![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 10:07 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*ספויילרים לבני הנפילים, מכשירי התופת ומיומנויות אפלות. אני אסמן את הספויילרים למיומנויות אפלות, אבל לא לבני הנפילים או מכשירי התופת כי זה כבר יותר מדי.
Ghosts of the Shadow Market ![]() שם הספר: Ghosts of the Shadow Market שם הסופרים: קסנדרה קלייר|Cassandra Clare שרה ריס ברנן|Sarah Rees Brennan מאורין ג'ונסון|Maureen Johnson קלי לינק|Kelly Link רובים וסרמן|Robin Wasserman שנת יציאה: 2019 גוף הוצאה לאור: Simon & Schuster ארץ ושפת מקור: אנגלית אמריקאית ז'אנר: פנטזיה רשימת סיפורים: Cast Long Shadows Every Exqquisite Thing Learn About Loss A Deeper Love The Wicked Ones Son of the Dawn The Land I Lost Through Blood, Through Fire The Lost World Forever Fallen תקציר העלילה גב הספר The Shadow Market is a meeting point for faeries, werewolves, warlocks and vampires. It's no place for Shadowhunters, but through two centuries a Silent Brother has visited. Brother Zachariah was once a Shadowhunter called Jem Carstairs, and his love, than and always, is the warlock Tessa Gray. Now he is searching for a relie from his past. Follow Jem and see, againts the backdrop of the Market's dark dealing, Anna Lightwood's doomes romance, Matthew Fairchild's great sin, and Tessa Gray as she is plunged into a world war. Valentine Morgenstren buys a soul and a young Jace Wayland finds safety. In the Market is hidden a lost heir and a beloved ghost. But no one can save you once you have traded away your heart. Not even Brother Zachariah. תקציר שלי את השנים שלו כאח שתקן ג'ם קרסטרייס מבלה בחיפוש אחר תשובות בשוק הצללים. בהתחלה בחיפוש אחר אביה של טסה גריי, המכשפת שהוא אוהב, ולאחר מכן אחר ההרונדייל האבוד, קרוב משפחה של הפראבאטי שלו לשעבר, וויל הרונדייל. בספר יש עשרה סיפורים שונים, כל אחד מקרב את ג'ם יותר ויותר אל התשובות, וגם אל חברים חדשים שהוא פוגש במסעו: Cast Long Shadows - מת'יו פיירצ'ילד מוכן להקדיש את כל חייו בשביל אביו, אבל לאחר שמועה שנלחשת באוזנו, מת'יו יעשה הכל בשביל לגלות את האמת - אפילו החטא הכי גדול. Every Exquisite Thing - סיפור האהבה ההרוס של אנה לייטווד, כשהיא פוגשת את אדריאן ברידג'סטוק. Learn About Loss - קרנבל צללים מופיע בעיירה קטנה, ובה מבוך מראות שמבטיח לכל מי שפותר אותו את הדבר שרצה יותר מכל. A Deeper Love - שלוש שנים עברו מאז שטסה איבדה את בעלה האהוב וויל הרונדייל, ועכשיו היא עובדת בתור אחות במלחמת העולם השנייה עם המכשפת קטרינה לוס. אבל אז מגיע אליהן מטופל מפתיע, וסוד מהעבר נחשף. The Wicked Ones - לסלין הרונדייל הייתה ילדות קשה, והיא מוכנה לעשות הכל בשביל להשיג לעצמה את סטפן הרונדייל. אבל נראה שרק מישהו אחד יכול באמת להבין אותה. Son of the Dawn - הערפד רפאל סנטיאגו מספר לאח זכריה על סחר לא חוקי בסם יין פן, שמגיע לניו יורק ביחד עם ג'ייס ווילנד הצעיר, התוספת החדשה במכון של ניו יורק. The Land I Lost - ג'ם מבקש את עזרתו של אלק בשוק הצללים של בואנוס איירס, שם אלק מגלה אמת מפתיעה על המכון של העיר, ופוגש צייד צללים צעיר ורב תושיה בשם רפאל. Through Blood, Through Fire - בת הרונדייל האבודה סוף סוף מתקשרת עם ג'ם וטסה ומבקשת עזרה. ג'ם וטסה צריכים למצוא את הבן שלה לפני שהאויבים ימצאו אותו. The Lost World - טיי וליבי מתנסים ביכולות החדשות של ליבי, עכשיו כשהיא רוח רפאים, ומגלים אמת מפתיעה. Forever Fallen - ג'ייס הרונדייל מתולה מוכן לעשות הכל בשביל להשיג חזרה את אהובתו האבודה, כולל להחליף מקום עם ג'ייס הרונדייל מהעולם הזה. דעה אישית את הספר הזה היה לי קשה יותר לקרוא מTales from the Shadowhunter Academy. האמת קצת התאכזבתי, כי (ואני לא מאמין שאני אומר את זה) הסיפור של סיימון היה הרבה יותר מעניין מהסיפור של ג'ם. כאילו, אני מת על ג'ם והכל, אבל בעוד שאת הספר של סיימון קראתי איזה שני סיפורים ביום, בספר הזה קראתי סיפור אחד בשלושה ימים. במקרה הטוב. זה לא בגלל שהספר עצמו לא טוב. הוא נהדר. פשוט הייתה לו התחלה מאוד צולעת. אהבתי אבל את ההמשכיות בסיפורים. למרות שזה מתרחש על פני יותר ממאה שנים, זה עדיין מאוד המשכי ועוקב אחרי אותו קו עלילה ברור. בזה נראה לי הספר עשה עבודה טובה יותר מTales from the Shadowhunter Academy :> בכל מקרה הנה דעתי על כל סיפור וסיפור! Cast Long Shadows - כן היה לי קשה להיכנס לסיפור כי אני לא קראתי את the last hours ואני לא מכיר את הדמויות וכל זה, אבל וואו הסיפור הזה בהחלט היה מדהים בסוף. מת'יו כזה מסכן :< הוא בטח מרגיש כל כך רע עכשיו הוא צריך חיבוק. האמת אני אוהב את מת'יו, יחסית לזה שבחיים לא קראתי את הספר שלו :> Every Exquisite Thing - אע. נראה לי אפשר לדעת כבר מהתקציר שכתבתי לזה כמה אני לא אוהב את הסיפור הזה. הכי פחות אהוב עליי מבין כולם. זה פשוט... היה כל כך מיותר? ולא תרם לעלילה בשום צורה? זה לא כאילו ג'ם קידם את החיפוש שלו יותר מבספר הקודם, ובאמת שהסיפור של אנה ואדריאן ממש לא כזה מעניין. אני מתחרט שקראתי עד הסוף לול. למרות שהסוף אכן חימם לי את הלב :> Learn About Loss - אני לא הבנתי כלום מהסיפור הזה (ועדיין מעדיף אותו על פני הסיפור של אנה), אבל הוא נתן לי וייבס כל כך חזקים של קרקס שממש רציתי לעצור הכל ולקרוא מחדש את קרקס החלומות כי קרקס החלומות זה הספר אחד היפים בעולם. אבל בכל מקרה אהבתי איך ג'ם גילה על ההרונדייל האבוד. זה הסיפור שמתחיל את כל העלילה :> A Deeper Love - אני מניח שהסיפור הזה היה יכול להיות מעניין יותר אם לא הייתי קורא את הסיפור של ההרונדייל האבוד לפרטי פרטים בשני ספרים אחרים קודם לכן. אבל זה מעניין לקרוא על טסה במלחמת העולם השניה :> והיה גם את הקטע בזמן שג'ם גסס שהוא התחנן שיביאו לו יין פן כאילו זה מה שהורג אותו זה עשה לי עצוב :< The Wicked Ones - אע. זה היה צולע. לא אכפת לי מסלין או מוולנטיין. היה עדיף שהפוקוס העיקרי יהיה על ג'ם ורוזמרי. אבל אני חייב להגיד!!! ג'וני רוק הצעיר כל כך נחמדי. הרבה יותר טוב מג'וני רוק המבוגר. Son of the Dawn - רפאל הוא גראמפי קאט. באמת שרפאל ולילי עם הכינויים שלה עשו את כל הסיפור הזה. הם מדהימים. גראמפי קאט. רק שלא ממש הבנתי מה קרה על הספינה. זה היה מאוד מבלבל. The Land I Lost - אני יודע שזה לא הסיפור עם מארק (למרות שהוא כן מוזכר שם!), אבל זה ללא צל של ספק הסיפור האהוב עליי. הוא היה כל כך ארוך ומייאש, אבל זה לגמרי היה שווה את זה. קודם כל, לילדים של מאלק יש אופי פתאום! זה לא קרה במיומנויות אפלות! לא היה להם אופי במיומנויות אפלות! ועכשיו יש להם אופי! מקס כל כך חמוד באמת. הוא חיבק את יו"ר מיאו (ככה קראו לחתול של מגנוס בעברית?) והיה כזה "You are my meow friend" והלב שלי נמס למה הוא כל כך חמוד :< ורפאל. הצילו. רפאל. הוא מושלם. למה כל הרפאלים מושלמים? הוא כל כך גראמפי קאט כמו רפאל המקורי. וזה היה כל כך חמוד האינטרקציה שלו עם אלק כי הם לא יכלו להבין אחד את השני הלפ. יש לי ציטוט טוב תראו: אלק: היי, רוצה אולי... לחזור איתי לניו יורק... ולגור איתי ועם מגנוס? רייף: אני לא יכול להבין אותך, אידיוט. אלק: יופי! נראה לי. והוא היה כל כך חמוד איך שהוא התאהב במגנוס בשניה שהוא ראה אותו. ואמג אמג אני כל כך אוהב את רייף עכשיו הוא בין האהובים עליי והוא רק בן חמש הצילו. אה כן וגם הסיפור של לילי היה מעניין איי גאס. Through Blood, Through Fire - יש לי רק משהו אחד להגיד על הסיפור הזה. טסה, את לא אמורה לשנות צורה כשאת בהריון! The Lost World - זה הסיפור שקניתי את כל הספר בשבילו, ואני אכן כן מאוד נהנתי מההופעה הקצרה של מארק ורעידת האדמה הקטנה שהייתה שם (יש את הציטוט הזה בסיקור שלי של מארק. יודעים מה אני אוסיף את זה כאן שוב בשביל שיראל). אבל כתלס... הסיפור היה די... מאכזב? כאילו... ליבי את חמודה והכל, אבל זה הרגיש לי שהיא כל out of character גם כשהיא לא הייתה אמורה להיות out of character. וטיי חמוד אבל נמאס לי מזה שהאופי שלו זה רק אוטיזם. Forever Fallen - אני. שונא. את. ג'אנוס. היה שם קטע עם זוג של אשת זאב ובן פיות והם היו כל כך חמודים ביחד וכל כך מתרגשים והוא פאקינג רצח אותם רק כי הבן פיות רצה לספר לקירן שהוא פגש את ג'ייס הרונדייל. זה היה הרגע שבו הבנתי שאני שונא אותו לנצח. ואז הוא גם רצה לרצוח את מקס? כי מקס חיבק אותו רוצה לשחק איתו מחבואים? ומקס היה כזה חמוד? היה שם קטע עם מקס שהוא לא רצה להפסיד לאלק בכדורגל אז הוא פשוט לקח את הכדור ורץ למגנוס ורייף והכריז שהוא ניצח. זה היה כל כך חמוד. וגם רייף היה מקסים אני כל כך אוהב את רייף הלפ >< הוא כל כך אוהב את מגנוס >< אבל ג'אנוס רע. מאוד רע. אה וגם אש היה מאוד חמוד אני אוהב את אש הוא ילד פיות יפה ונחמד. הציטוט של שיראל In the doorway behind Helen and Aline, Marl appeared. Helen said, "Did you feel it too?" "Feel what?" Mark said. "A tiny earthquake!" Aline said, grinning. "No," Mark said. "No, but Magnus just got a message from Jem. He says Tessa's in labor." -The Lost World -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 16:10 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע זה היה זריז
אז כמו כל הסיקורים שלך הוא מעוצב יפה ונוח לקריאה ממש :> והוא גם מעניין אז בכלל וממש אהבתי שפירטת על כל סיפור וגם בדעה האישית, זה ממש מוסיף מידע וזה אהמ אני לא קראתי את הספר הזה וזה ממש חבל כי גרמת לי לרצות לקרוא אותו אבל אין אותו בעברית ממה שהבנתי? טו באד. גם קצת מבאס כי אני אוהב את ג'ם והסיקור גרם לי לרצות לדעת עליו עוד :< אחלה סיקור וריאן! בהחלט רואים שאתה אוהב את עולם הצללים ואת הדמויות אניוואי כל הכבוד על הסיקור! אני יותר מאשמח לראות עוד סיקורים שלך פה :> נוסף ללינקיה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2022, 13:32 PM
|
||
![]() מוגל |
יפה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |