![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:31 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול לא הולם אמרנו? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע ראיתי דחלילים עושים את זה אז בא לי גם D: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך א6תה מסתכל בזה רק עכשיו? זה היה לפני שעה! מצטערים בצערך Daisy the Great -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:32 PM
|
||||
דברי בשם עצמך אני לא מעצבן פה אף אחד ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם דחלילים, ירין דורתי ואתה הנמר הפחדן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי צער אין במה להשתתף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אין לי מושג מה זה אששתה אז אני לא יודע איך לענות על זה ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לגמרי איתמר ואתה לא נורמלי -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:33 PM
|
||||
א. זה דורותי ב. הוא בכלל אריה פחדן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אתה לקחת את מספור העמודים בנו"ד והפכת אותם לתוכן לא הולם! יא חתיכת אדם לא יפה עם חן שלא עובר מסך טלוויזיה כי הוא מוצק וגם מסך טלוויזיה הוא מוצק ולכן הם פשוט מתנגשים אלא אם כן אחד מהם נשבר. האם איבדתי את המומנטום? אכן כן. אך זו אשמת המחשב שנכבה פתאום -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
א. תלוי ב. הבדיחה תנצבה --------------------
|||
|
|
||||
למה אני לא נורמלי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:34 PM
|
||||
אתה* הוא יותר דומה לאיש פח נחמד אבל גם לא -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:34 PM
|
||||
גם עם מומנטום אידיאלי זה לא מצחיק ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:35 PM
|
||||
אל דאגה גם אני לא נוטרמלית זה לכל האתר -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |