![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (50) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:00 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1000 דברים שמעצבנים אותי משחק פורום שלום משתמשים יקרים! ברוכים הבאים למשחק הכי אתה אומר את זה על כל מ''פ שאתה פותח. כן טוב נו. מה מעצבן אתכם? אתה. ממש נחמדים. ועכשיו נעבור למ''פ. מה לדעתכם עושים בו? טוב ששאלתם. לכל אחד יש דברים שמעצבנים אותו למשל אותי מעצבן אנשים שלא אוכלים עם סכו''ם. אז במ''פ כל אחד יכתוב מה מעצבן אותו. לדוגמא: משתמש א: אנשים שלא אוכלים עם סכו''ם. משתמש ב: מבחנים. משתמש ג: בצלצלים. המ''פ יגמר כשיהיו 1000 תגובות. תהנו ![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:17 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שקוראים לנהג "נהגוס"
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:51 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים שלא קוראים ספרים
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:52 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בריונים
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאנפיקים נטושים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספרים מעניינים בלי המשך
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:53 PM
|
||
אחותי המטרידה
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 21:56 PM
|
||
![]() מוגל |
ספרים שנאבדים לי בשיא המתח
-------------------- נפלא פה, נפלא פה, נפלא פה
תבואו, השמש כל בוקר עולה פה. אני מכחישה את הפאנפיקים שלי ואת השם "אנדר חבט בכף יד פתוחה על הקיר וצעק על הילד: "לא אכפת לי יותר מהמשחק!" קולו הדהד במסדרון. ילדים מצבאות אחרים הופיעו בפתחי חדריהם. הוא דיבר בשקט. "אתם מבינים את זה?" הוא לחש. "המשחק נגמר."" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 00:28 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עשים
-------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 06:53 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דחית התעודות
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:13 AM
|
||
משבר כתיבה
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:14 AM
|
||
![]() מוגל |
אחיות
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:17 AM
|
||
אנשים שהורסים שיפים
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:21 AM
|
||
![]() מוגל |
ההתחלה המשעממת של כל ספר כמעט
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 07:21 AM
|
||
אנשים שהורסים פאנדומים
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |