![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 11:08 AM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהו
האמת שאתמול לא היה לי זמן כי הייתי עסוקה ביום הולדת שמונה עשרה (לא שלי כמובן) ואלכוהול וסטאף אז יאייייי אין מוקדשים ספציפיים רק רוצה להגיד שהפורטל נהיה סוג של מקום לדבר ולהתעדכן, לשתף וגם להקשיב, נותן מוטיבציה לכתוב ולצייר וגם נותן הזדמנות לפרגן לאחרים, וזה מדהים ממש. הפורטל לימד אותי המון על דרך התנהלות בחיים ועל תקשורת. אז בנימה אופטימית זו, אני אסיים. אני אוהבת את כולכם מאוד 3> נתראה שנה הבאה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 11:20 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, הוקדשתי!
אה לא לא משנה מזלטט -------------------- YAEL|| רייבנ | קוראת| כותבת| מוזיקה זה מדהים| שוקולד| אייס קפה| ![]() ![]() ![]() "והיה באחרית הימים נכון יהיה הר בית יהוה בראש ההרים ונשא מגבעות, ונהרו אילו כל הגויים. והלכו עמים רבים ואמרו: לכו ונעלה אל בית יהוה, אל בית אלוהי יעקב, ויורנו בדרכיו ונלכה באורחותיו, כי מציון תצא תורה ודבר יהוה מירושלים. ושפט בין הגויים והוכיח לעמים רבים. וכיתתו חרבותם לאיתים וחניתותיהם למזמרות, לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 11:37 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבבבבב
![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Something 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) אני מניח שכרגע זה יותר חשוב: השיעור השלישי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 13:07 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומלא מזלטובבבב 33> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 13:33 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטט
-------------------- יונתן||הקטן||שרץ בבוקר||אל הגן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 13:46 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט נועם
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2022, 00:04 AM
|
||
![]() אין יאוש בעולם כלל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- אביה 🌸 דתייה 🌸 קיף 🌸 דניס לויד ![]() בסוף הצום:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2022 - 2007 |