![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 20:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו קורן
מה שלומך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 20:51 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נעמי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 20:58 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי מה קורה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:14 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:16 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:17 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמעעעיי -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:20 PM
|
||||
לא משהו האמת מחזור זה ממש חרא מה איתך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:22 PM
|
||||
אוי איכ מה קרה כולם במחזור היום מה נסגר אני סביר מינוס הכל מייאש כזה ואין לי כוח לכלום וגם לא ממש כיף לי לאחרונה בפורטל אבל לאאאאא ביחד אבל מת לטעום אותךךךך שובבבבב בלי פחדדדדדד בואי תזכירי לי מה פספסתיייי -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:24 PM
|
||||
מה זה כולם במחזור הצילו קרה משהו ספציפי או שחוסר כוח כללי כזה? :/ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:32 PM
|
||||
ליטרלי לכל החברות שלי במחזור היום וגם איזה שתי בנות משרת בדיסקורד אמרו לי שהן במחזור כאילו כזה כולם אומרים שזה סוף שנה אבל באמת שממש נמאס לי וזה מייאש כל יום לבוא לבצפר ולהגיד לעצמי ״בסדר נשאר לך ככה וככה ימים״ וכאילו כן אני יודעת שאני בכיתה ז ומה כבר אני לומדת בבצפר ואיזה בעיות כבר יש לי בחיים אבל זה עדיין מעיק בטירוף ונמאס לי ומצד לא באלי לצאת לחופש כי אני יודעת שאז אני לא אדבר עם חברות שלי ואז בתחילת הלימודים של שנה הבאה כבר לא ממש נהיה חברות וחברה שלי אמרה לי שהיא תיכננה לנו מלא דברים לחופש אבל לאדעת אני לא רוצה כל החופש להיות בבית ולא לעשות כלום ואני בכל זאת יודעת שזה מה שיקרה וגם אני כבר לא בקשר עם כמעט אף אחד בפורטל זה מבאס עוד יותר וכל פעם שאני כותבת פה משהו זה מבקשת שרשור ואז לא נכנסת לפה חצי יום פשוט כזה נמאס לי ממש מהכל -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:48 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 21:50 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתפוצץ לי הראש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 22:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי סופי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 22:20 PM
|
||||
מה קורהה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 10 2022, 23:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי היום במצעד הגאווה וקניתי מניפה כזאת של פאן וקראתי לזה פאן פאן מלא במשחקי מילים ויש לי דגל שקראתי לו חבי מה איתך? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |