![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוב
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:15 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן להגנתו בעמוד 60 *וטוב -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:15 PM
|
||
חזלזלת, אני רק תוהה, מאיפה את לוקחת את כל הכמויות הללו של החוסר נורמליות עד כדי שיש לך לחלק ככה לכל עבר?!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:17 PM
|
||||
אני יודעת אני משוגעת באמת חיפשתי כמו משוגעת ובייי -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתיחר: הי זה!
אני: ... ![]() --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:19 PM
|
||||
ראיתי זה זה 2 וממש אהבתי. אבל לא הצלחתי למצוא את זה 1. יש לך? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:22 PM
|
||||
אבל ראית את זה? תרתי משמע הייתה תקופה שעברתי על מלאא סרטי אימה. זה זה הסרט היחידי שאני מבין למה קוראים לו "אימה" -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:26 PM
|
||||
לא ![]() אבל שמעתי על זה הרבה יותר ממה שרציתי אחעמליידיסקסאפוראחעמ --------------------
|||
|
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אוי ![]() מקווה שיעבור --------------------
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:27 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב ריקטו זה לא בושה להודות שלא הבנת שזו בדיחה. אנחנו נאהב אותך כך או כך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:28 PM
|
||||
כאילו, לא שהוא גרם לי לא לישון בלילה או משהו, אבל היו שם כמה קטעים שגרמו לי להבהל לרגע :) סרט אימה טוב! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:29 PM
|
||
או
עכשיו החתימה שלי מושלמת --------------------
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 16:30 PM
|
||||
אמרת שני משפטים ושכחת לשים נקודה. אמרת שזו לא בושה להודות שלא הבנת בדיחה. אוקי. ואמרת שתאהבו אותי כך או כך. לא כל כך הנתי מה זה כך ומה זה כך אבל סבבה. תודה, אם כי אני אאלץ לסרב. אני לא אוהב שאוהבים אותי. אני גרגמל! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |