![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה קראתי את הספר ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:11 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה מספיק משוגע וקרא אנימופרס??
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:11 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאמין בך :) כן פעם ראשונה שנדבקתי אין לי מושג ממי גם כי אף אחד שאני מכיר לא מאומת אז כאילו ???? זה חייב להיות מישהו שפגשתי סתם כנראה וזה מטומטם כי חיבקתי חולי קורונה עשרות פעמים והכל היה טוב אבל עכשיו פתאום לאאאא אמממ צריך שם שמסמל אותה אבל רעיונות? המממ אני אבדוק מתי יש לי זמן ואז נעלמת זה מעניין מתי זה היה? כשאני אמרתי לאבא שלי שאני מפחד להיכנס למערכת יחסים עם מישהי שהייתה שעה(?) נסיעה ממני (לא זאת ששמעת עליה) הוא אמר לי שהוא היה בזוגיות שנתיים וחצי עם מישהי מארצות הברית, "אז אתה לא מרגש אותי במיוחד. אם אתם מתחברים, החיים מוצאים דרך." תירוץ לברוח? קר לך ברגליים פתאום? ;) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי חופרת (תסתום ריקטו) לי שאני אקרא את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן יובל, אני בא. איך קוראים לך אני אזמין אותך?
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת
לי הבטן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתיחר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:14 PM
|
||||
מה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ומשנה את המבנה המולקולרי שלו? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
סופי קוואקר!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:15 PM
|
||||
תראה מה ציטטתי שם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
או קוראים לי בשמי --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שאימא שלך תגיד לך "תסתום ריקטו"? היתכן שעלינו על שמך האמיתי (חחח אני יודע אותו. אל דאגה) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אסטבן כעת נאלץ להתמודד עם מציאות חדשה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:16 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלח קישור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |