![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 14 2022, 20:05 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 Minute Love ![]() שם השיר: 10 Minute Love מבצעת השיר: רין קאגאמינה|Kagamine Rin לקוח מהאלבום: Evils Theater שנת יציאה: 2008 ז'אנר: אלקטרוני כותב השיר: M.O.T.H.Y רקע השיר 10 Minute Love הוא השיר הראשון של MOTHY, והשיר השמיני באלבום Evils Theater. השיר מתרחש בתקופה הרביעית, שם ילדה בשם רין מחכה בתחנת האוטובוס לילד שהיא לא מכירה בציפייה להכיר אותו. עשר שניות לפני שהאוטובוס עוזב, הילד מגיע ושניהם עולים ביחד על האוטובוס. המספרת אומרת שהאהבה שלהם היא אהבה רק של עשר דקות עד שרין מגיעה ליעד שלה. השיר מציין שלבנתיים האהבה שלהם תישאר כמו שהיא: אהבה של עשר דקות. מילים רומאג'י Kimi ni aeru no wa negatte Ippon hayai asa no basutei Akubi wo sukoshi gaman shiteru Namae wo nenrei mo shiranai Hanashikakeru koto mo dekinai Kimi no koto wo motto shiritai Shuppatsu juubyou mae no toki (doa ga shimaru) Kakeashi de kimi ga (yatto) Basu ni norikomu (aeta ne) Hashire basu yo kono koi nosete Ima wa mada nani mo dekinai Okubyou na omoi Shingoumachi mo ima wa ureshii Mokutekichi made no Tatta juppun no koi Naname migi nimeetoru no kyori Konna ni mo chikaku ni iru no ni Tooku kanjiru no wa daze darou? (Hanashikakeyou ka na?) Ana saka wo koeta naraba mou Moukitekichi made wa mou sukoshi Owari o tsugeru chaimu ga naru (Tsugi tomarimasu) Hontou ni suki na noka sae mada (doa ga aku) Wakaranai keredo (kimi ni) Ima wa tada... Hashire basu yo kono koi nosete Ima wa owakare ne demo kitto Mata aeru yo ni Itsuka kono omoi tsutaetai Sono toki made wa Tatta juppun no koi אנגלית Hoping to meet you, I’m at the bus station one early morning Trying to keep from yawning a little I don’t know your name or age And I can’t manage to talk to you I want to know more about you Ten seconds before departure (the door will close) Running over, you (finally) Make it onto the bus (we’ve met) Oh traveling bus, carry this love Right now I can’t do anything yet My feelings are timid I’m glad to wait at a traffic light So until my destination It’s a love of just ten minutes You’re two meters away diagonally to the right Why does it feel like we’re far away Despite us being so close? (Should I talk to you?) Once we’ve passed that hill It’ll only be a little longer ‘till my destination The chime signaling the end rings out (It’s the next stop) I don’t even know yet (the door opens) If I really like you or not (to you) For now I just… Oh traveling bus, carry this love It’s goodbye for now but I’m sure I’ll see you again I want to tell you my feelings someday Until that time It’s a love of just ten minutes קליפ אין קליפ רשמי תתמודדו. עם תרגום לאנגלית: דעה אישית אני מאוכזב. אני מאוכזב מאוד. אני יותר מאוכזב משני השירים הראשונים של Clockwork Lullaby שאמרתי כמה הם איכזבו אותי. אני כמעט החלטתי לא לסקר את השיר עד שהבנתי שאני אוהב יותר את הרעיון של לסקר את כל הסיפור מאשר שאני לא אוהב את השיר הזה. אז כן, אני לא אוהב את השיר הזה. בכלל לא. אני ממש מאוכזב ממנו. אני הייתי רגיל לשירים מסוג אחר לגמרי של MOTHY, והשיר הזה פשוט לא התאים לציפיות שלי. אולי זה שיש שם רין שיפר קצת את האכזבה, אבל אפילו זה לא היה מספיק. אני לא יודע. זה היה יותר מדי שיר אהבה בשבילי, ואני שונא שירי אהבה. המנגינה גם לא הייתה להיט. אני לא יודע מה להגיד על המנגינה אפילו. והסיפור היה גרוע יותר משל Wordplay שלא היה סיפור בכלל אופס. אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מסקר את השיר הזה אם אני לא אוהב אותו. טוב, אני פשוט אוהב את MOTHY. תתמודדו. (אני לא באמת שונא את השיר כמו שאני כותב כאן, אני פשוט לא מצליח לחשוב על שום דבר טוב להגיד עליו). -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2022, 23:32 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו. עוד סיקור נהדר שלך.
אוקיי קודם כל אני אגיד שזה מאוד מרשים אותי שאתה מצליח לסקר כל יום (מאיפה המוטיבציה הצילו) וכל הכבוד לך. ולגבי הסיקור הספציפי הזה - עוד יותר מרשים שסיקרת שיר שאתה בכלל לא אוהב, והצלחת לכתוב דעה אישית ארוכה יחסית והכל. אין לי ממש הערות האמת, כי הסיקור הזה ממש טוב כמו השאר. מוסיפה ללינקייה :) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נ
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |