![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה זה אנימה אתה מיתכוון? אני לא טובה במובנים של סרטים... אני לא רואה בקושי! -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק מחשב -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
… זה לא אנימה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
משחק מחשב? זה לא נראה משחק אההה ניראה לי שהבנתי תודה טליה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משחק מחשב... ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ סורי אני עם חבר והוא לחוץ בית -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:02 PM
|
||||
אני אגיד לך מה. אני משתדל הסתכל על הכל במבט שכלתני. כלומר שאימרה כמו "ככה אני מרגיש נכון" היא מתפרשת אצלי כטימטום בהתחשב במשהו שמדבר על שאלה של מה אמת ומה לא. ולדעתי אין יכולת רציונלית לצאת בשאלה. לכן אני רואה בדרך כלל יציאה בשאלה כחוסר בגרות. אני גם אמין בשטחים אפורים. ומלא. השאלה היא אם בבסיס או בסימפטומים... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:03 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אמן סלה ![]() לא זהו זה טוב מדי ![]() להלהלה אין לי קשר לזה ![]() איך אתה מעז ![]() להלהלה אין לי מה להגיד ![]() אתה עוד תראה ![]() הלפ מה עושים ![]() החיים בסבבה ![]() די תמשיך ![]() איך יכולתתת ![]() איזה משפט אדיר אמרתי הרגע ![]() בסדר הבנתי לא צריך להתעצבן ![]() טוב נמאסת ![]() "מה באמת???" אבל ציני ![]() אוי אוי ![]() לא הבנתי אחי ![]() בסדר הבנתי לא צריך להתעצבן ![]() טוב הלך עליי ![]() אוף איתך ![]() היימליך על הראש ![]() איך יכולתתת ![]() איזה משפט אדיר אמרתי הרגע ![]() נכון אתה מרשה לי? ![]() או יה ![]() קניבל ![]() למה זה תמיד אניייי ![]() סושי ![]() קריפי ![]() קריפי ![]() בבקשה אל תחזור על זה שוב ![]() חי חה ![]() טוב נמאסת ![]() זה היה מיותר ![]() יש טעם אפילו? ![]() כן אבל טכנית ![]() טוב הלך עליי ![]() עכשיו אפשר בעברית אחי? ![]() ניאגרה ![]() מי משתמש בזה בכלל ![]() תתעלמו ממני ![]() לאב יו ![]() מנתק קשר ![]() מחזר ![]() אוללה ![]() מי משתמש בזה בכלל ![]() לא שומע לא שומע לא שומע ![]() מה שתגיד אחי ![]() החיים יפים להלהלה ![]() מטיל קובייה ![]() אני אהרוג אותך ![]() שנון ![]() זה לא ברור? ![]() תרום לי משנה כינוי ![]() בשום אופן (בזה דווקא דייקו) ![]() מרוצה ![]() אתה לא אמרת את מה שאמרת הרגע ![]() ירין ![]() אהבה ![]() איבדתי אותך אחי ![]() אנימה ![]() הגיפ הזה של קורה משוגעת ![]() פיינל בוס ![]() אתה לא אמרת את מה שאמרת הרגע ![]() די תמשיך ![]() חתיך ![]() אתה לעולם לא תדע איפה החבאתי אותם ![]() אוללה ![]() שלא תעז ![]() עושה עיניים (בזה דווקא דייקו) ![]() אני מרגיש נבגד ![]() טוב נמאסת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר תאשר לי כבר את הפעילותתת
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כן היי ריקטו חוZר להרצות ובכלל למה אתה לא בישיבה כרגע? כזה מהר הישתחררתם? או איך שלא כותבים את זה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ואו איזה הטפות מסכנה תהילה!
-------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:06 PM
|
||||
לא. אנחנו יוצאים ל"בין הזמנים" רק בעוד כחודשיים. אני אישית בית מכל מיני סיבות. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משחק מחשב ופעם זה היה גם קומיקס D:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אתה נורמלי??????? זה מה שעשית כל הזמן???? -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שעשית כל הזמן הזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |