![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 5 2022, 13:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפסיקו להגיד לי לא להשתנות תפסיקו להגיד לי מי שאני להיות תפסיקו להגיד לי עכשיו ברצינות תפסיקו להגיד לי לחיות בלי להשתנות כי כל מעשה וכול בן אדם בא ותיקח רובה גם אם ירד לך דם כל דבר הכי קטן אותי משנה כל תזוזה שלה מה שהיא אומרת גורם לי להיות מישהי אחרת תפסיקו להגיד לי שאני מתחמקת תפסיקו להגיד לי שהכול אני בוחרת תפסיקו להגיד לי שזה עגול כמו צלחת תפסיקו להגיד לי שמעצמי אני בורחת כי כל מעשה וכול בן אדם בא ותיקח רובה גם אם ירד לך דם כל דבר הכי קטן אותי משנה כל תזוזה שלה מה שהיא אומרת גורם לי להיות מישהי אחרת יצא לא משהו. חשבתי על זה קצת אחרת לא נורא ת"בים? -------------------- YAEL|| רייבנ | קוראת| כותבת| מוזיקה זה מדהים| שוקולד| אייס קפה| ![]() ![]() ![]() "והיה באחרית הימים נכון יהיה הר בית יהוה בראש ההרים ונשא מגבעות, ונהרו אילו כל הגויים. והלכו עמים רבים ואמרו: לכו ונעלה אל בית יהוה, אל בית אלוהי יעקב, ויורנו בדרכיו ונלכה באורחותיו, כי מציון תצא תורה ודבר יהוה מירושלים. ושפט בין הגויים והוכיח לעמים רבים. וכיתתו חרבותם לאיתים וחניתותיהם למזמרות, לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2022, 13:41 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ממש יפה!
-------------------- הדרה~ 13~ ~דתיה~הפלפאפית~ חיות~ קריאה~ שומרת הערים האבודות~ הארי פוטר~ פרסי ג'קסון~בת השוטר❤❤
רוצים חרמשים?? אני אשלח לכם שאלה על הארי פוטר ואם תענו נכון תקבלו 5 חרמשים! אז שלחו לי ינשוף ותוסיפו רמה (קל בינוני קשה קשה מאוד) ומספר ספר ואני אשלח לכם שאלה(: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2022, 14:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואאיי למה לא יפה זה מהמםםםם
לא ממש הבנתי את הקטע עם הרובה אבל תפסיקו להגיד לי שאני מתחמקת תפסיקו להגיד לי שהכול אני בוחרת תפסיקו להגיד לי שזה עגול כמו צלחת תפסיקו להגיד לי שמעצמי אני בורחת את זה הכי אהבתי -------------------- תהילה|12|פאנפיקאית ____________________________________________________________ _ ![]() ______________________________________________________________ 'אל תגיד שהשמיים הם הגבול כשיש עקבות על הירח' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2022, 14:32 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסים
אהבתי את החרוזים ואת המרדנות הניכרת בשיר האמת? די מפתיע. אני רגילה לקרוא שירים של "אל תגידו לי להשתנות" כמה מרענן לקרוא משהו אחר: ) -------------------- נטע השטן||צוותוכן||באתי מהגהינום כדי לקחת את נשמותיכם ![]() פריצההה אני בחתימה של נטעעע אז נטע היא מהממת וממש כיף לדבר איתה אנחנו גם אוהבות את אותם שיפים! יאללה, הייתי פה עמית אווווו פריצה חדשה ודנדשדשההההה (זה פשוט נשמע יותר חמוד מ'דנדשה') אהמ אהמ *מיטיב את הפפיון* נטע מושלמת! היא משרשרת היא מסדרניקית היא שיעבדה אותי! היא ברייבנקלו כי מי לא רוצה להיות והתגובות שלה לא מהעולם הזה! כן כן והיא חברה מאוד מאוד מאוד טובה אז קיצקץ יש לי כוד מלא דברים להגיש עליה אבל לא רחפור לכם אז ביי! (פססט-נטע- רוצה עוד שרשור?) Original, criminal, dressed to kill Just call me Cruella De Vil Call me crazy, call me insane But you're stuck in the past And I'm ahead of the game --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2022, 23:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יפה
יש קטעים עם חרוזים קצת כושלים אבל הרוב יפה אהבתי את הרעיון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:41 AM
|
||
![]() מוגל |
דיי... מושלם!
-------------------- פ' ✨מציירת✨ ממשיכה לצייר ![]() נכון, לא נכון, חרטט בביטחון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 |