![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 09:00 AM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום אני לא עושה כלום
רק שוכבת עם הטלפון במיטה מתעלמת מהמציאות המרה היום אני לא עושה כלום היום אני לא אתן לאף אחד להוריד אותי אני לא אתן למבטים להוכיח שאני שונה היום אני לא אתהה שוב האם אני שקופה או מוזרה היום אף אחד לא יזעק שאני "פריקית" היום אני לא אהיה חייבת לשים אוזניות בשביל להראות מגניבה היום אני אוכל אפילו לקלל, אם זה מה שיעזור ושום אדם טיפש לא ידרוש ממני לחזור וכן, מסתבר שעשיתי את זה עשיתי והראיתי לכולם ובייחוד לעצמי שלהיות מי שאני זה הכי מטורף בעולם ... תגובות? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 09:32 AM
|
||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ, וואו! אז זה שיר ממש מקסים שהתגובה עליו היתה: חחחח הלוואי. אבל לדעתי, המילה פריקית קצת פחות מתאימה פה. זה פשוט מילה קצת יותר 'סלנגית' וגם אם את משתמשת בה תשימי אותה בתוך מרחאות או משהו כזה.
זה יפה שכול הבתים עשית 4 שורות, ועכשיו עשית 5. זה מסים את השיר בצורה ממש טובה, וגם בכללי השורות סיום של השיר הן ממש יפות.
שמעי, אם את לא משתמשת בסימני פיסוק בכלל, אז לא. אבל את לא יכולה פשוט להכניס פסיק באמצע השיר. זה ממש הציק לי בעין. אבל חוץ מזה, זה שיר ממש ממש יפה, ואני ממש מזדהה איתו. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 10:15 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ממש יפה, תהילה את כותבת נדיררר
-------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 10:23 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. בתחילת השיר חשבתי כזה "נו, סביר פלוס"
אבל ההמשךךךך>>> 'היום אני לא שונה או מוזרה היום שום דבר לא יזעק שאני פריקית' זה פשוט מה שאני מרגישה. אני אשלח לך אחכ ינשוף, טוב? אבל אולי מתאים יותר לומר 'אף אחד' ולא 'שום דבר' מדהים. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 12:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו תהיל את כותבת מדהים (:
מזדהה איתך בטירוף.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 12:33 PM
|
||||
![]() מוגל |
אבל יכלת להכין היום טוסטים ולצפות בתיאטרון בובות דבר שאני גם בחרתי לא לעשות ר.ל חברתך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 12:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואו, זה ממש יפה!
-------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2022, 21:11 PM
|
||||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי תהילה! יש לי המון דברים להגיד אז אני פשוט אתחיל. אז ככה, דבר ראשון ממש אהבתי את השיר. לא רק את צורת הכתיבה אלה גם את התוכן שכל כך נכון.
אהבתי ממש ממש שהכנסת את המילה 'פריקית', לדעתי היא ממש מתאימה ובאמת נותנת הרגשה שזאת האמת. על הקטע של האוזניות נדלקתי ממש, הוא כאילו גם מגניב וגם (ואולי זה רק בגלל שאני מכירה אותך) משקף את המציאות.
הקטע שחזרת על 'היום אני לא עושה כלום' הוסיף ממש וגרם לשיר להיראות מקצועי והרבה יותר פיוטי. אין לי מילים. באמת שיר מושלם! -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |