![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 18:58 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון זה מעצבן שאנשים לא מבינים למה אתה בוכה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 18:59 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההורים שלי היו ממש מעצבנים פעם אחת אז גם למחרת כעסתי עליהם ולא דיברתי איתם והם חשבו שהטרידו אותי או משהו בבית ספר כשהבית ספר היה בזום????? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 18:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה פיצה אבל אימא שלי החליטה שאסור לי לאכול חלב יותר 😭😭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:02 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא אלרגית או משהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:02 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשבו על כמה כסף היה לי אם כל אחד בעולם היה מביא לי חמש שקל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי קרה לחברה שלי משהו כזה עם תאום של של הקראש שלה יא הבטן שלי למה למה למה נחמד לי מאוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:03 PM
|
||||
רגישה וכן אבל אני אוכלת בכל זאת כי זה טעים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:04 PM
|
||
לא אוכלים חלב
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:08 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי הדיון ב13+ ככ מעצבן אותי
הומופובים עוד לא אכפת לי להתדיין איתם כי הטמטום שלהם מצחיק אותי אבל וואי שוביניזם זה משהו שאני באמת לא יכולה לסבול עושה אותי עצבנית -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:09 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אותי הלפ אני כועס היה עוד דיון על שוביניזם ומישהי שם אמרה שיש סיבה שבנים לא יכולים להיות אחים וליטרלי כשאח שלי היה בבית חולים ראיתי רק אחים לא אחיות והייתה לה את החוצפה לשאול אם אני בטוח שהם אחים ולא רופאים -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:10 PM
|
||||
אני זוכרת את זה!!! רחלי לא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:11 PM
|
||||
יאפ כאילו מה??? ברור שהם אחים???? אני לא אידיוט???? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לצאט
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:14 PM
|
||
וואי חשבתי על משהו
עוד 21 ימים אני גומרת יסודי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 19:16 PM
|
||
יסודי???
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |