![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לאל -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:45 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זב בגרות -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול נכון -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:47 PM
|
||
14 משתמשים 14!!!!!!!!!!!!!!!! ואף אחד כמעט לא כותב ואוקי הזה אם הכינור (אין לי כוח לעשות העתק הדבק סליחה)
-------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האלה שסתם בוהים פה שעה בלי לכתוב כלום.
(כןכן, איתיחר! אתה!) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אתה אומר שהחיים הם לא שחור ולבן. ובכן, תלו ברזולוציות. כשאנו מסתכלים על דבר ספיציפי. אמת או שקר, זה חייב להיות שחור ולבן. (אה, וגם החתימה שלך) איך להסתכל עליו, זו כבר שאלה אחרת. בתור דתיה היא לא יכולה להסתכל על הדת בצורה שסותרת את הגדרתה לעצמה כ"דתיה" ואני יודע שזה נשמע פנאטי, אבל זה מוכרח הגדרה -אי אפשר להגיד "אני דתי בדרך שלי" כמו שאי אפשר להגיד "אני ליכודניק בדרך שלי..." כלומר, כל עוד "דתי" אתה מתכוון לדת היהודית. אני מקווה שלא תיפגע אתה, ואני לא רוצה לגרור מזה ויכוח, אבל אני רואה דווקא ביציאה בשאלה חוסר בגרות. (תלוי בסוג היציאה בשאלה) ז'תומרת שזה שני קווים מקבילי. אתה אומר לי "תתבגר תבין" ואני גם אומר לך "תתבגר תבין" -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קוראים לו וריאן ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לא סופי! הנוב הזה שלי!
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן חימנז אתה גם -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:49 PM
|
||||
אה? מדברים אליי? ![]() --------------------
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש דבר מדהים כזה שקוראים לו לקרוא את ההודעות רק שתדעו
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מי הדמות או הבנאדם? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:50 PM
|
||||
אנחנו קוראים טליה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 13:50 PM
|
||||
הבנאדם הדמות היא נראלי מארק מארק בלאקת'ורן, כמו הכינוי שלו --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |