות, אבל גם מאוד יהיר. הוא נאמן וחסר אנוכיות, אבל גם קשה לו לאהוב את עצמו.

כריסטינה רוסאלס
User Posted Image

כריסטינה גדלה במכון של מקסיקו סיטי. אביה מת כשהיא הייתה צעירה, והיה לה קשר קרוב מאוד עם אמא שלה. היא גם הייתה חברה טובה מאוד של האחים דייגו וחיימה רוסאלס, והייתה אמורה להתחתן עם דייגו ולהיות הפראבאטי של חיימה.
בזמן המלחמה האפלה, כשקראו לכל ציידי הצללים לאידריס להתחבא, כריסטינה ואמא שלה נשארו בבית שלהן מאמונה שאידריס לא תהיה בטוחה.
לאחר שהיא שמעה בטעות שיחה בין דייגו לחיימה, היא הבינה שהם רק מנסים לנצל אותה והחליטה לסוע בשנת הנסיעות שלה הרחק ממקסיקו, והגיעה למכון של לוס אנג'לס.
כריסטינה מאוד נחמדה ואכפתית, וחשוב לה לעזור לחברים שלה. היא נאמנה ומאוד, והאמונה שלה במלאכים חזקה יותר משל רוב ציידי הצללים.

רקע השיפ - קירן ומארק
User Posted Image

מארק וקירן נפגשו בצייד הפראי. שניהם היו מרוחקים משאר הציידים, מארק בגלל היותו צייד צללים וקירן בגלל היותו נסיך בחצר הטמאה, והם מצאו נחמדה אחד בשני. הם היו רוכבים ביחד, וקירן היה מראה למארק את כל המקומות שהוא אהב, ומהר מאוד הם גם התאהבו. הם היו ישנים ביחד בלילות, וקירן גם הביא למארק קליע אלפים במתנה.
כשמארק חזר למשפחה שלו, קירן המשיך לעקוב אחריו. בן הפיות איארלת' קירן להאמין שמארק יפגע אם הוא ישאר עם ציידי הצללים, ולכן ניסה להחזיר אותו לארץ הפיות, מה שגרם לכך שג'וליאן ואמה נפגעו. מארק כעס על קירן בעקבות מה שהוא עשה, ונפרד ממנו.
לאחר מכן מארק שומע שקירן עומד להיות מוצא להורג בחצר הטמאה, ומחליט ללכת להציל אותו. שם הוא מגלה שקירן לא זוכר בכלל את מה שהוא עשה או שהם נפרדו, ומארק משקר שהם עדיין ביחד בשביל שקירן יעזור לו ולמשפחה שלו. כשקירן מגלה את האמת, הוא מחליט שאחרי שהוא יעזור למארק ולמשפחה שלו הוא יסיים את הקשר בניהם, אבל מהר מאוד מבין שהוא לא יכול להיפרד ממארק והם חוזרים להיות ביחד.

כשקירן הופך למלך החצר הטמאה, הוא מניח שהוא יצטרך להיפרד ממארק, אבל הם מצליחים למצוא בסוף פתרון ונשארים ביחד.

רקע השיפ - מארק וכריסטינה
User Posted Image

מארק וכריסטינה נפגשו לראשונה במכון של לוס אנג'לס, לאחר שמארק חזר מהצייד הפראי. בהתחלה מארק מרגיש בנוח רק עם כריסטינה, בגלל שהיא היחידה שלא מכירה אותו ולא מצפה ממנו מדבר. כריסטינה עזרה למארק להרגיש נוח יותר במכון ובסביבת המשפחה שלו, ומהר מאוד הם נהיו חברים טובים וגם התחילו לפתח רגשות אחד לשני.
כשכריסטינה מגלה על מארק וקירן היא לא מסכימה להיות עם מארק, גם כשהוא מתוודה אליה.
כשדייגו מגיע למכון ומתחיל לצאת עם כריסטינה, מארק מקנא בהם. לאחר הפרידה של מארק וקירן, ושל כריסטינה ודייגו, השניים מרגישים בנוח לבטא את האהבה בניהם.
היחסים בניהם מסתבכים לאחר שהם מצילים את קירן ומגלים שהוא איבד את הזיכרון שלו, ובסופו של דבר שלושתם מחליטים שהם רוצים להיות ביחד שלושתם, ומתמקמים בבקתת העץ של אחיו של קירן אדאון.

רקע השיפ - כריסטינה וקירן
(אל תהרגו אותי אין פאנארטים שלהם)

בהתחלה כריסטינה וקירן לא הסתדרו, בגלל שכל אחד מהם איים על השני ועל היחסים שלהם עם מארק. רק בספר השני, כשקירן היה צריך להישבע אמונים לצייד צללים שהוא לא מארק - הוא בחר בכריסטינה. בהתחלה הוא עשה את זה בעיקר בשביל לגרום למארק לקנא, אבל מהר מאוד הוא מתחיל לכבד ולהעריץ את כריסטינה.
לאחר שהיא בילתה יותר זמן עם קירן, גם כריסטינה התחילה להתאהב בקירן, ובסופו של דבר החליטו כל השלושה שהם יהיו ביחד במערכת יחסים פוליאמורית.

דעה אישית
אוקיי! וואו. קירארקטינה. הם השיפ האהוב עליי בכל עולם הצללים ללא שום ספק. אני גם ממש אוהב כל אחד מהם בנפרד - הם הדמויות האהובות עליי במיומנויות אפלות - אבל גם השיפ עצמו כל כך מדהים?
דבר ראשון, זה ממש נחמד לראות שיפ פולאמורי בספר. במיוחד כזה שמוצג טוב לפי מה שהבנתי. אהבתי גם שהשיפ הזה ספציפית הוא פוליאמוריה, בגלל מה שהוא מסמל. כל משולש האהבה של מארק קירן וכריסטינה די ייצג את הקונפליקט של מארק בין דם הפיות שלו לדם צייד הצללים שלו, ובכך שמארק בחר בסוף בשניהם מראה שהוא החליט לקבל את שני הצדדים שלו, וזה מאוד יפה בעיניי D:
אני גם ממש אוהב בכללי את האהבה שלהם? כאילו הם כל כך אוהבים אחד את השני שזה כאב לי שהם היו צריכים לבחור. כאילו הם גם כולם ממש מתאימים אחד לשני נראה לי? מארק וקירן מאוד מקסימים והייתי שמח לקרוא עליהם בצייד כי הקצת שקראתי עליהם בצייד גרם לי לרצות עוד הרבה.
וגם מארק וכריסטינה היו מקסימים :> הם עזרו אחד לשני ואז התאהבו ואיזו דרך טובה יותר להתאהב חוץ מזה?
גם את כריסטינה וקירן אני אוהב, למרות שקצת קשה לי יותר להסביר למה? זה כאילו, הם מאוד חמודים ביחד ואני חושב שהאופי שלהם מאוד מתאים פשוט. אני לא בטוח ממש מה דעתי על איך שהם התפתחו. כי כאילו... זה לא הרגיש לי כאילו זה היה משום מקום, אבל עכשיו כשסיקרתי ראיתי שאין עליהם כמעט כלום. כאילו, אפילו לא פאנארטים. אז אמממ מעניין הם מעניינים.
אני כאילו ממש שמחתי כשהם פתרו את זה בסוף הספר ושהם הצליחו למצוא דרך להיות ביחד למרות כל מה שהפריע להם. אה וגם קראתי קצת מSecrets of the Blackthorn Hall, ולכריסטינה יש רקע מאוד חמוד של שלושתם ואני אוהב. הם חמודים. אה כן וגם הפעם הזאת שהם היו עם אמה וג'וליאן והיו בכל מיני מקומות והתמונות היו ממש מתוקות ואני מתתי מחמידות. יודעים מה אני אוסיף לכם את הציורים למטה. וגם איך שהם דיברו על זה אחר כך. מארק קרא לכריסטינה my dearest Cristina :> אני אוהב :>
אני לא יודע למה קשה לי לכתוב מה דעתי עליהם כי זה יצא ממש קצר אבל אני פשוט אגיד שהם מאוד מאוד חמודים ביחד ואני רוצה שהם יתחתנו. הם יתחתנו מתישהו אני החלטתי. הם עומדים להתחתן. זהו.

תהנו ^^
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 5 2022, 23:02 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

יאי סיקור ועוד סיקור מושקע אז עוד יותר כיף :>
אז דבר ראשון אני אגיד לך שקראתי שוב את כל מיומנויות אפלות ועכשיו אני ממש מחבבת את קירן אז עכשיו זה שיפ שאני אוהבת וגם אוהבת את כל החברים בו.
עכשיו לסיקור, הוא מושקע רצח זה אין ספק. כבר אמרתי לך אבל שוב, ממש אהבתי את רקע השיפ שעשית, הוא נותן נקודות מבט ממש טובה על איך הם התאהבו איחד בשני וזה היה ככ קישטי ודחה יאי
וגם הרקע על כל דמות היה מעולה.
והדעה האישית שלך אני אוהבת אותה, חוצ מזה שבחיים לא חשבתי שזה מייצג את הקונפליקט של מארק אבל דווקא זה נשמע ממש הגיוני ובהתחלה הייתי כזה מארק תבחר בטינה אבל מדהים שהוא בחר בשניהם (:
בחזרה לסיקור, אין לי הרבה מה להגיד חוצ מזה שהוא מהמם וכל הכבוד ממש! והוא לא קצר בכלל וממש קריא
אז ריספקט שוב ונוסף ללינקיה כי חובה

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Jun 6 2022, 23:19 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1578
מגדר:male
משתמש מספר: 83009

אחלה סיקור, מושקע

--------------------
"חבל על דם טהור שנשפך" [וולדמורט]

---------
פורסם ב: Jun 7 2022, 17:50 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

QUOTE (Ariel Slytherin @ Jun 6 2022, 23:19 PM)
אחלה סיקור, מושקע

הי שים לב שתגובה על סיקור צריכה להכיל יותר משלוש מילים, שזה לא יחזור על עצמו שוב בבקשה.

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025