![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:24 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ *מופתעת שלא קלטת* אני דיי לחוצת חתונה, בקטע שאני ממש אוהבת תינוקות ושונאת את הכללים של ההורים שלי ובא לי כבר לעוף מהבית. אמ שמרתי את זה ואני אנסה פעם אחרת לקרוא כן, יש לי פחד משינויים.. מצד אחד פחד ומצד אחד שמחה, תלוי איזה שינויים.. טוב אז תהיה דיבייט:) אממממממ זה היה חצי וויכוח וחצי חילופי דעות ניראלי😇 -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אל דאגה גם אחים ואחיות זה מעצבן במיוחד אח שגדול ממך ב3 חודשים -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
ביי
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היגיון? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:26 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
רומיה. קוראים לי רומיה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
אני חושב שלכך רמז החימנז שלנו. שלא. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:28 PM
|
||||
קשה לך אם שמות? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:28 PM
|
||
996/1000
נתקע -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:30 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
996 ממש קשור 998 לעומת זאת הזוי היה לי 998 בניסיון 6 ולקח לי 90 ומשהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:30 PM
|
||||
מה? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:32 PM
|
||
יש יש יש
ניצחון סמנטי -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:33 PM
|
||
תקשיבו יש פה 11 משתמשים ובכל מקרה אני מחכה לפחות 2 דקות לתשובה וגם היא לא ברורה
-------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:34 PM
|
||||
אני חושב שאת צריכה להראות קצת יותר כבוד להורים שלך. באמת. ואני יכול להבטיח לך ששום כלל של ההורים שלך לא נועד להציק לך. הכל לטובתך אז תראי את זה באור הנכון ותעריכי. כמו שזה לא הדבר הכי כיף בעולם לצחצח שיניים בבוקר (זה יותר מעצבן אם לא מצחצחים, אבל זה לא סותר שזה לוקח לי זמן בבוקר ואני עייף) אבל בכל זאת אני מצחצח שיניים ולא מתלונן על הכללים הנוקשים של החברה, ככה אני לא מתלונן על הכללים הנוקשים ל ההורים. למעשה זה מה שחשבתי. שאת רוצה להתחתן כדי להקים בית משלך. (אז זה לא ממש שלא קלטתי :)) אכפת לך שאפנה אלייך בפרטי? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:34 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן אז למה תקוע לי דיכאון זה מה שמראה לך את ההיגיון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |