![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א- את דומה לי בקטע מלחיץ. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:40 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור אם אתה במוד של לטםל בדבריםםם תתגמל בפקפקןןןןןןן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:43 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש :( נשמע מגעיל אולי תנסי כן לדבר על זה עם אמא שלך? אני חושב שלהשאיר אותה ככה בלהלהלנד לא יעזור לך וגשהיא תגלה בסוף (שנינו יודעים שזה יקרה) זאת סתם תהיה נפילה גדולה יותר בשבילה תנסי אולי לדבר איתה על זה בהדרגה אם את מעדיפה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה התקף חרדה מתקרב ולא כיף לי.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:44 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אייייתתתתתתממממממררררררררר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:47 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יעבור או שלא זה לא להלהלנד כי יש לה את השיט שלה וכאילו יהיה לא פייר מצידי לבוא להגיד לה הי אימא נחשי מה אני שוב עם התקפי חרדה ודיספוריה כל היום מה איתך, כי היא צריכה גם כזה זמן לעצמה? וסתם בית זה סביבה מגעילה ממש וגם קיום אבל מה איתך מה קורה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:47 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכובע שלי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:48 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:48 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וברכה -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:49 PM
|
||
למה יורד לי דם מהלחי.
--------------------
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:49 PM
|
||||
כשאת מדממת את לא יפה את לא יפה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:50 PM
|
||||
שלוש פינות? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
הו :) --------------------
|||
|
|
||||
שלוש פינות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |