![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:19 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ לול -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יובל! בא לך שחמט? אני אחרי תקופה של איזה חצי שנה שלא שיחקתי חוץ משני משחקים אתמול בלילה שזה היה לילה שבו ישנתי שעה ולכן עכשיו אני רואה כפול אבל למי אכפת? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:21 PM
|
||||
שנייה ואוו איך הצלחת ל'התווכח' איתי שאתה חצי רדום כפיים -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:22 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור יאללה בוא ריקטו כנס https://lichess.org/632TkMp3 עריכה: אה רגעע הממ אתה בטח עייף טוב למי אכפת בוא שחמט ואחרי זה תישן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:22 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כ''כ רחפנית
-------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה משפט די עגום ולא ממש אחד שמתאים לו לזכות בתואר המכבד "בית של תרנגולות" אבל סבבה. אז אולי אני אכתוב פה את השם המלא של העיר "בנגקוק"? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מה אתה מדבר בשפה אחרת סתם אני עייפה צריכה לעוף להתקלח יש מחר לימודיםםםםםםםםםםםםםם? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:24 PM
|
||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה אני שטפתי את הבית, מגיע לי להיות כל היום במחשב.. יש מחר לימודים -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:25 PM
|
||||
. כל הכבוד -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי מורחב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:26 PM
|
||||
כפייםםםם -------------------- בעזרת ה' יתברך
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:27 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקישור בחתימה שלך מרחיב את העמוד בטלפון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:28 PM
|
||||
לי זה לא. אולי תנסה לכווץ את המסך.. -------------------- בעזרת ה' יתברך
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 19:28 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את the perfect girl
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |