האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור לחן|Duet
פורסם ב: Jun 20 2022, 20:19 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18744
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

*ספויילרים למשחק אומורי, כמובן

Duet
User Posted Image

שם הלחן: Duet
לחן: Pedro Silva
לקוח מהאלבום: OMORI Soundtrack
שנת יציאה: 2020
ז'אנר: מוזיקה קלאסית

רקע
הלחן Duet יצא כחלק מהסאונדטראק של משחק המחשב OMORI ב2020. המנגינה יכולה להישמע רק בסוף הטוב של המשחק, לאחר שסאני מנצח את הבוס האחרון אומורי, אך מופיעה בגרסאות שונות במהלך כל המשחק.
המנגינה היא הדואט הראשון והאחרון שסאני ומארי מנגנים ביחד, הגואט שהם לא הספיקו לנגן לפני שמארי מתה, ומהווה סגירה למשחק, ההשלמה של סאני עם מה שקרה, וסליחה עצמית.

קליפ
ספויילרים לאומורי
ערוץ רשמי:

קליפ:

Fan Lyrics:

דעה אישית
הגיע הזמן לחלק האמיתי בסיקור :0
טוב כולכם מכירים אותי, כולכם יודעים שאני חנון של אומורי. באמת לא ציפיתם שאני אשתלט גם על פורום מוזיקה עם האובססיה שלי?
שיחקתי את המשחק הזה באוגוסט 2021, ומאז final duet היה אחד הדברים האהובים עליי בעולם. זה כאילו? כזאת מנגינה טובה? וזה גם ממש עצוב בנוסף לזה, אבל גם ממש אופטימי וחמוד?
אני אוהב את איך שזה סוגר את המשחק בצורה מקסימה להפליא. אחרי שאתה מגלה את כל האמת על מה שקרה לסאני ולמארי, אתה בוחר בסוף הטוב ומקבל שתי דקות וקצת של תוכן מקסים של שניהם ביחד. כן היה קצת מאוד עצוב ההקשר של זה והאזור שזה מגיע, שזה אחרי שסאני מנצח את הדיכאון והחרדות שלו ונזכר בכל הזכרונות הטובים שלו ושל החברים שלו, וזה אכן כן היה גורם לי לבכות אם הייתי בוכה מדברים כאלו.
כן היה לי גוש בגרון אבל.
עכשיו המנגינה עצמה, אני ממש אוהב את איך שהם התייחסו לפרטים הקטנים שם. כאילו, אולי אני סתם מנתח יותר מדי, אבל זה כל כך טוב לסיפור של השיר!
דבר ראשון, הפסנתר מתחיל לנגן ראשון - בגלל שהפסנתר מסמל את מארי, האחות הבכורה שנולדה קודם. רק אחר כך הכינור, סאני, מצטרף לנגינה - כי הוא האח הקטן. במהלך כל ההתחלה של הדואט אפשר לשמוע שהפסנתר משתלט על הנגינה, והכינור חלש וברקע, שזה מאוד משקף את הדינמיקה בין האחים. סאני הוא שקט וביישן, ומארי היא יותר חברותית. בנוסף לכך, מארי היא זאת ששכנעה את סאני להתחיל לנגן בכינור - הוא רק עוקב אחר ההובלה שלה.
ובסוף, השיא של הדואט הזה, הכינור מתחיל לנגן חזק יותר ומשתלט על הפסנתר, ובנוסף לזה אפשר לשמוע שהכינור רועד (אני יודע שזאת טכניקה בנגינה אבל שקט), שיכול מאוד להיות סאני רועד מבכי בגלל שבשלב הזה, מארי כבר מתה. בשלב הזה, הוא מקבל את כל מה שקרה וסולח לעצמו. הוא מתחיל לקבל שליטה בחיים שלו, אחרי שנים שהוא הלך אחרי מארי ואחרי הזיכרון שלה, וזאת הסיבה שהכינור משתלט על הפסנתר. אפשר גם לשמוע הפסנתר מסיים לנגן לפני הכינור - בגלל שמארי מתה מוקדם יותר מסאני.
הלוואי שהייתי יכול לנתח את המנגינה הזאת יותר ממה שניתחתי כבר, אבל אני לא מבין מספיק במוזיקה בשביל לעשות את זה. חבל.
כשאני שומע את הדואט אני יכול לשמוע את האופטימיות שבו, למרות שזה בעיקר מתערבב בי עם העצב מהסיום של המשחק, אבל אני בטוח שאם מישהו שלא שיחק במשחק ישמע את הדואט הזה, הוא יחשוב על משהו יחסית שמח ואופטימי, ולא יתחיל לבכות כמוני (למה זה כזה עצוב?).
בסופו של דבר, זה היה אחד החלקים האהובים עליי במשחק כולו, ובהחלט כן המנגינה האהובה עליי מהסאונדטראק של כל המשחק. אני השמעתי את זה להורים המסכנים שלי איזה מאה פעם, והם לא מבינים מה הקטע של המנגינה הזאת ולמה היא כל כך חשובה לי. אבל היא מאוד חשובה לי. היא יפיפיה.
ללא צל של ספק מה שאני אשמע בזמני הפנוי, או בזמן שאני כותב על אומורי או על סאן סאן :>

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 20 2022, 20:25 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37281
מגדר:
משתמש מספר: 74451

אוקיי! סיקור ממש מגניב :0
רואים שהשקעת ובמיוחד בדעה האישית, היה ממש מעניין לקרוא את הניתוח שלך והוא כתוב מאוד מפורט וברור ומעניין וכל הכבוד!
יהיה ממש כיף לראות עוד סיקורים שלך כאן בפורום D:
מוסיפה ללינקייה!!!

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:02 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150605
מגדר:male
משתמש מספר: 61386

וואו. דואט זאת אחת המנגינות האהובות עליי מאומורי, ואני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד לנגן את התפקיד של מארי בפסנתר. יש לזה למנגינה הזאת אופי מיוחד במינו, והיא מרגישה bittersweet כמו שהואלת להזכיר. ולסיקור עצמו – אהבתי ממש. הניתוח שלך מדויק ויפה, והוא האיר את המנגינה הזאת באור שונה בשבילי. לא שמתי לב להרבה מהדברים שהזכרת, ואתה ממש צודק. אם יש משהו אחד שהייתי מוסיף זה קאבר ממש יפה שראיתי ל-Duet של שתי בנות שמנגנות את זה ליד גרם מדרגות והן אפילו מחופשות בהתאם – זה ממש מוצלח!
בכל מקרה, אחלה סיקור, כצפוי. <:

--------------------

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3897 7024 4302 2279

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025