![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 14 2022, 01:07 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין כניסה לפילים ![]() שם השיר: אין כניסה לפילים מבצעים: ג'ירפות לקוח מהאלבום: אין כניסה לפילים שנת יציאה: 2010 ז'אנר: רוק ישראלי כתיבה והלחנה: גלעד כהנא רקע השיר השיר אין כניסה לפילים לקוח מאלבום באותו השם, שהוא האלבום השלישי של הלהקה ג'ירפות, הוקלט בעקבות מסע הופעות של הלהקה בהודו למטיילים ישראליים שם. הוא יצא לאחר הסרט התיעודי "ראיתי ג'ירפות בהודו", שתיעד את מסע ההופעות שלהם שם. רוב השירים באלבום הזה מדברים על חוויות שונות ממסע ההופעות הזה, וכך גם השיר הזה. מילים אמא שלה חזרה מהודו לפני חצי שנה שיער לבן קצוץ לא חוזרת לאבא כפכפים ומכנסיים רפויים מדוע נשים צריכות להתפקע מתוך הבגדים? אל הבית הזה אין כניסה לפילים הפסיקה בשר חיה על תמרים לאחר שיחה עם עולמות עליונים עברה לכרכור החליטה לעשות שינויים יש לה חבר חדש הכירו בטיול ילד בן עשרים אל הבית הזה אין כניסה לפילים הפסיקה בשר חיה על תמרים קליפ דעה אישית השיר הזה הוא בין השירים האהובים עליי. חד משמעית. זה לגמרי שיר שאני יכול לשבת ולהקשיב לו במשך שעות ולא יימאס לי. ג'ירפות היא אחת הלהקות האהובות עליי כרגע, וזה אחד השירים הראשונים שלהם שהכרתי וגם אחד השירים הכי טובים שלהם לדעתי. אני אתחיל בזה שהמוזיקה שלו מדהימה - חליל צד, שיש לו תפקיד משמעותי במנגינה של השיר, הוא אחד הכלים האהובים עליי, והצליל שלו מתאים כל כך לשיר. גם את הקול של גלעד כהנא אני ממש אוהבת בשיר הזה, ובאופן כללי יש בשיר איזה משהו שקשה לי להסביר שהופך אותו למרגיע ולסוג השירים שאפשר לשמוע שעות בלופים. המילים שלו מספרות סיפור כביכול מאוד סטראוטיפי - אישה שחזרה מהודו, הפכה לצמחונית, עברה לכרכור ויש לה חבר שצעיר ממנה בהמון? ממש הסטראוטיפ המושלם של מטיילת ממוצעת ישראלית בהודו. אבל בכל זאת יש במילים משהו מאוד מסקרן ומסתורי. יש גם את השם של השיר, שמעלה כל מיני תהיות על המשמעות שלו, ואפשר לפרש אותו ואת המילים בכל מיני דרכים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:38 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחמחחנחינח
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 08:17 AM
|
||
![]() מוגל |
The complete look of your internet site is remarkable, not to mention the content material!
also visit my net web page -voip phone system --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 13:59 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נטע וbestpoststore, וברוכים הבאים לפורטל הארי פוטר הישראלי!
שימו לב שההודעות שלכם הן ספאם, מכיוון שהן חסרות תוכן ולא קשורות לנושא האשכול, וגם הקפצה שעוברת על החוקים. להבא, ממליץ.ה לכם לקרוא את החוקים הגלובאליים (לחיץ) ואת חוקי הפורום (לחיץ). חוץ מזה, מוזמנים לפנות אליי עם כל שאלה בהודעה פרטית או פה באשכול השאלות של הפורום (לחיץ). המשך גלישה נעימה! D: -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |