![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:39 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה של פו הפנדה! אוגוואי זה הצב המכוער הזה שבכלל לא יודע להלחם אלא מבין רק בבולשיט של צ'י ולהגיד דברים מוזרים. ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:39 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה קוראים לצב...! הממ מיזה ספלינטר אח שלי חופר עליו הו ריקטו אמר בולשיט --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:46 AM
|
||||
קודם כל את מערבת בין שני דברים שונים. ספלינטר זה מצבי הנינג'ה נראה לי ואוגווי זה מקונג פו פנדה. שנית, נפלט לי. לא התכוונתי ומשמעות המילה לא עמדה לי בראש אז. פליטת מקלדת. נ.ב. מישהו רוצה סקריבל?! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:48 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא אבל שניהם צבים היהי נפלט לנו יש חרדיה בכיתה שכל שניה אומרת שיט *גלגול עיניים* שו סקריבל? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:52 AM
|
||||
קודם כל ספלינטר הוא לא צב. שנית, אני בספק על היות החברה שלך עומדת הקריטיריונים להתקרא "חרדיה" (ולא בגלל הגסויות...) שלישית, סקריבל זה משחק שבו כל אחד בתורו צריך לצייר מילה והאחרים צריכים לזהות אותה מהציור. נ.ב. איתיחר, למה הדף של הצבעים פה לא עובד? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:55 AM
|
||||
אז מה הוא? קרפד? אה היא חרדיה מעצבנת כזו צדיקה צדיקה חצאיות מקסי וזה אבל שקרנית אני תוהה איך בנוי עץ המשפחה שלה אם סבא שלה הוא החפץ חיים ובני דודים שלה הם סטטיק ובן אל אה זה מסביר --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 00:57 AM
|
||||
גוגל נוצר כדי שישתמשו בו... הבית ספר שלך מעורב נכון? (כך הבנתי מתגובה שלך פה) חחח אז את רוצה? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 01:00 AM
|
||||
אה ברור אני *מתפוצצת מצחוק* 'אגגל' את זה אממ הכיתות לא אבל יש גם וגם אה אני לא ממש יכולה לצייר כרגע אבל אם אתה יכול כמה שעות בשביל לכתוב תשובה? אני תוהה אם נרדמת על המקלדת. --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 01:32 AM
|
||
אה. לא ממש.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 02:17 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי גם לא מצליח לישון?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 03:24 AM
|
||
אני. טוב, לא ממש ניסיתי.
ציירתי, אחרי המון זמן שלא ציירתי. ויצא לי משהו די מוזר. אבל גם די יפה... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 06:21 AM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדובר המאסטר שיפו הזה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 06:23 AM
|
||||
אוף קורס. האחד והיחיד. אחחח. איזה מטומטם רואן אטקינטון!!! (אני כמובן מתכוון לומר "גאון" בדרכי היחודית...) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 06:27 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיפור נחמד מאחורי זה 🤷♂️
למה אתה ער? הגבת פה גם ב3… -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 06:28 AM
|
||||
איך אמר פעם קיקרו? אל תשאל שמא יענו לך... מה הסיפור? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |