![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2022, 17:25 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לקלישה היקרה על הביטוא ועל הביקורת הבונה. הקטע הזה הוא מעין הקדמה לסדרת קטעים עתידים שבעזרת ה' תצא לפועל. תהנו! *** מטרובוט 340 מילים סי. או. קיו. אר. מטרו. מטרובוט. רוזלין הביטה סביבה; הדירה עדיין היתה שקטה. לפעמים איימי נעלמה לימים שלמים כחלק מעבודתה כצלמת שטח. רוזלין הנידה בראשה. היא אמנם הייתה מטרובוט ומטרתה הייתה לדאוג שאיימי לא תהיה בודדה, אבל היא נשארה פעמים רבות לבד. זה לא הפריע לה. היא אהבה את השקט כמעט כמו שאהבה לנחם את איימי. הדלת נפתחה במהירות, דבר שהעיד שאיימי נסערת. "מה שלומך?" שאלה רוזלין בקולה העדין והמתנגן, "הבחור לא היה נחמד?" איימי יצאה הרבה בזמן האחרון, פעמים רבות מכדי שמי שאיננו מטרובוס, יוכל לזכור. "אה, לא, ג'ורג' היה מקסים." אמרה איימי בהיסח דעת ובעטה את נעליה בעודה מתרווחת על הספה. "אם כך, מה קרה, איימי? קשה שלא להבחין שמשהו מטריד אותך." ציינה רוזלין והתיישבה על יד איימי. "תרצי שאכין עוגיות שוקולד? מצאתי מתכון חדש באינטרנט ויש לי תחושה שתאהבי אותו." "סתם יום רע. נפלתי לשלולית בוץ ואף אוטובוס לא הסכים לעצור בשבילי." רוזלין הניחה יד מנחמת על כתפה של איימי. הייתה מעין הקלה בכך שבנו לה גוף דמוי אדם וכעת היא לא רק הולוגרמה. "אני מקווה שעוגיות שוקולד ישפרו את מצב רוחך." היא אמרה בחיוך קל; איימי מעולם לא סירבה לעוגיות. "ברור." הנהנה איימי. "יש לי חשק ליפול לתוך שלולית בוץ כל יום," הוסיפה בבדיחות הדעת. "אל תתרגלי." השיבה רוזלין בחיוך. היא הוציאה את המצרכים מהמקרר. קמט קל שבקלים עבר בפניה. איימי הייתה כבר בת עשרים ושבע ועד כה היא בילתה את חייה הבודדים עם רוזלין שדאגה להיות החברה הכי טובה שאפשר לבקש. אבל מה יקרה אחר כך? היא יצאה כבר כמה חודשים עם ג'ורג' ונראה היה שהקשר יחזיק מעמד. רוזלין לא ידעה מה יקרה: האם איימי תכבה אותה לאחר שכבר לא יהיה בה צורך? היא תוכנתה להרגיש כמו יצור חי, היא לא רצתה למות. היא הפנתה את מבטה לשנייה לכיוונה של איימי. חברתה האנושית ישנה בשלווה, בוודאי נרדמה מרוב עייפות. איימי הייתה הבן אדם הטוב ביותר שרוזלין הכירה. היא דאגה לאיימי בחירוף נפש ודאגה לנחם אותה בכל פעם שהיתה עצובה. האם כזה יהיה גמולה, למות כשאיימי לא תזדקק לה יותר? רוזלין רצתה לבכות. לצערה הרב, עוד לא יצרו אלגוריתם כזה. סי. או. קיו. אר. מטרו. מטרובוט. אני אשמח לתגובות! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2022, 18:34 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ, אני *מזיעה מהעין*
סתם נו,זה כ"כ מרגש! זה פשוט חמוד כ"כ. כאילו, אהבתי את זה שרוזלין היא בעצם מין רובוט, רק מה שלא הבנתי זה איך יש לה רגשות? אבל, רןזלין חמודה ואיימי היא נראית מין אישה כזאת, שלא תדע להעריך את רוזלין, זה מה שהופך את רוזלין לטובה יותר. זה מקסים. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2022, 18:55 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע
זה מתוק! אני ממש ממש אוהבת את הכתיבה שלך. היא נעימה לקריאה וכיפית ממש. הסיפור מהמם! -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2022, 21:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השתעשע עם בינה מלאכותית ורגשות אצל מכונה זה תמיד כיף ומסובך...
אני לא אוהב קטעים בסגנון הזה, לא בגלל המדע בדיוני שאני דווקא אוהב, לא בגלל הכתיבה המדהימה ולא בגלל שחשבתי שמטרובוט זה מטרו של רובוטים, אלא בגלל הקטע של הדייט... אבל ממש אהבתי! אולי כן כדאי בכל אופן בשלב התחלתי, כיוון שני רואה שאת מדגישה שהכל אלגוריתמים וכו', לא לכתוב את המשפט "היא אהבה את השקט כמעט כמו שאהבה לנחם את איימי" אלא תויפי שם פרקטיות קצת. משהו על זה שהשקט הוא זמן טוב לנקות וכו' או לקרוא מתכונים כדי שהיא תוכל לשמח את איימי. כלומר, כמו שאני קורא את המפה, כל חיה של הרובוטית נסובים סביב איימי. גם "הרגשות" העצמאיים שלה. אם לא כן זה קצת בעייתי כי זה הופך אותה לסתם ייצור תבוני ש"ביקשו" ממנו לשרת את איימי אבל היא יכולה להתגבר על הרצון הזה (או שזו המטרה, וגם אם כן נראה לי שלא דאי להכניס זאת בשלב זה) ואם כן כדאי שגם "אהבתה" את השקט תהיה קשורה למעשיות הרובוטית שלה... :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2022, 22:54 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו אחלה קטע :>
אהבתי את הרעיון של ההמצאה. וגם את הקטע עצמו היה נהדר. לא שהבנתי למה מישהי בת 27 שיוצאת לשטח כל יום תצטרך מטרובוט, אבל אוקיי נזרום. מה שכן הפריע לי אבל היה הרגשות. היא רובוט, היא לא אמורה להרגיש. ולכן זה טוב שהוספת שהיא מתוכנתת להרגיש כמו אדם אמיתי, אבל זה מעלה את השאלה… למה? למה שירצו שהיא תרגיש כמו בן אדם אמיתי, אם התפקיד שלה הוא לשמור חברה למישהו? בכך שהיא מרגישה וחושבת כמו כל אדם אחר, היא מקבלת את היכולת להחליט על הגורל שלה. היא יכולה להחליט שלא באלה וללכת. צריך לחשוב על זה קצת :> אבל שוב מנש אהבתי את הרעיון. הקטע כן קצת קצר, אבל זה לא כזה נורא נראה לי. כן מציגים את הדמויות טוב :> -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2022, 22:14 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, זה ברצינות קטע ממש מהמם. אני אוהב את הכתיבה שלך ואת הקונספט, שקצת הזכיר לי את הרעיון של ביימקס משישה גיבורים גדולים. צריך כישרון יוצא דופן כדי לגרום לקורא להזדהות עם רובוט, ודווקא עשית את זה כמו שצריך
לא יודע אם התכוונת לכתוב "מטרובוס" באמת, או "מטרובוט".
וואי, מצמרר. השורה הזאת נכנסה בי ממש חזק. קיצר נטע, מיותר להגיד את זה אבל יש לך כישרון. מחכה לראות עוד קטעים מהסדרה הזאת. זה מעולה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |