![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 12:14 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מארק בלאקתורן ![]() שם הדמות: מארק בלאקתורן|Mark Blackthorn הספר ממנו לקוחה הדמות: מיומנויות אפלות|The Dark Artifices תאריך לידה: 1991 גיל: 21 משפחה: אנדרו בלאקתורן|Andrew Blackthorn (אב) הגבירה נריסה|Lady Nerissa (אם) אלינור בלאקתורן|Eleanor Blackthorn (אם חורגת) ארתור בלאקתורן|Arthur Blackthorn (דוד) מרג'ורי|Merjorie (דודה-רבתא) ננה|Nene (דודה) הלן בלאקתורן|Helen Blackthorn (אחות גדולה) ג'וליאן בלאקתורן|Julian Blackthorn (חצי אח קטן) ליביה בלאקתורן|Livia Blackthorn (חצי אחות קטנה) טייברוס בלאקתורן|Tiberius Blackthorn (חצי אח קטן) דרוסילה בלאקתורן|Drusilla Blackthorn (חצי אחות קטנה) אוקטאביאן בלאקתורן|Octavian Blackthorn (חצי אח קטן) מופיע בספרים: The Bane Chronicles (מוזכר) מגילות הכשף האדומות|The Red Scrolls Of Magic (מוזכר) עיר של נשמות אבודות|City of Lost Souls (מוזכר לראשונה) עיר של אש שמיימית|City of Heavenly Fire (הופעה ראשונה) Tales from the Shadowhunters Academy גבירת חצות|Lady Midnight אדון הצללים|Lord of Shadows מלכת האוויר והחושך|Queen of Air and Darkness Ghosts of the Shadow Market תקציר הספר גבירת חצות - גב הספר חמש שנים עברו מאז הרעידה המלחמה הגדולה את עולמם של שוכני התחתיות בלוס אנג’לס. השלום הקר ששרר מאז יצר קרע עמוק בין ציידי הצללים ובני הפיות ואסר על כל שיתוף פעולה ביניהם. אבל כאשר סדרת מקרי רצח מאיימת על שלומם של בני העמים, ישנם מי שמחליטים לחבור אל אויביהם המושבעים כדי לשים קץ למעשי הזוועה, כי רק בכוחות משותפים ניתן יהיה להבין את משמעות הסמלים המופיעים על הגופות ואת שלל המסרים שהרוצח האכזר שולח באמצעותם. כמו רבים אחרים גם אמה קרסטיירס, הנמנית על ציידי הצללים, איבדה את הוריה באותה מלחמה אפלה. אך היא משוכנעת שמותם קשור למקרי הרצח האחרונים. את נחישותה לחשוף את מי שרצח אותם ולנקום את מותם היא חולקת רק עם ג’וליאן בלאקתורן, שנשבע להגן עליה ולשמור לה אמונים. עד מהרה מוצאים עצמם אמה וג’וליאן מסובכים בחקירת רצח שגורמת להם לעבור על כל חוק אפשרי ומסכנת את שלומם של היקרים להם מכול. מיומנויות אפלות - תקציר שלי עברו חמש שנים מאז המלחמה האפלה, וחמש שנים מאז קביעת השלום הקר, אבל אמה קרסטיירס ומשפחת בלאקתורן עדיין לא התאוששו מכל מה שאיבדו במלחמה. ילדי משפחת בלאקתורן איבדו את אביהם במלחמה ואת הלן ומארק לשלום הקר, והוריה של אמה נרצחו. אבל אמה יודעת שההורים שלה לא נרצחו על ידי סבסטיאן, ונחושה למצוא מי היה הרוצח האמיתי. כשסדרת רציחות מתרחשת בלוס אנג'לס, זהה למקרה הרצח של ההורים של אמה לפני חמש שנים, אמה והפראבאטי שלה ג'וליאן ממהרים לחקור את המקרה, ונאלצים להיעזר ביחידים שאסור להם ליצור איתם קשר - בני הפיות. כמובן שהקללה שעל כתפיהם רק מעכבת אותם יותר. מידע על הדמות אני עומד לכתוב את כל קורות החיים שלו מההתחלה עד הסוף (בנתיים כי עומד לצאת עוד ספר) ולמרות שאני אסמן מה שנראה לי ממש ספויילר עדיין עדיף לא לקרוא. מארק נולד בארץ הפיות, הבן של אנדרו בלאקתורן והגבירה נריסה. לאחר שאנדרו עזב את ארץ הפיות, נריסה ניסתה לאהוב ולטפל במארק ובהלן, אבל היא בסופו של דבר החליטה שהיא לא מסוגלת לחיות בלי בלאקתורן ומתה משיברון לב. מארק והלן גדלו במכון של לוס אנג'לס עם אבא שלהם והאמא החורגת שלהם, אלינור בלאקתורן, שהתייחסה אליהם כאילו היו ילדיה שלה, ביחד עם חמישה אחיהם הקטנים למחצה ואמה קרסטרייט, חברה של המשפחה מילדות. כשמארק היה בן שש עשרה, בזמן שהוא שמר על האחים הקטנים שלו בחדר האימונים ביחד עם המורה שלהם קטרינה, סבסטיאן פלש למכון. מארק הלך ביחד עם קטרינה להילחם בו, ובסופו של דבר סבסטיאן הפך את אנדרו וקטרינה לאפלים. הוא עמד להפוך גם את מארק לאפל, עד שגילה שהוא חצי פיה והחליט במקום זה לשלוח אותו אל ארץ הפיות. גווין הצייד החליט לקחת את מארק לציד שלו, ואחרי כמה זמן שמארק עונה על ידי בן הפיות מליורן שגרם לו להאמין שכל המשפחה שלו מתה, הוא הסכים לאכול ולשתות מזון פיות ובסוף גם הפך לצייד, מה שהפך את אחת מעיניו לזהובה. בזמן אחד הביקורים שלו עם הצייד בחצר המבורכת, הוא שמע את שאר הציידים מדברים על קליירי, ג'ייס וחבריהם שהגיעו לחצר המבורכת. מארק החליט לברוח בשביל לפגוש אותם ולשאול אותם על המשפחה שלו. ג'ייס וקליירי הודיעו לו שהמשפחה שלו עדיין בחיים. ג'ייס נתן למארק אור מכשפות ואמר לו להראות לפיות ממה ציידי צללים עשויים. בעקבות ההתקלות איתם, מארק החליט לשלוח הודעה למסדר ולהזהיר אותם שבני הפיות בוגדים בהם ויש להם ברית עם סבסטיאן, בשביל שציידי הצללים יוכלו להגן על אקלינטה. לאחר המלחמה האפלה, המסדר החליט על השלום הקר - ובעקבות זה גם על הגירוש של הלן והנטישה של מארק בציד הפראי. למארק היה קשה להתחבר לציידים האחרים, בגלל שהוא היה צייד צללים, אבל בסופו של דבר הוא נהיה חבר של הצייד החדש, קירן, שהיה נסיך בחצר הטמאה. הם רכבו ביחד בציד, ובסופו של דבר גם התאהבו. כמה שנים לאחר מכן, סיימון לואיס נחטף לארץ הפיות ופגש את מארק. מארק שאל אותו על המשפחה שלו, וסיימון סיפר לו שהלן ואלין עומדות להתחתן, ומארק שלח להן את ברכתו, ועזר לסיימון לברוח מארץ הפיות. חמש שנים לאחר שמארק נלקח לציד הפראי, הוא חוזר למשפחתו בעסקת חליפין. משפחת בלאקתורן, ביחד עם העזרה של מארק, ימצאו מי רוצח את הפיות ויסגירו אותו למלך הטמא, ובתמורה מארק יזכה לבחור אם לחזור למשפחה שלו או להישאר בצייד. בהתחלה מארק היה בטוח שהמשפחה שלו מתה, ושהאחים שלו הם רק אשליות. הוא גם לא הסכים שיסמנו אותו ברונות, בעקבות טראומה שעבר בחצר הטמאה. הוא מצא נחמה בכריסטינה רוסאלס, שהייתה במכון בשנת הנסיעה שלה, בגלל שהיא הייתה היחידה שלא הכירה אותו, ולא היו לה ציפיות ממנו. בסופו של דבר מארק התרגל לחברת המשפחה שלו, למרות שהוא עדיין לא יכל למלא את תפקיד האח הגדול שהוא היה אמור להיות. הוא עזר בחקירה, וגם התחיל לפתח רגשות לכריסטינה, שדחתה אותו לאחר שגילתה את מערכת היחסים שלו עם קירן. בזמן אחת השיחות שלו עם כריסטינה, מארק סיפר לה שניתן לקחת מגווין את הכוח שלו אם לוקחים ממנו את הגלימה שלו. קירן, שעקב אחרי מארק מאז שעזב והיה בטוח שאם הוא ישאר עם ציידי הצללים הוא יסבול, דיווח על כך לאיארלת' באמונה שככה מארק יחזור לארץ הפיות. במקום זה, העונש של מארק היה הצלפה, שאותה ספגו ג'וליאן ואמה בשבילו. לאחר מכן מארק נפרד מקירן. בסופו של דבר הם מגלים מהחקירה שהרוצח הוא מלקולם פייד, המכשף הבכיר של לוס אנג'לס, אבל מאוחר מדי - לאחר שטאבי נחטף. הם יוצאים להציל אותו עם העזרה של קירן, ומארק מבקש בפעם הראשונה מאז שחזר שג'וליאן יסמן אותו עם רונות - בגלל שהוא צייד צללים. לאחר שאמה הורגת את מלקולם והם מצילים את טאבי, מארק מחליט להישאר עם המשפחה שלו במכון במקום לחזור לצייד הפראי. טיי מתרגש מכך שמארק החליט להישאר, ואומר שעכשיו הוא יכול להחליף את ג'וליאן ולדואג לכולם, אבל מארק מרגיש שזה יותר מדי ומסרב. הוא הולך לדבר עם כריסטינה, אבל כשהוא נכנס לחדר שלה הוא מגלה אותה מתנשקת עם דייגו, החבר שלה לשעבר, ומרגיש שהוא הבין את היחסים בניהם לגמרי לא נכון. שני המקרים האלו גרמו למארק להתחרט על ההחלטה שלו לחזור למשפחה שלו ולא להישאר עם הצייד הפראי. לאחר מכן, אמה מבקשת ממארק שיזייף איתה שהם במערכת יחסים בשביל לעזור לג'וליאן. מארק מסכים, אבל שואל אותה למה לשקר במקום באמת להיות במערכת יחסים. הם מנסים להתנשק, אבל מארק מפסיק כשהוא שם לב שאמה בוכה, ומסכים שהם יזייפו את זה, אבל רק בתנאי שאמה תספר גם לכריסטינה. בעקבות זה, מארק ואמה בילו הרבה זמן ביחד, במיוחד בלילות שבהם הם ישנו ביחד על הרצפה בחדר של אמה. קצת לאחר מכן, מגיעים למכון שרי מאה בשביל לחפש את הגופה של מלקולם ואת הספר השחור שבים, ורובם מתייחסים למארק בזלזול בגלל דם הפיות שלו. בנוסף אליהם, מגיע גם גווין שמספר למארק שקירן רצח את איארלת' ועכשיו עומדים להוציא אותו להורג, ומבקש ממארק להציל אותו. מארק מסרב בהתחלה בטענה שהוא סיים עם קירן, אבל הוא לא מצליח לעצור בעצמו והולך בסוף להציל אותו. מארק מנסה להתגנב לארץ הפיות בלי שיוכלו לעקוב אחריו, אבל אמה, ג'וליאן וכריסטינה עוקבים אחריו בכל זאת והם נכנסים ביחד לארץ הפיות. בארץ הפיות הם מגלים לראשונה על הכימשון, שהורס את האדמה והופך את הכוחות של בני הנפילים לחסרי תועלת. בזמן שהם נמצאים בארץ הפיות, מארק וכריסטינה מגיעים לחגיגות של בני הפיות. כריסטינה שותה מיץ שהיא חושבת שהוא משקה פיות. בזמן שהם רוקדים, שתי פיות כובלות אותן בקללת כבילה. השניים יוצאים מהחגיגה ומתנשקים, אבל מארק מגלה שכריסטינה חשבה שהיא מתזמזת איתו בגלל שהיא שתתה משקה פיות, מה שגורם למארק להיעלב ולכעוס. כשכריסטינה מנסה להתנצל בפני מארק, היא מספרת לו בטעות על מערכת היחסים בין אמה וג'וליאן ואת הסיבה האמיתית למה אמה רוצה לזייף מערכת יחסים איתו, ומארק מחליט להפסיק עם זה מיד בגלל שהוא פוגע ככה בג'וליאן. באותו הערב הארבעה מגיעים לחצר הטמאה ומצילים את קירן מההוצאה להורג, רק בשביל לגלות שהוא בכלל לא זוכר את מה שקרה - כולל לא את זה שהוא נפרד ממארק. הם מגיעים לחצר המבורכת ופוגשים שם את דודתו של מארק, ננה, שעוזרת לרפא את קירן. לאחר מכן הם נפגשים עם המלכה המבורכת, שמציעה להם דרך לסיים את השלום הקר ולהחזיר את הלן הביתה, בתמורה לספר המתים השחור. המלכה רוצה שקירן יהיה השליח שלה מול המסדר, ולכן הוא צריך להישבע אמונים לאחד מציידי הצללים. קירן עומד להישבע אמונים למארק, אבל לאחר שג'וליאן מסרב בטענה שאי אפשר לערבב בזה אהבה, קירן נשבע אמונים לכריסטינה במקום. החמישה מגיעים למכון בלונדון, היכן שמשפחת בלאקתורן נשארת בעקבות האיום של מלקולם, שם מחליטים שמארק צריך לשקר לקירן ולהגיד לו שהם עדיין ביחד. מארק לא שמח מזה, אבל מסכים לעשות זאת כי הוא יודע שזה יעזור למשפחה שלו. קירן עדיין שם לב לכך שמארק מרוחק ממנו, ושואל אותו למה. מארק מסביר שזה בגלל שהוא לא באמת יודע אם הם צריכים להיות ביחד, ושבעצם הם התאהבו בהתחלה רק בגלל שהם היו זקוקים אחד לשני. קירן מבין את מה מארק, ומחליט לתת לו מרחב בשביל להחליט על מערכת היחסים בניהם. זמן קצר לאחר מכן מארק וכריסטינה מגלים על כישוף הכבילה שהפיה כבלה אותם בו, וקירן מקנא בהם וטוען שהם שמו את הכישוף בכוונה. זמן קצר לאחר מכן מגנוס ואלק מגיעים למכון, ומגנוס מסכים לעזור למארק ולכריסטינה עם הכישוף. גם קירן מתנצל על מה שאמר, ומבטיח שהוא ישאל את אח שלו לגבי הכישוף, אבל עדיין מקנא במארק וכריסטינה. ג'וליאן ואמה הולכים לחפש את אנבל בלאקתורן ואת ספר המתים השחור, אז מארק נשאר אחראי על האחים שלו. באותו זמן המלך הטמא שולח את הרוכבים של מנאן אחריהם בשביל להשיג את הספר, וכשמארק מגלה על כך הוא עושה הכל בשביל למצוא את טיי, ליבי וקיט שיצאו מהמכון, ובסוף אפילו קורא לגווין שיחפש אותם בשבילו. באותו הלילה קירן מקבל את הזכרונות שלו חזרה מהמלך הטמא, ומגלה שמארק שיקר לו על כך שהם ביחד. מארק מנסה להסביר לקירן שהוא סלח לו ואוהב אותו, אבל קירן לא מסכים להקשיב, ואומר שאחרי שקירן יסיים לעזור למשפחת בלאקתורן, הוא ומארק סיימו. בזמן הפגישה באקלינטה, הלן חוזרת ונפגשת לראשונה עם מארק מאז שהוא נלקח לצייד הפראי. מארק מספר לה שהוא פגש את ננה, והם מחליטים לשבת ולדבר על כל מה שעבר עליהם בחמש השנים שעברו, אבל הם לא זוכים לעשות זאת בגלל שהפגישה משתבשת, ואנבל הורגת את רוברט לייטווד ואת ליבי. מארק צריך לספר לטאבי על המוות של ליבי, בגלל שטאבי לא היה בפגישת המועצה. מארק לא מצליח להגיד לו מה קרה בצורה טובה, והוא מרגיש רע על כך שהוא לא מכיר את המשפחה שלו מספיק בשביל לנחם אותם אפילו. הוא מנסה גם להגיד משהו בהלוויה, אבל גם אז הוא לא מצליח למצוא את המילים הנכונות. בסוף הוא מספר לכריסטינה שהוא לא חושב שמגיע לו לדבר עם המשפחה שלו על האבל, בגלל שהוא כבר התאבל על המוות של ליבי כשהיה בצייד. קצת לאחר מכן, דיאנה, אמה וג'וליאן מגלים שמתכננים לחקור את כל שוכני התחתיות באקלינטה, ואומרים למארק והלן לחזור למכון עם הילדים בשביל שלא יחקרו אותם. אלין ממונת להיות ראש המכון הזמנית בלוס אנג'לס, והלן עוזרת לה. הלן מנסה להתחבר לאחים שלה, אבל הם לא מסכימים להיות איתה בגלל שהיא לא ג'וליאן, ומארק מנסה לנחם אותה ומספר לה שגם לו היה קשה בהתחלה. מארק וכריסטינה הולכים ביחד למדבר בשביל לדבר, ובסוף הם כמעט שוכבים עד שכריסטינה נזכרת שאין לה רונת מניעת הריון. היא שואלת את מארק אם האסטלה שלו אצלו, והוא אומר שלו, אז הם מוותרים על זה בסוף. כשהם חוזרים למכון הדלת נעולה, אז מארק פותח אותה עם האסטלה שלו, מה שגורם לכריסטינה להבין שהוא שיקר לה. למרות שכריסטינה כועסת על מארק, היא מבקשת ממנו שיעזור לה לחקור את קווי הליי כמו שקטרינה לוס ביקשה ממנה. בזמן הזה מארק מסביר שהוא מפחד להיות עם כריסטינה בגלל שהוא לא בטוח בכלל מי הוא. בזמן שהם נמצאים בנקודת המפגש תוקפים אותם שדי הרפיה, והם לא מצליחים להדוף אותם בגלל שיש יותר מדי מהם. למזלם קירן מגיע בזמן ועוזר להם לברוח. כשהם חוזרים למכון, קירן מספר להם שהוא שמע שאמה וג'וליאן נשלחו למשימת התאבדות בארץ הפיות, והשלושה מחליטים ללכת לארץ הפיות להציל אותם. הם מגיעים לארץ הפיות למרכז החגיגה של הנסיך אובן, ומגלים שהם פספסו כבר את אמה וג'וליאן. מתוך כעס, מארק לקח משקה שהוא היה בטוח שהוא מיץ רגיל ושתה, אבל בסוף מסתבר שזה משקה פיות ומארק מתעלף. כשמארק מתעורר, הוא מגלה את קירן וכריסטינה מתנשקים, אבל לפני שהוא הספיק להגיד משהו הם נתפסים על ידי הנסיך אובן. כריסטינה מצליחה לברוח, אבל הוא תופס את מארק וקירן ומחליט לקחת אותם למלך. אובן לוקח אותם בדרך העונשים, שם הם אמורים לעבור התעללות מבני הפיות, אבל במקום זאת האזרחים מדברים על טוב הלב של קירן ועל איך שהוא עזר להם. כשהשניים מובאים בפני המלך, הם מופתעים לגלות את כריסטינה ביחד עם אמה, ג'וליאן, קליירי וג'ייס מובאים לשם לא הרבה אחריהם. קרב פורץ בחדר הכס, בו קירן הורג את המלך הטמא. בזמן הקרב אמה וג'וליאן נאלצים לעבור בשער לעולם אחר. כשהשאר חוזרים למכון, אמה וג'וליאן מופיעים לא הרבה אחריהם, אבל הם חסרי הכרה ופצועים. מארק נשאר עם ג'וליאן כל הזמן עד שהוא התעורר לאחר שלושה ימים, וג'וליאן ואמה מספרים לכולם איפה הם היו. באותו לילה, בזמן שמארק וקירן מסיירים, קירן מספר למארק שהוא מודאג לגבי הארץ שלו ומכך שאף אחד לא ידאג לה כמו שצריך. מארק מציע שקירן צריך לעשות את זה, בתור מלך החצר הטמאה, אבל קירן מסרב. כשכריסטינה מגיעה להחליף אותם, קירן מכריז שהוא אוהב את שניהם ושהוא רוצה להיות עם שניהם, ומארק וכריסטינה מסכימים איתו. הם מנסים ביחד לשכנע את קירן להיות מלך החצר הטמאה, כי הם בטוחים שהוא יהיה הכי טוב בזה, אבל קירן ממשיך לסרב. ג'וליאן מארגן פגישת מלחמה ויוצר מהפכה מול הקוהורטה, וקורא לה בשם משמר ליביה. לפי התכנית של ג'וליאן, מארק מגיע עם הקבוצה הראשונה אל השדות הבלתי מתכלים ומנסה לעצבן את אובן בכך שהוא מתייחס אליו כנסיך ולא כמלך. לאחר מכן, קירן מופיע ומאתגר את אובן לדו קרב על הכתר. אובן מסכים, ומלחמה פורצת בין הצבאות של החצר הטמאה וקוהורטה לבין משמר ליביה. קירן נפצע, ומארק ממהר להגן עליו ונלחמים בגנרל וינטר עד שכריסטינה הורגת את אובן, וקירן מוכתר למלך החצר הטמאה. הקוהורטה ממשיכה להילחם למרות זאת, ובסופו של דבר קללת הפראבאטי של ג'וליאן ואמה מופעלת והם הופכים לנפילים. הם הורגים את הרוכבים של מנאן, ואז מתחילים להרוג את הקוהורטה, אבל משפחת בלאקתורן ממהרת לנסות להרגיע אותם ולשכנע אותם לחזור, מה שהם מצליחים לעשות בסופו של דבר. כמה ימים לאחר מכן, קירן מספר למארק וכריסטינה שבתור מלך הוא לא יכול להיות איתם ביחד. מארק וכריסטינה מנסים למצוא דרך שבה הם בכל זאת יוכלו להיות ביחד, אבל קירן לא מסכים, ובסופו של דבר חוזר לחצר הטמאה. כריסטינה עדיין רצתה למצוא דרך שבה שלושתם יוכלו להיות ביחד, והיא מתקשרת עם אדאון בשביל לבקש ממנו את הבקתה שלו בארץ הפיות. כמה ימים לאחר מכן, כל החבורה עושה מסיבת חוף וחתונה לאלק ומגנוס. בזמן המסיבה אלק פונה אל מארק ומבקש ממנו להחליף אותו בתור ראש הברית בין ציידי הצללים ושוכני התחתיות, בגלל שאלק הוא עכשיו הקונסול. מארק מסכים, ביחד עם כריסטינה, להיות ראש הברית בשביל לחולל שינוי בשני העולמות. באותו זמן קירן מגיע לחוף ומספר להם שאדאון נתן להם את הבקתה, ושהם יוכלו לחיות ביחד. דעה אישית סיפור האהבה שלי עם מארק התחיל די בדיוק כמו סיפור האהבה שלי עם ביל וויזלי :0 התעוררתי בוקר אחד והחלטתי, "אני מת על מארק. אני חייב לקרוא עליו." ואז התחלתי לקרוא את כל בני הנפילים רק בשביל המלך הקטן הזה. ואז כשסיפרתי על זה לחברה שלי היא הייתה כל כך מאוכזבת והייתה כזה: "אמרתי לך לא לקרוא את מיומנויות אפלות שוב-" (היא לא אמרה לי את זה) "-ידעתי שתתאהב במארק! הוא בן פיות סקסי!" טוב, זאת דרך טובה לתאר את הבחור. בכל מקרה, מארק כל כך מקסים! אני כל כך אוהב אותו!!!! אני כל כך אובססיבי אליו, שקראתי ספר שלם שהבטחתי שאני בחיים לא אקרא רק בשביל שורה אחת שמדברת על זה שאמא שלו פיה, וקניתי עוד שני ספרים (שאחד מהם הוא הופיע רק לשורה אחת באמת) ואני לא מתחרט על כלום!!!! השם של מארק מספיק בשביל לשמח אותו. יש לו שם נהדר. איזה כיף לו. למרות ששם הפיות שלו ממש מגעיל. כמה מסכן צריך להיות בשביל שיקראו לך מיאך? בכל מקרה, מארק הוא יצור מקסים. הוא ילד פיות כושל וזה חמוד. יש לו אוזניים מחודדות!!!!! מה יותר טוב מזה?!?!?!?! הוא גם מתנהג מוזר כזה בדרך מאוד חמודה. אני אתן לכם המון ציטוטים טובים שלו בסוף הסיקור. למרות שאין לי את כל הספרים של מיומנויות אפלות אז לא יהיו מספיק ציטוטים טובים :< הו הו נכון התמונה בתחילת הסיקור? זה סצנה שאמרו שהם צריכים להתלבש ב"לבוש רשמי למחצה", אז מארק לבש מעיל רשמי בלי כלום מתחת. זהו. הוא פשוט נהדר. בכל מקרה דעה אישית דעה אישית. אני באמת לא יודע איך לכתוב דעה אישית על היצור הזה את מאוהב בו באמת. אתם יכולים לראות עם הכינוי שלי, שנטשתי את סאני אהובי הקומפורט קאראטר שלי במיוחד בשביל מארקי :0 אפילו פתחתי במיוחד נו"ד בשם מארק בלאקת(נ)ו("ד)רן :0 אמרתי כבר שהשם שלו מדהים? טוב בכל מקרה, אני זוכר שאהבתי את מארק עוד מהרגע הראשון שהוא הופיע בספר, שהוא היה רק ילד בן שש עשרה עצבני וחמוד. עוד לפני שהוא נהיה הבן פיות המוזר שהוא היום. אני גם ממש אוהב שהוא מתנהג יותר כמו בן פיות מאשר כמו צייד צללים! אני זוכר שסיימון ראה אותו בארץ הפיות וחשב שהוא פיה ולא צייד צללים, ואז כשהוא גילה שהוא אח של הלן סיימון היה כזה: "הלן דיברה וזזה כמו ציידת צללים. אבל מארק דיבר כמו משורר וזז כמו רקדן." ואני מדמיין אותו זז כמו רקדן והוא כזה יפה? גם איך שהוא אוהב את האחים שלו כל כך :< הקשר שלו עם טיי מקסים בעיניי. כבר בסצנה הראשונה שהוא אומר לטיי שהוא אוהב אותו, ואז כשמארק פוגש את סיימון ומספר לו על טיי ועל זה שהוא לא מוזר, הוא פשוט צריך יותר תשומת לב :> וכמובן הקטע עם הפצע. אני אצטט בשבילכם בסוף הסיקור. זה אחד הקטעים האהובים עליי. וכמובן איך אפשר לשכוח את מארק הטבח המדהים! הכל התחיל כמובן כשג'וליאן השאיר את מארק להשגיח על האחים הקטנים שלהם, ומארק פוצץ את המטבח. ואז טיי כתב מכתב לאנבל וכתב בו שמארק הוא טבח מצויין :> ואז כריכי הסופגניות שלו :0 וכמובן, איך אפשר לשכוח את הבלוט על המרשמלו הצלוי? :> אהבתי גם איך שהוא כל כך משתדל. כאילו כל פעם שהוא עשה משהו, אפילו הקטן ביותר, זה עשה לי חמוד בטירוף. אפילו לאמה זה עשה חמוד בטירוף! זה שהוא הכין טוסטים לאחים שלו אז הוא לבש סינר? וזה שהוא סידר בקפידה רבה את כריכי הסופגניות על צלחות? וזה שהוא לבש חליפה בשביל להראות יצוגי? אוי הוא כל כך חמוד באמת אני אוהב אותו >< ועכשיו בואו נדבר רגע על השיפ שלו. סיקרתי כבר את קירארקטינה, אבל אני באמת כל כך אוהב את שלושתם. אני מת עליהם. אהבתי במיוחד את הסמליות של השיפ - מארק נקרע בין שני החצאים שלו, צייד צללים ופיה, אבל בסוף מחליט לקבל את שניהם ולחיות עם שניהם בשלום :0 נראה לי זה מאוד יפה :> מארק הוא ללא צל של ספק הדמות האהובה עליי בכל סדרת הצללים. קראתי עליו קצת בsecrets of the blackthorn hall והוא מקסים כמו תמיד. הוא כזה מיאו מיאו. אני רוצה להמשיך לדבר עליו. אני רוצה לחבק אותו כל כך :< ילד פיות יפה שלי :< אבל אני אפסיק כי אני שם לב שאני מתחיל לחזור על דברים. אני בטח אלחץ על פרסם ואז אזכר בעוד משהו לכתוב ששכחתי. אוי, החיים כל כך קשים. ממש כדאי לבחור להיות בthe wicked power. אה נזכרתי! הקטע עם הדג בתחילת הספר השני! אוי זה היה כזה מקסים. הוא כל כך התלהב מהדג ואז פשוט זרק אותו לאוקיינוס. מארק אתה מקסים!!!! אה וגם נזכרתי שתרגמו את אש שמיימית וכתוב את השם שלו "מרק" בגלל שהבדיחה של "Mark me, Mark" לא עבדה באנגלית אז הם עשו במקום זה בדיחה על מרק. זה היה כואב לקריאה. ציטוטים חלק מהציטוטים יהיו באנגלית פשוט כי הם שמורים לי בטלפון באנגלית. הספר עצמו מתורגם. הציטוטים עלולים לכלול ספויילרים עקיפים. נתחיל בציטוט האהוב עליי, זה שגרם לנעמי להתחיל לקרוא את מיומנויות אפלות: “And if we don't have Energy runes, we'll have to get our energy the old-fashioned way." Mark looked puzzled. "Drugs?" "Chocolate," Emma said. "I brought chocolate. Mark, where do you even come up with these things?" Mark smiled crookedly, shrugging one shoulder. "Faerie humor?” -גבירת חצות ועוד ציטוט ממש ממש מקסים של הילד: "Remember, Mark is in charge.” “Does he know that?” said Livvy. Julian sought Mark in the crowd on the steps. He was standing with his hands behind his back, exchanging a mistrustful look with a carved stone gnome. “Your pretense does not fool me, gnome,” he muttered. “My eye will be upon you.” -אדון הצללים וגם... עגבת! "את לא רוצה אותו," אמרה לנערה עם השיער הוורוד. "יש לו עגבת." הנערה בהתה. "עגבת?" "חמישה אחוזים מהאנשים באמריקה לוקים במחלה," סייע טיי. "אין לי עגבת," אמר מארק בכעס. "אין מחלות מין בארץ הפיות!" הנערות הסתמיות השתתקו מיד. "אני מתנצל," אמר ג'ולס. "אתן ודאי יודעות שעגבת תוחקפת את המוח." -גבירת חצות מלבושים הולמים. "הנה." מארק הוריד את חולצתו הכחולה. מתחתיה הוא לבש חולצת טריקו נוספת, אפורה. ג'וליאן מצמץ לעברו. "מלבושים הולמים." הוא הציע את החולצה לאחיו. "למה אתה לובש חולצה נוספת מתחת לחולצה?" שאלה ליבי, שדעתה הוסחה לרגע. "למקרה שאחת מהן תיגנב," אמר מארק, כאילו זה דבר נורמלי לגמרי. -גבירת חצות מר צולע. מארק, שהושיט את מארק צולע לאמה, נשא מבט - וצליל קריעה נשמע. רגלו של הלמור השתחררה, גופו נפל לקרקע והמילוי שלו התפזר. מארק אמר משהו בשפה לא מוכרת. "הרגתם את מר צולע," אמר טאבי. "אני חושבת שהוא מת מזקנה," אמרה אמה, והרימה את בובת הלמור. "הוא אצלך מאז שנולדת." "או מנמק," אמרה דרוסילה, שנשאה מבט מהספר שקראה. "אולי זה היה נמק." "אוי, לא!" עיניה של כריסטינה היו קרועות לרווחה. "חכו כאן - אני תכף חוזרת." "אל-" החלק מארק, אבל כריסטינה כבר מיהרה לצאת מהחדר. "אני גולם," אמר בעגמומיות. -גבירת חצות דברי חוכמה מאת מארק. "Sweet Helen," he said. "My father used to tell stories about Helen of Troy. She was born of an egg, and the most beautiful woman in the world. Being born out of an egg is very unusual for humans." -Bitter of Toungue טוב זה הציטוט המצחיק האחרון. * Julian informs me there are no raccoons in England, whatever Disney films might have indicated to the contrary. I cannot express the depth of my betrayal. -Secrets of Blackthorn Hall ועכשיו נעבור לציטוטים יותר רציניים :0 מארק וטיי!!! מבטו של ג'וליאן עקב אחרי מארק שהלך לעבר טיי ונשען על העמוד לידו. טיי, שאחז את ידו הימנית בשמאלית בלסת חשוקה, נשא מבט מופתע. "מארק?" מארק נגע בידו של אחיו הצעיר בעדינות, וטיי לא נרתע. ךשניהם היו אצבעות של בני בלאקתורן, ארוכות ועדינות, עם עצמות חדות ומובחנות. לאט נמוג הכעס מפניו של טיי. במקום זאת, הוא לכסן מבט אל אחיו, כאילו קרא בפניו את התשובה לשאלה שאמה לא יגלה לנחש. ... "עכשיו הידיים של שנינו פצועות," אמר מארק. -גבירת חצות מארק אל תכאיב ללב שלי ככה :< "Do you know when the Shadowhunters are coming for me?" Mark asked with heartbreaking eagerness. "I-sent them a message, during the war. I understand the Cold Peace must make all dealing with faerie difficulty, but they must know I'm loyal and would be valuable to them. They must be coming, but it has been... it has been weeks and weeks. Tell me, when?" -Bitter than Tongue אתה עושה אותי עצוב :< "Ty needs special attention," Mark went on. "I remember my parents talking about it." His mouth twisted. "I mean my father and the woman who sang me to sleep every night though I was not of her blood, the Shadowhunter I am no longer allowed to call my mother." -Bitter of Tongue אני אלך לבכות עכשיו. "He said, 'Show them what a Shadowhunter is made of; show them you aren't afraid.' I thought I was showing them, the Fair Folk and the Shadowhunters both. I could not do what he asked me. I was afraid, bit I did not let it stop me. I got a message back to the Shadowunters and I told them the Fair Folk were betraying them and allying with their enemy. I made sure they knew and could protect the City of Glass. I warned them, and the Hunters could have killed me for it, but I thought if I die I would die knowing my brothers and sisters were saved, and that everyone would know I was a true Shadowhunter." -Bitter of Tongue עוד ציטוט אחד לבקשת שיראל: In the doorway behind Helen and Aline, Marl appeared. Helen said, "Did you feel it too?" "Feel what?" Mark said. "A tiny earthquake!" Aline said, grinning. "No," Mark said. "No, but Magnus just got a message from Jem. He says Tessa's in labor." -The Lost World ואחרון חביב, הציטוט האהוב עליי ממיומנויות אפלות, למרות שאולי זה יותר ציטוט של קירן...? קירן נראה מהורהר. "האם תביאו לי אחד מלוחות השנה עם חתולים שלמדתי לחבב? אשמח לקשט את הבקתה." "למעשה, יש סוגים שונים של לוחות שנה. יש כאלה עם לוטרות וארנבים וגורי כלבים," אמר מארק בחיוך. קירן נראה מאושר כליל כשהרים את ראשו להביט בכוכב. "זאת אכן ארץ פלאות." כריסטינה הסתכלה על שניהם, וליבה היה מלא באהבה עד שזה כאב. "אכן כן." -מלכת האוויר והחושך כתבתי הרבה מאוד פעמים את המילה message בציטוטים האלו. בכל מקרה, הייתי ממשיך לנצח אבל נראה לי שזה כבר הרבה יותר מדי. תהנו :> ![]() -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 16:14 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן אני לאהוב אותך זה סיקור ככ מושקע וככ מדהים הלפ ריספקט! הוא ממש מגיע למארק :0
אבל איך מתבבים את זה הלפ אוקי קודם כל מארק, שהוא מדהים והוא גם כלכך חמוד איך שהוא מנסה לעזור כל הזמן ולרצות את ג'וליאן ואת אחים שלו וללבוש מעיל רישמי למסיבה כי זה מה שהביאו לו והוא סומך עליהם. דביל :< הוא גם ממש חמוד והוא מתנהג ממש יפה לכריסטינה אז בכלל ואני ממש גאה בך שסיקרת אותו :> אוקי עכשיו לסיקור שהוא פאק אחד המושקעים וממש רואים שאתה אוהב את מארק אז כאילו כתבת את קורות החיים שלו בסיקור שזה מהמם הלפ למרות שכן *קצת* מאוד ארוך אבל שווה רצח. זה כן גם מלא מידע מפורט ממש וגם מידע שמופיע בשיפ שלו אבל לא באמת מפריע. דעה אישית :> אז כן לא כתבת מה גרם לך לאמץ אותו (למרות שאין באמת דרך להסביר את זה אז סבבה) אבל נתת מספיק סיבות כדי לגרום לכולנו להתאהב בו >< והציטוטיםםם יש שם את הציטוט שאני אוהב (: ובכללי כל הציטוטים שלו טובים, גם אלו העצובים :< אניוואי זה באמת אחד הסיקורים המושקעים והיפים שראיתי והוא בהחלט עושה צדק עם מארק :> וכל הכבוד על ההשקעה!!! וברור שיתווסף ללינקיה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 17:18 PM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2022, 13:31 PM
|
||
![]() מוגל |
יפה
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 13:07 PM
|
||
![]() מוגל |
יפה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |