![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 11:44 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד יש הסתברות שזה יקרה לא משנה כמה את משגיחה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 11:45 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מדברת על אמצעי מניעה? כי הרגע אמרתי למה הם יכולים לא לעבוד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 12:03 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צמח הוא חי מסוג שונה יש בו רכיבים וחלקים ודברים שאין בחי כגון אדם או בעל חיים ובבני אדם או בעלי חיים אין את כל הרכיבים שיש בצמח לכן הצמח נכלל בהגדרה בפני עצמה והוא לא חי כמו בני אדם או בעלי חיים ויש גם הבדל בין בני אדם ובעלי חיים אבל זה לא קשור לדיון ואם תאמר לי שצמח זה משהו חי ואסור לקטוף אותו אז אני אומר לך שאתה כאדם דתי לא יכול לדון על זה כיוון שאם אתה מאמין כנראה שהצמחים נבראו ללא יכולת "לדבר" כיוון שהם חיים בצורה שונה ולא כמו חיות שמשמיעות קולות (נאנקות? מייללות? כל חיה והקול שלה) כשכואב להן. אז בוא לא ניכנס לדיון הזה. רגע, אם כן הולכים לדיון הזה. האם אתה אוכל פירות וירקות שנפלו לבדם מתוך העץ? הרי אם אתה קוטף אותם אתה רוצח אותם! האם זה מוסרי לקטוף צמחים??? ולסיום, אם אתה שואל מה הבעיה בלרצוח לדעתי אתה לא מתאים לדיוני 13+ :) -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 12:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו בדיוק. אני שואל מהי הסיבה להבדל ההגדרתי. לא אמרתי כלום. שאלתי שאלה. הגדרת החיים שלי וגבולות ההיתר של רצח, הרג, קטיפה וכו' מתבססות על פי מה שהדת קובעת. ועל פי ההסברים שלה, ועל זה מושתתת גם המוסריות שלי (עם רציונל שעומד מאחורה) השאלה היא מעבר לדת. והשאלה היא קודם כל מה הוא מוסר. וכאן אנו מגיעים לנקודה האחרונה שלך. לגבי השאלה מה הבעיה לרצוח. לא הבנתי למה השאלה הזו לא לגיטימית/אובייקטיבית ולמה היא גורמת לי להיות מודח מדיונים 13+ אתה רואה באיסור לרצח אקסיומה כלשהי, אבל מתיימר לדון על הגבולות שלה. אתה פרדוקסלי. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק מה שאני חשבתי! אפשר להבין שאת שתי דרכי החשיבה בנושא, זה נכון שהורגים את העובר וזה לא הכי וואו אבל, זה גם לא כל כך נכון לתת לאישה ללדת תינוק שלא רצתה בו. לכן לדעתי אי אפשר לחוקק חוק שממש אוסר הפלות אלא אולי מגביל, לפני שעושים הפלה ללכת לדבר עם מומחה, לנמק למה ואם הסיבה מוצדקת, נגיד מצב כלכלי לא טוב, האישה לא מוכנה לתינוק וכדומה יתנו אישור להפלה אבל אם הסיבה היא שיש תאומים, זה בן ולא בת ועוד כל מיני דברים שההורים רוצים ולא יצא אין כל סיבה להפסיק את ההריון. -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כל הזמן חוזר על אותם תירוצים, אז בואו נתייחס אליהם: לגבי אונס- לדעתי יש לאפשר הפלה במקרים כאלו, אבל בצורה מבוקרת ומסודרת. מה לגבי כל השאר? בוא נניח שחצי מההפלות הן של נשים שנאנסו. האם יש 500+ מקרים בשנה של קונדומים שנקרעו? אם כן, צריך לטפל בעניין, לא להפיל 500 תינוקות בשנה. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:35 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא תירוצים, זה סיבות איך יכול להיות תינוק. ואמצעי מניעה בהחלט נכשלים הרבה יותר מרק 500 פעמים בשנה. ואת לא חושבת שלא מנסים לטפל בזה? מה לעשות שאמצעי מניעה זה לא פיתרון קסם? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:41 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תירוצים מוצדקים בהחלט, לא אמרתי שלא ואם זה לא מצליח, אז אולי כדאי לא לעשות את זה פשוט. חבל לעבור את כל התהליך של הפלה בגלל לילה אחד. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:43 PM
|
||||
מה- את לא יכולה לאסור גם על סקס רק בגלל הסיכוי שאמצעי מניעה לא יעבדו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:46 PM
|
||||
אני לא יכולה זה פשוט נראה די מוזר כמו להפיל למשל חתול מצוק ולקוות שתהיה שם רשת --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:49 PM
|
||||
זה לא, כי אמצעי מניעה אמורים לעבוד. זה לא כאילו הם תמיד לא עובדים. זה יותר כמו לזרוק חתול מצוק אחרי ששמת רשת מתחת, אבל יש את הסיכוי הקלוש שמישהו עבר שם והוריד את הרשת. לא שזאת אנלוגיה טובה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 13:53 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שאת אומרת את זה כי את עוד לא חווה משיכה מינית, כי אז זה אומר שאת לא מבינה כי כאילו.... רואים שאת לא מבינה בזה דוגרי יש אנשים שעושים סקס בגיל 12 וכאילו עד נצח. סקס זה אחד מהייצרים הכי טבעיים של האדם אם לא אחד מהשלושה הכי טבעיים. אי אפשר למנוע את זה. האם אפשר למנוע ילד שלא רוצים? כן. מה הבעיה בזה. אף אחד לא עומד להפיל בלי שהוא יחשוב שזה הדבר הנכון לעשות -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:00 PM
|
||||
אבל בכל זאת, 500 פעמים שמישהו הוריד את הרשת... --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:01 PM
|
||||
את יודעת כמה אנשים עושים סקס ביום אחד? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:04 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם בכול שנייה נולדים כמה אנשים, וכמה אנשים מתים, וזה קורה רק פעם אחת בחיים שלהם, אז סקס.... שהרבה אנשים בטח עושים הרבה יותר מרק פעם אחת... המ . זה הרבה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |