![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 11:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי.
לפעמים צריך להפסיק. יש אנשים שלהם זה ממש מציק. אתם מחליטים, איך אני מרגישה, מה קרה לי, מי שאל אתכם בכלל? אני זאת אני. את זו את, אתה זה אתה, תתעסק בעניינים שלך. דיי לדחוף את האף, לחשוב שאתה נחוץ. כי אם מוציאים אותך, תתמודד, אתה בחוץ. אז דיי כבר, תסתדר, תלך להציק למישהו אחר. --- חייבת לומר שיש לזה המון פירושים. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 14:12 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
ממש מגניב. אהבתי את החרוזים ואת החוצפה המקסימה :) תמשיכי לכתוב! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 15:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אהבתי זה ממש יפה
-------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 18:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו קטע מדהים, באמת
טיפה הפריע לי 3 פסיקים ואז אין נקודה יש סימן שאלה. זה קצת מוזר אבל בלי ענין דקדוקי, הקטע שלך מקסים ואת כותבת מדהים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 18:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה כולן:)
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 19:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש יפה.
אני מתחברת עם זה ממש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2022, 13:51 PM
|
||
![]() מוגל |
וואי זה ממש יפה
אהבתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2022, 21:57 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחברתי מאוד. יש אנשים שפשוט לא יודעים מתי להפסיק וכל הזמן נדחפים לדברים סתם כי משעמם להם. הציק לי קצת שכתבת "דיי" עם שתי י' במקום י' אחת כמו שאמורים לעשות. אני אוהב אבל שכמו שאמרת, זה יכול להתפרש להרבה מאוד סיטואציות, וזה באמת מאפשר לקורא לקחת את זה למקום שבו זה נוגע אליו. אחלה קטע שבעולם. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |