האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

עלמה במצוקה||נטע, לפעילות טוויסט בעלילה
פורסם ב: Jun 8 2022, 07:07 AM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 10953
מגדר:female
משתמש מספר: 69760
חפצי המשתמש: צפה

קטע זה נכתב לפעילות טוויסט בעלילה.
בקטע זה תוכלו לקרוא על: התנהגות אבירית. למה לא דופקים בדלתות של אנשים בחמש לפנות בוקר. בנות עם שמות מוזרים. הבעות פנים שמסמלות משהו, ועל איך לא שותים תה.
הקריאה באחריותכם בלבד!

עלמה במצוקה

אביר יפה תואר ירד מסוס האצילי וסקר את הסביבה החדשה שהגיע אליה. כמובן שהוא היה יפה תואר, ראיתם פעם אביר שאינו יפה תואר? אם כי ייתכן... ייתכן שמעולם לא ראיתם אביר בימי חייכם, שמעתי שהם נמצאים בסכנת הכחדה בימינו. בכל אופן, האביר הנאה באפן שערורייתי פסע באיטיות אצילית (אבל מהיר מספיק כדי לברוח למקרה שיופיע דרקון). הוא נעצר מול בית נחמד ודפק בדלת. על הדלת אגב, היה שלט לבן עם המילה, 'עלמה במצוקה'. אותיות כאלו, לבן על גבי ורוד, אפילו כבד ראיה לא היה יכול לפספס.
בחורה צעירה, בשנות העשרים לחייה, פתחה את הדלת ועל פניה הבעה רצחנית השמורה רק לאנשים שעוד לא שתו את הקפה בוקר שלהם. ''שלום, מי אתה ומה לכל הרוחות אתה עושה על מפתן הדלת שלי בחמש לפנות בוקר?''.
האביר יפה התואר (שמתם לב שאף פעם אין לנסיכים שמות?) כרע ברך ונישק את ידה. ''האם את היא העלמה במצוקה? חיפשתי אחרייך במשך אלפי מילים, נלחמתי במפלצות האיומות ביותר כדי לזכות במבט חטוף אל פנייך הענוגות''
היא העיפה קווצת שיער ערמונית מעיניה בעצבנות, ''תקשיב, אני לא מכירה אותך, אבל אתה נראה לי מטורף."
''את לא מבינה'' הוא אמר בבילבול ''אני אביר החלומות, תראי, אפילו הסוס שלי בצבע לבן. את הרי העלמה במצוקה, לא? כתוב לך על השלט''.
''השם הפרטי שלי הוא עלמה, שם המשפחה הוא במצוקה'' היא גילגלה את עיניה.
''השם שלך הוא עלמה במצוקה?'' הוא הרים גבה ''ואני חשבתי שבחורה בשם פייסבוק זה מוזר''.
הם נשארו עוד כה דקות על מפתן הדלת, ידיה שלובות ופרצופה עוטה הבעה השמורה רק לאנשים בשעה חמש בבוקר שאביר מוזר לא מוכן לתת להם לישון. ''אז אתה באמת אביר?'' היא שאלה כשבחנה בדקדוק רב את חרבו, ''כאילו, החרב הזאת נראית אמיתית. אז או שאתה אביר מאגדה נידחת, או שיצרת או מפלסטלינה או שגנבת ממוזיאון ועכשיו המשטרה רודפת אחריך''. היא ניסתה בכל מאודה שנימת קולה לא תסגיר את תקוותה שייעצר.
''אני אביר אמיתי'' הוא אישר ופניו עטו הבעה רצינית השמורה רק לאנשים שמעמידים פני גיבורים. ''את יכולה להביא לי תה? אני קופא מקור''. היא רטנה משהו, הלכה וחזרה עם ספל תה.
''תודה רבה, עלמת חן'' הוא אמר בנימוס ולגם פחות בנימוס.
''רק עלמה'' היא אמרה מייד והתפללה שאף נתז תה לא ייפגע בפיג'מה שלה. ''אוקיי, שאלה, לה בכלל רצית להציל אותי? אני לא מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי. כמו כן, אני לא בצרה''.
''טוב, זה הרי ידוע שעלמות חן זקוקות להצלה על ידי גבר חתיך עם שיריון מוגזם''. הוא אמר ברברבנות.
''גמרת לשתות את התה?'' היא חייכה חיוך רחב מכדי שיהיה אמיתי, ''יופי. עכשיו לך מפה. מוזמן לקחת גם את הספל איתך''. היא טרקה את הדלת בפניו של האביר ורצה להתכרבל בשמיכה ולהירדם תוך שניות ספורות.
כתפיו של האביר שחו והוא נאנח, ''מי יודע? אולי בכל זאת היה כדאי לי להתחיל עם זאתי בשם פייסבוק...''

תגובות? מישהו?

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 8 2022, 09:41 AM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
חרמשים: 8279
מגדר:
משתמש מספר: 71067

לא הפסקתי לצחוק במשך כל הסיפור. רעיון גאוני, אהבתי איך ששיחקת עם המילים "עלמה במצוקה" - "קוראים לי עלמה והשם משפחה שלי זה במצוקה"; וגם בהמשך - "עלמת חן", "רק עלמה".
באמת כתוב נהדר (לא מותפעת בכלל כמובן) והומוריסטי ממש. אהבתיי

--------------------
אוונס • כותבת • המון פאנדומים

User Posted Image

Neverland is home to Lost Boys like me
And Lost Boys like me are free

---------
פורסם ב: Jun 8 2022, 15:56 PM
צטט הודעה

אגב, אני דתייה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 11328
משתמש מספר: 68767

קטע מהמם!
אחד הטובים שלך שקראתי 3>
מניחה שכבר אמרתי לך את זה, את כותבת הומוריסטי ומעניין וממש כיף לקרוא את הכתיבה שלך...
הערה קטנה:
היא העיפה קווצת שיער ערמונית מעיניה בעצבנות, ''תקשיב, אני לא מכירה אותך, אבל נראה לי אתה מטורף''

נדמה לי שהניסוח המדוייק יותר יהיה "...מכירה אותך, אבל אתה נראה לי מטורף."
כי המשפט המקורי כתוב ברמה נמוכה יחסית לשאר הקטע, אבל זה מה שנראה לי...
את כותבת מדהים מדהים!

--------------------
הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>

קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר).

---------
פורסם ב: Jun 13 2022, 18:01 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 5815
משתמש מספר: 75549

פארודיה! ועוד על אגדות! קטע שמשלב שני דברים שאני מאוד לקרוא/לכתוב עליהם. קטע נהדר, כתיבה מעולה, אני מקווה שיש לך רעיונות לעוד קטעים כאלה:)

--------------------
User Posted Image

It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle.
- Franz Kafka, The Castle.

קלישה • כותבת • סטיבן קינג

חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו

(sixseasonsandamovie#)

---------
פורסם ב: Jun 13 2022, 19:37 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

קטע מקסים במיוחד!
אהבתי מאוד את הדו משמעות ואת האווירה השונה של העלמה במצוקה died.gif
אהבתי את הטריגרים ואת כל הערות הביניים. אהבתי באמת הכל היה כתוב הפעם ברמה מצוינת מעל ומעבר!

יאללה רוצים לקרוא עוד קטעים שלך finger.gif

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Jun 13 2022, 19:59 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 10953
משתמש מספר: 69760

תודה רבה לארבעתכם!
תודה רבה על ההערות והתגובות המקסימות בזכות משתמשים כמוכם אני כותבת :)

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025