![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:20 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לכם, הלכתי לשטוף את הבית (לבד
![]() -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי סופיי!!
מי זאת אוליביה רודריגו? -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:22 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמצ
-------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זמרת ככל הנראה
אוף לנו לא הייתה שביתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:23 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זמרת ושחקנית אמריקאית לדעתי(?) חביבה כזאת -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוליביה זאת זמרת שאני מאוד אוהבת
יש לה אלבום אחד כזה על חבר שלה שבגד בה והיא גם הייתה בהיי סקול מיוזיקל היא דיי מוצלחת והיא גם ממש יפה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאא
אתם לא מביניםםםםםםם השיר שהיינו צריכות לכתוב כהערכה חלופיתתתתת אתם פיפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יאאאאאאאאאאאאאאאא עבודה בנביא- הערכה חלופית כששמשון נישא לאשת פלשתים הוריו לא היו מאוד מרוצים אבל הוא התעקש ועמד על שלו והנה היא כבר אשתו בדרך לתמנתה פגש כפיר אריות אותו הרג בלי בעיות לאביו ולאימו לא סיפר וכל אשר עשה לא דיבר מגוויית האריה דבש הוא לקח ומהמקרה לא שכח כשהגיע לתמנתה חד הוא חידה אשר מי שעליה את התשובה ידע יקבל ממנו חליפות וסדינים ללבישה הפלשתים על האישה איימו עד אשר את התשובה קיבלו שמשון את התחבולה גילה אבל את הכעס הוא בלע את ההסכם הוא לא הפר ועל העוול התגבר במקום לקנות חליפות וסדינים שלושים הרג שלושים אנשי פלשתים את האישה הוא עזב כי אותה כבר לא אהב החרוזיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:27 PM
|
||
אה יו רציתי לשנות כינוי לאוליביה רודריגו
הלכתי לעשות את זה? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:30 PM
|
||
בהצלחה
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:32 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סברינה>>>>אוליביה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:34 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא בגד בה בתכלס לא באמת יודעים שהוא היה ביחד איתה וגם זה שהוא היה עם סברינה זו נטו שמועה ואין לזה ממש הוכחות אבל נניח והם כן היו ביחד הוא עדיין לא בגד בה לפי השמועות הוא נפרד ממנה ואז אחרי כמה זמן התחיל לצאת עם סברינה חוץ מזה שב רינה וג׳ושוע הם שני האנשים הכי טהורים שנוצרו אז שקט -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:35 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:36 PM
|
||||
אני ממש לא יודעת את הסיפור אני פשוט יודעת שאני ממש אוהבת את המוזיקה של אוליביה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:36 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי את השם של הנ"וד -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2022, 14:40 PM
|
||
אם מישהו יכול לספר לי את הסיפור וזה
אני אשמח -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |