![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:33 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת את מה זה מעניין לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה, "היוש"? מה קשור בכלל גם אני אומר היוש היוש ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אממ לא היומולדת שלי בלועזי ב20 ל6 אבל אני חוגגת בעברי בכ'ח סיוון יום שני הקרוב
-------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מצחיק מאוד אני מדברת בכללי -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע 2022 בנאדם! למרות שהמסקרה טיפה מוזרה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו בוא נעשה שוב כינוי בצלצלים
אני זוכרת שגרמתי למלא לעשות אלה הייתה עושהעיניים מור היה כאילו מאסטר שיפו. אני הייתי צוהל!! עומר לא זוכרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וכן, רומיה. אני יודע שטעויות זה אנושי. אבל אם את כותבת "לפעמיים" פעמיים ברצף אז זה לא טעות חד פעמית אלא משהו חוזר, אז רק הבהרתי לך איך כותבים את המילה הזאת שתביני.
אגב – "עלייך" זה לנקבה, "עליך" זה לזכר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:35 PM
|
||
היי
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מה? לא מבינה בייי
-------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוקאאוט. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת שזה לא יקרה אז תפסיקי לנסות תודה איתמררר יפהה מה קורהההה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 14:36 PM
|
||
אני נחלפתי בגדים ונעלתי נעליים ואז אח שלי החליט שאין לי כוח לבוא לקניון ביישוב בסוף
פויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה גם מצחיק קצת לדחוף את האף לדברים שבכלל לא קשורים אלייך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את לא מבינה ביי? ביי זה "להתראות" באנגלית. כלומר, קיצור של "להתראות" באנגלית. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |