![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:22 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי גבר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אמ- אוקי לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמר הכסף נמר הכסף? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:23 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך תקרא את המיתולוגיה שוב בדחיפות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא טוב במיוחד אתה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שזה החודש הכי עצוב שהיה לי בחיים
כאילו לא היו לי חברים אף פעם ולא ידעתי מה זאת התחושה כשיש חברים ואז באפריל נהיו לי מלאאא חברים ואז פשוט כולם ניתקו ממני קשר ואני מרגישה ככ מטומטמת על זה שחשבתי שלאנשים באמת אכפת ממני וגם הילדה שהייתה החברה היחידה שלי בכיתה ד-תחילת השנה הזאת לא הזמינה אותי לבת מצווה שלה ופשוט אהההההההה מוזמנים להתעלם סתם רציתי לכתוב את זה זה משחרר קצת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:24 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה:/ אני אההה בסדר אני תכף חוזרת הביתה והייתי בקונס כל היום וממש השתחררתי מהלחץ של הקונצרטים שזה נחמד -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:25 PM
|
||||
סתם כואב כע זה כיף להשתחרר אתה לא שם לב ללחץ הזה עד שהוא נעלם ואז כיף לך:) --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:28 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתיחר רוצה אני אשלח לך את המיתולוגיה בווצאפ?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:30 PM
|
||||
חח מייבשים הוא חזק ומהיר והוא נמר והוא גם חזק --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:31 PM
|
||||
לא אני רוצה שהוא יענה לי על המיתולוגיה ואז אני אענה לו על זה כי קשה לו לענות על יותר מדבר אחד בו זמנית -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:32 PM
|
||||
כע רק נשים יכולות לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:32 PM
|
||||
היום גיליתי שאני אישה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 21:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |