![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:51 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:51 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ל- התגובה הזאת יותר מוזרה ממה שאמרתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:53 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו ריקטו אתה נכנס?
https://play.chess.com/HcrWz --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:54 PM
|
||
https://play.chess.com/dQ4wR
לא ריקטו בוא נגדי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:55 PM
|
||||
אתה יודע לשחק איתמר? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:56 PM
|
||
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDD הו נהדר עכשיו כל הלחי שלי דם והיד שלי מה נסגר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה המ איתמר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה מה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אנימת מתי הספקת לולל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:57 PM
|
||||
אני מכין מימז ואז תוקף במהירות בזק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 20:58 PM
|
||||
יש לך את הכל מוכן לעריכה ואתה מקליד שם שומר מעלה ושולח? עדיין אמור לקחת חמש עשר דקות לך לקח חמש עשר שניות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... אני כן חושב שכדאי שתברי איתה על זה קיום ![]() אני עם קורונה חטפתי את זה קשה גם חוץ מזה אני בסדר נראה לי מה איתך מה עם איך קוראים לה (אפשר שם שאני יכול לקרוא לה בו? נגיד אני פעם קראתי בפורטל לקראש שלי ממתישהו ספארהוק. לימים היא מוכרת פה גם בתור גברת דולפינים והיא אפילו מככבת במיתולוגיה.) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא הכנתי מאפס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכובע שלי? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |