![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:29 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב את כל החתולים שלי. אני עדיין מאכיל אותם. ולמה ג׳וקים קיימים? את צריכה להבין שהאדם לא סובב הכל. לחיות יש חיים בשביל שהם יחיו אותם, לא בגלל שהאדם קיים. תזכרי שהאדם גם התפתח אחרון. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:34 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכל חתול יש תפקיד בעולם אולי כדי ל- איך לומר את זה? לעזור לך להבין את העניין של מוסר ולשפר את החמלה שלך בכך שאתה מאכיל חתולים רעבים3> אבא שלי למשל, שונא שמאכילים חתולי רחוב, כי הם מצאו את החצר שלנו מקום נפלא להוציא הכל. למה הג'וקים חיים? כי חיות אחרות אוכלות אותם, ואז חיות אחרות אוכלות את מי שאכל את הג'וק וכן הלאה, עד שזה מגיע לחתולה שלך, שמשמחת אותך וכו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:35 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את נותנת סיבה למה לחיים של חיות יש משמעות (למרות שהסיבה הזאת טיפשית ואנוכית והצילו אין לי מילים) למרות שנקודת ההנחה שלך הייתה שמותר להרוג אותן כי אין לחיים שלהם משמעות?
תחליטי מה הדעה שלך. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:37 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיב, אני לא מצליחה להסביר את זה עכשיו אני אנסה אולי מחר כרגע אני חייבת לישון לילה טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:41 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח.
הויכוח הזה הצחיק אותי. נהניתי לקרוא! תעשו את זה יותרררר!!! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 01:41 AM
|
||
אבל את מבינה שאת סותרת את כל הטענות שלך, כן?
קודם את אומרת שלחיים של חיות אין משמעות כי הן לא עובדות את אלוהים, ואז את אומרת שזה מסיבה אחרת. קודם את אומרת שאפשר להרוג חיות כי לחיים שלהן אין משמעות, ואז מנסה להוכיח לי מה המשמעות של החיים שלהם. חשבת אולי פעם שהמשמעות של החיים היא פשוט לחיות? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 03:17 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מבאס זה שאי אפשר להגיב לאנשים בנוד הקודם.
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 03:22 AM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ליאו למה אתה ער
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 05:16 AM
|
||
קם בחמש בבוקר: היי
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 06:45 AM
|
||
למה????
אה תפילה אולי? ואולי לא הממ --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 06:58 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולללללללללל -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 07:07 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 07:08 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי סופיייי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 07:10 AM
|
||||
לא -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 07:14 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום סופי וקמהההההה בוקר טוב
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |