![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:10 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא שאלה אם יש שם בצ' אמרתי שם בצ' לא שם של מישהו פה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:11 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחח אוקיי לפני כמה שנים בסביבות 2020 כשעוד לא היית בפורטל איזה מישהי ניסתה לקרוא לי בנו"ד והיא בטעות כתבה איתיחר ולאף אחד לא היה ברור איך היא הצליחה לכתוב את השם שלי כל כך לא נכון וזה היה כל כך אייקוני שהפכו את זה לשם שני שלי ואם תסתכלי ברשימת הכינויים שלי זה אפילו היה הכינוי שלי לכמה זמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:12 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב אני הוחמאתי שאני בנ' כי יש פה עוד כמה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
את פשוט עלית לי לראש מה אני אגיד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההה איתיחרא, מנהלת החודש לולללל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:13 AM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבון 111 או מה שזה לא יהיה כריס צחי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:14 AM
|
||
מי זה צחי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:14 AM
|
||||
וואי כריס נכוןןןן אין לי מושג מי הבבון ומי זה צחי אין לי שמץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:15 AM
|
||||
צחי ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:15 AM
|
||
מי זה צחיייי
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:16 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמצ. בערך כמו כל אחד מהשמות שם יש פה כינויים שאני לא מצליחה לבטא שלך הקודם של וריאן של מור ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:16 AM
|
||
הצחי הכי מגניב בשכונה
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:18 AM
|
||||
Master Shifu מה הבעיה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:18 AM
|
||||
תמיד קראתי את זה shipo????? מה זה הכינוי הזה בכלל מה משמעותו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:19 AM
|
||||
לך אין ![]() הנחתי שככה, אבל לא הייתי בטוחה... ![]() --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |