![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שינטוש לו נתגעגע לויכווחים או איך שלא כותבים את זה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:40 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פה הרבה משתמשים שמתבלבלים קצת וחושבים שהם יותר טובים מכולם פה זה כבר לא נחמד כי זה לא בטעם טוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:41 PM
|
||
כולם, כפי ששמתם לב, איתיחר הוא אדם שדוגל בלעצבן אנשים.
אמרתי לו מלא פעמים "איתמר, זה לא מגניב! לה לעצבן? מה כיף בזה?!" אבל הוא מתעקש שלעצבן זה כיף ושזה מה שהוא רוצה לעשות בחיים. והוא אפילו (כמעט) אמר שאם "לעצבן" זו הייתה בת, הוא היה מתחתן איתה! לא יפה איתיחר! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
@נעמי רואה על מה אני מדבר? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*מחכה* אה זה היה התירוץ? עלוב ביותר נמר הכסף, נמר הכסף, מחרטט חירטוטים ואז נוטש במהירות בזק למה לנטוש?!?! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה הדבר ההכי מושלם שקראתי חוץ מניקו שחלק מזה! ואל דאגה איתמר אני לא חושבת ככה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:42 PM
|
||||
אתה נהיה פחות ופחות מצחיק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הבנתי על מה אתה מדבר בהתחלה פשוט באסה לנטוש בגלל זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני נקרעת פה -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא נישאר שנונים לנצח," אמרתי ברעד או משו כזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:43 PM
|
||||
כשאת אומרת את אותו דבר הרבה פעמים קשה לראות אם את צינית או לא ממליץ לך לעבוד קצת על הכנסת טונים נכונים למשפטים ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אתה נהיה יותר ויותר מחמיא ופחות ופחות מעצבן. אתה לא כל כך עיקבי עם האידיאולוגיות שלך! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
חחחחח נחמד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:44 PM
|
||||
אתה רואה נחמד פה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 15:44 PM
|
||||
שנינות היא עלבון להשכלה. זה אריסטו אמר. תבדקו אותי! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |