![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:05 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא? אבל בכל דרך שתסתכל על זה, 500 תינוקות זה מספר לא קטן. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:05 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מספר די קטן. ואנחנו מדברים על שנה כן? נראה לי שחמש מאות תאונות ביום זה איזה אחוז. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשוב, זה יותר מהפלה כל יום זה מטורף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:11 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו מדברים בכל העולם זה ממש קצת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:11 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי
אם אין לכם בעיה שהפלות יתבצעו בתנאים מסוימים (אונס וכו') מה אכפת לכם שבתנאים אחרים הן כן יתבצעו? מה ההבדל? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:14 PM
|
||||
מדברים על ארהב @נעמי כי מנסים להפחית --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:15 PM
|
||||
גם בארהב זה ממש קצת -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:15 PM
|
||||
זה 500 יותר מדי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:17 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי ההפלה זה דבר ממש חמור כי אם את בחרת להביא את התינוק הזה אז למה להרוג אותו?
אבל מצד שני זה גם לא נראה בסדר להחליט על מישהי שהיא לא יכולה להתמודד עם תינוק קטן לא לבצע הפלה אם היא רוצה כי זה הגוף שלה ואף אחד לא יכול להחליט עליו. -משהו מאוד חשוב שאני ברגע זה נודרת- בלי נדר אני בחיים לא יעשה דבר כזה. כאילו הפלות. -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:18 PM
|
||||
לא זה לא. זה היריון שאף אחד לא רוצה. אין שום בעיה בלהפיל אותו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:20 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש אין לי זמן ורפרפתי כאן בתגובות ממש מהר אז סלחו לי אם אני חוזרת על דברים שנאמרו
אפשר להתווכח עד מחר על האם הפלה זה מוסרי ומתי תינוק זה תינוק והאם תינוק > אישה ומה שבא לכם אבל לדעתי זה לא העניין פה מטרת החוק שאוסר הפלות הוא אמנם למען מניעת הפלות ו״הצלת חיים״ אך בסופו של יום הוא יוביל אך ורק ליותר מוות. צר לי לאכזב אתכם אבל אישה שלא רוצה לגדל תינוק בבטן שלה תמצא דרך להפסיק את ההיריון, גם אם זה אומר לפגוע בעצמה. היא תקח קולב או שהיא תזרוק את עצמה מהמדרגות או כל דרך אחרת שאפשר לחשוב עליה. כך שאנחנו לא נראה שינוי גדול במיוחד באחוזי ההפלות אבל כן באחוזי תמותה של נשים. אישה שרוצה להפיל תצליח להפיל. וגם אם היא תבחר לא להפיל וכן תמשיך עם ההיריון, היא עדיין לא תרצה את התינוק. אז נשים ידרדרו ללזרוק תינוקות בפחי זבל או ברחוב, או להכניס אותם למערכת האומנה שם הם יסבלו עוד יותר כי אמא שלהם לא רוצה אותם ואין מה לעשות עם זה. החוק נגד הפלות לא ימנע הפלות אלא ימנע הפלות בטוחות. אז מזל טוב אסרתם על הפלות ורצחתם נשים על הדרך, וגם תינוקות שיוולדו לאישה שלא מסוגלת להסתכל עליהם ותעשה הכל כדי להיפטר מהם. -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:21 PM
|
||||
ברור שיש אם אף אחד לא ירצה אותך, זה אומר שמותר להרוג אותך? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:23 PM
|
||||
יש הבדל בין להרוג בן אדם חי ונושם לבין להרוג עובר שחי ברחם של אישה חיה ונושמת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:24 PM
|
||||
עובר גם חי. --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2022, 14:24 PM
|
||||
בשלב שבו העובר חי זה במילא שלב שלא מסכימים יותר לעשות הפלות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |