![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:31 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל זה וגם ספונג'ה אל תדאג -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:32 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ככה את חושפת את הסוד שלנו?! אשתי תכעס עליי! הבת שלי תכעס עליי! רוונה... יש לי משהו לספר לך.. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה!! אני אפילו לא ידעתי את זה!! אני דתי????????.. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את זה עוד לא ראיתי בדיוק כמו נמר רגיל אבל יודע לסחור במניות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
התוכניות הכי טובה גם יותר משאר התוכניות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם את זה לא? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא עוד לא קראה את קריאת החיזור המסורתית של האחיות החורגות, אסור לי אתה יודע מה מצחיק אותי התפקיד שלה בבית זה ליטרלי לעשות כביסה ולא היא מעולם לא נתקעה במכונת כביסה אובייסלי רציני איך נתקעים במכונת כביסה??? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הזמינו אותי לבת מצווה של מישהי שהייתה מנש חשובה לי ופתאום קלטתי שאף אחד לא אוהב אותי ושזהו אין לי חברים סופית וגם אנשים כאן ממש מתעלמים ממני אני כל הזמן מנסה לשתף אתכם ברגעים שאני ממש עצובה שזה קורה המון לאחרונה ואתם מעדיפים לדבר על כמה חם או חרא כזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:34 PM
|
||||
מקווה שאת הכנת אותה, אישה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
נמר הכסף! לעולם לא תוכל לעצור אותנו! אנחנו ניקח את הכוחות שלי חזרה לזוריגון 5! אבל נמר הכסף לעולם לא ייכנע... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יש מישי שהתחבאה במכונת כביסה ונתקעה ובא באשכרה צוות חילוץ כדי להוציא אותה משם --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:35 PM
|
||||
מה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 22:36 PM
|
||||
Sounds like the ultimate step sis... Why do I hear boss music -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אתה יודע למה זה קרה? כי היא הייתה אישה רעה רעה שלא הכינה לבעלה צהרים פויה --------------------
|||
|
|
||||
לא הבנתי ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |