![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:12 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג זה חלק ממגדר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אנחה מוגזמת* מה אני אעשה איתך, איתיחר? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא לי מדויק, לא? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:13 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אתה לא נורמלי -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאד כן חזרות זה סיוט אוי, יכול להיות שפשוט היא יכלה להזמין רק כמה ילדים? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:14 PM
|
||||
זה משגע!! תפסיק ליכתוב כאילו שדאתה בת מיליון פעמים כתבתי בחמוצים! -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
:אנחה: -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן תפרסם את זה בדיבורים:) איפה שה"איך להתנגד ל ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:15 PM
|
||||
מה אתה עשית עד עכשיו? -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפרסם בדיבורים? אין בעיה אני רק צריך אישור מיונתן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מובן ביותר --------------------
|||
|
|
||||
סופי אל תעודדי..... -------------------- ההארידוסיות , נעים להכיר ![]() וואי איזו חתימה נובית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא הזמינה את כל הכיתה שלה אני בטוחה שלהוסיף אותי לא היה מזיק לה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |