![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:08 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחררררר....
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:38 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תקשיב גבר נראלי הטלפון הזה שייך לאשתך"
"אהההה," אמר אבא של גלעד. "זה מסביר הרבה מאוד שיחות נכנסות מהבית שלי. טוב, אבל אני לא עונה לשיחות נכנסות. שמעתי שהשב"כ מאזין להן." -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:39 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:40 PM
|
||
"אתה... יודע שזאת הנפצה גבר."
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:41 PM
|
||
התהפכתי לצד השני
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:42 PM
|
||
"מה הנפצה?"
עיסיתי את מצחי בחוסר סבלנות. "טוב כפרה תקשיב אני מנסה להשיג את הבן שלך כבר שעות יש לך מושג איפה הוא?" "למה שאני אדע מה אני אבא שלו" -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:45 PM
|
||
ישנתי
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:47 PM
|
||
"כן נו זה מה שאני מנסה להגיד. אתה אמור לדעת איפה הוא"
"תגיד גבר אתה מסתכל בכלל? כל הודעה זוגית רשום שהוא ישן" "מה" -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:50 PM
|
||
התעוררתי וספרתי את הקירות סביבי. אחת... שתיים.... שלוש...
אוף השיפוצניק הזה שוב שבר את הקיר הרביעי. עכשיו נכנסת לי מלא שמש לעיניים. הלכתי לחדר אחר עם 4 קירות וישנתי שם. גם כן השיפוצניק הזה. הוא כל הזמן טוען שהוא אבא שלי אם מדברים איתו בטלפון. אבא שלי לא יכול לדבר בטלפון. הוא חירש. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:53 PM
|
||
"נו בסדר אז יש קצת איחורים עם התקנת הקיר הרביעי בבית יצחקי – לא צריך לאבד ת'ראש."
"רגע מה. אממ אה... תזכיר שוב מה השם שלך?" "אבא גלעד, יש בעיה?" "כן, עכשיו כשאני חושב על זה זכור לי שאבא של גלעד הוא בכלל חירש. אז אתה אבא גלעד אבל לא אבא של גלעד?" "אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה ממני חבר." "טוב אחי." "יאללה ביי." ניתקתי. -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 14:48 PM
|
||
התקשרתי שוב לחברי הטוב.
"מה הולך אחי?" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 14:55 PM
|
||
"נו מה קורה גבר?"
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 14:55 PM
|
||
"סבבה כפרה איך אתה?"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 14:56 PM
|
||
"חכה נאנו-שנייה אח יקר"
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 14:57 PM
|
||
"מה אבל אחי גבר אני מסביר לך נו"
|
|
|
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |