![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:20 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שלום משתמשים! נהנים מהחופש בינתיים? רק מחכים שהוא יתחיל? אני יודע שעברו רק כמה ימים מתחילתו (ולחלקכם הוא עדיין לא התחיל) אבל זאת התקופה הכי מרגשת בשנה מבחינתי. ההתרגשות של כולם, תחושת הסוף בלימודים וזה שבשבוע האחרון כבר לא לומדים כי ממילא התעודות כבר סגורות. ההרגשה הזאת של החופש מהשגרה, של לא ללמוד ושל לקבוע לעצמך את השעות ואת שעות השינה - הרגשה נפלאה. כדי לציין את החופש הגדול, את הכיף הזה שתמיד עושים עם חברים ומשפחה והלילות הלבנים שאפשר לעשות רק בחופש, החלטנו להרים אירוע מיוחד מאוד כדי לציין את בוא הקיץ. לילה לבן וירטואלי בצ'אט האתר!! רגע רגע רגע. מה? מה מה? לא שמעתם אותי? לילה לבן בצ'אט! יהיו משחקים, פרסים שווים, הרבהההה נקודות בית, גיבוש וכיף! כל זה עלינו. אתם רק צריכים להגיע ולהינות! הלילה הלבן בצ'אט יתקיים ב5.7, מתשע בערב עד שהאחרון ילך לישון! ומה עושים כדי להשתתף? צריך רק להירשם בתגובות למטה בעזרת הטופס הבא!
רשומים: סופי, פוטין טליה, מייז סמית' נעמי, Aled Last מצנפת100, מצנפת100 איתחר, בצל לונה, לונה100 שיראל, חתול רחוב יונתן, וואנטד איתמר, Lady Stardust מצטער חסוי, מצטער חסוי יובל, בצד סופי ואקר, סופי ואקר סודי ביותר, do what you gitta do אהההההה מארי מקדונלד, מארי מקדונלד יולי, בצד יעל, זה לאטס ריין, ולכתוב באנגלית. רינג, Pringles אביה, Never Go Back ניתאי, ניתאי!!! אוריאן, בת אתנה נריה, הנוב הראשי מאיה, אוליביה רודריגו תהילה, תהילה שמעוני נטע, Cruella De Vil נעם, Calum Scott הדרה, מישהי שאוהבת הארי פוטר אבידג, פוף נטע, איזשהו כינוי נובי רנדומלי, תבחרו מרים, לונה לאבגוד♡ הודעה זו נערכה ע"י זה מיפן ב Jul 3 2022, 13:09 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי
פוטין 3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טליה
מייז סמית' 2 כמו שישי רגיל קיצר -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:26 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נעמי
כינוי: Aled Last כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 200!!!!! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם:מצנפת100
כינוי:מצנפת100 כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 6 -------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 14:56 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: איתיחר
כינוי: בצל כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 69 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 15:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזררר
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 15:05 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: שיראל
כינוי: חתול רחוב כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 42 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 15:17 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם: יונתן כינוי:וואנטד כמו אני מתרגש מ1 עד 10:3.14 יש סיכוי שאני לא אוכל אז זה תלוי בספק -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 15:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: איתמר
כינוי: Lady Stardust כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 34 -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 15:34 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם:מצטער חסוי
כינוי:מצטער חסוי כמו אני מתרגש מ1 עד 10: 9 -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 16:26 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: יובל
כינוי: בצד כמו אני מתרגש מ1 עד 10: לא הרבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 17:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: סופי ואקר
כינוי: סופי ואקר כמו אני מתרגש מ1 עד 10: אין מספיק תווים זה ממש תלוי אז אולי אני לא אהיה...😥 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 17:40 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: סודי ביותר
כינוי: do what you gitta do כמו אני מתרגש מ1 עד 10: כמה שבאלי -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2022, 21:13 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אהההההה מארי מקדונלד
כינוי: מארי מקדונלד? כמו אני מתרגש מ1 עד 10: מיליון -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |