![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 09:59 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על סמך ה.. עובדות? מערכת האימוץ בארה"ב היא לא משהו עד כמה שאני יודע, ויוצאים ממנה הרבה ילדים עם טראומות. גם מערכת החינוך שם היא לא משהו אה ואני יכולה להכניס לזה גם חוקים נגד ילדים להטבים שקיימים בכמה מקומות בארהב כרגע. חוקים שמעודדים פגיעה והתייחסות חרא לילדים? כן אני חושב שזה בהחלט מוכיח שמפסיק להיות אכפת להם מהילדים כשהם נולדים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:00 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכוונתי, שאם היו נותנים ללהטבים לאמץ, היו פחות ילדים ש"נרקבים במערכת האימוץ". שוב, זה דיון, לא מסע שכנוע. אתם לא חייבים להסכים איתי ולהפך. ואולי, פשוט תחשבו שלוש פעמים לפני שאתם עושים דברים, ואל תעשו תינוק בגלל לחץ חברתי. בעיקר אחרי שיהיה עליכם לחץ לא להפיל את התינוק או להפך. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:01 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שמערכת האימוץ בשום מקום היא משהו מדהים אם להיות כנה. רוב ההומלסים בגרמניה יצאו ממערכת האימוץ בתקופה שהיה איסור להפיל והרבה הריונות לא רצויים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:01 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא קשור לדיון הזה בשום צורה. לא שראיתי אותך (אולי אני טועה, תקני אותי) ממש בעד שניתנו ללהטבים לאמץ. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:02 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, את לא מבינה, אלו שעושים את התינוק בגלל לחץ חברתי לגמרי ישמרו אותו בגלל הלחץ החברתי, הם פשוט יהיו הורים גרועים. אנחנו נדברים על תינוק לא רצוי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:02 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזכיר לכולם. שוב. בלי לענות על השאלות הנ"ל אין מה להתווכח. כל הויכוח אתם כאילו אחרי שעניתם על השאלות הללו. אבל לא, אם מתחמקים. זו בריחה אינטלקטואלית! אתם לא יכולים לענות על זה (וסביר להניח שאתם לא יכולים לענות על זה) אל תנקטו דעה חד משמעית! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:03 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שזה קשור לדיון, ואפילו יותר קשור מ"תטפלו קודם במערכת החינוך". אם אנשים היו יודעים שבאמת יש ביקוש ושיאמצו את התינוק, אולי הם היו מפילים פחות? ומתקנת אותך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:04 AM
|
||||
גם אם כל הלהטבים בעולם היו מאמצים עדיין יש הרבה יותר מדי ילדים במערכת האימוץ. סליחה לבשר לך, אבל אין כל כך הרבה זוגות חד מיניים בעולם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:05 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד הפלות מהסיבה הפשוטה שלהכריח אישה לשאת ברחם שלה וללדת תינוק למרות שהיא לא רוצה אותו או אין לה את האמצעים לטפל בו זה מזעזע לדעתי.
אני חושבת שעדיף לא ללדת תינוק מאשר ללדת תינוק ושהוא יסבול כל חייו. גם אמצעי מניעה לא יעילים ב100% ויש סיכוי להריון גם אם משתמשים בהם. תחשבו על אישה ענייה שיש לה בקושי מספיק כסף לכלכל את עצמה ואת בן זוגה, ופתאום יש לה גם תינוק. לתינוק אין איפה לישון כי עריסה עולה כסף, אין לו מה לאכול כי מטרנה זה יקר בטירוף. הוא סובל כל החיים שלו בגלל שכמה אנשים החליטו שאמא שלו חייבת ללדת אותו. *זאת רק דוגמה לאחד מהמקרים היותר גרועים שקורים -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:07 AM
|
||||
אני לא באמת יכולה להסביר, כי אנחנו לא יוצאים מאותה נקודת הנחה, אבל זו בדיוק בדיוק הסיבה שהתורה אוסרת על גילוי עריות. --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:07 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב כשאתם אומרים "פשוט תשלחו את הילד לאימוץ" גם אם מניחים בצד את העניין של מערכת האימוץ הלא משהו, גם הריון ולידה זה דבר? הריון זה 9 חודשים שלמים. זה המון זמן. וזו לא חוויה מאוד נעימה, בטח לא כשזה עם ילד לא רצוי. לידה זה אחד הדברים הכי כואבים שאדם יכול לחוות.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:09 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הפרו לייף האלה כאן אהמ פייק סופוש
למה להביא את התינוק, רק כדי להביא אותו? ואז כשהוא נולד אתם פשוט כזה "לך להזדיין בעיה שלך שאתה קיים מאמי אנחנו לא אשמים" סופוס אתם היית מאמצת תינוק במקום להוליד? אם לא אז למה חשבתי שכזה אכפת לך משמוליק ששושנה לא הפילה כי זה רצח כמובן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:11 AM
|
||||
אנחנו לא יכולות להסכים כי אנחנו לא משדרות על אותו גל. תכבדי את דעתי. --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:12 AM
|
||||
זאת טיפ טיפה בעיה כשהדעה שלך אומרת לקחת מאיתנו זכויות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 10:12 AM
|
||
לכבד דעה זה קצת בעייתי כשהדעה היא נגד זכויות אדם.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |