![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 10:38 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיים חומים סדוקים [200 מילים] האדמה היתה סדוקה, משוועת לגשם כתמיד. היא נאנחה, כל חייה עברו במקום הזה, עם האדמה היבשה, השמים הקודרים שמעולם לא הורידו גשם והאפרוריות הקבועה. הכל היה חסר טעם, חדגוני, בלי שינוי. יבש, חום, אפור. דהוי, בלי צבע, בלי משמעות. היה לה כל מה שהיתה צריכה אבל היתה בה גם בדידות, רעילה, הרסנית, כמו מה שגרם לאדמה להיות כל כך קשה. היא לא שמה לב לבדידות שמחלחלת בה ועכשיו כבר היה מאוחר מדי. היא מלאה אותה, קשה וכואבת. עצובה. שירה התנתקה מהחלון והלכה להכין לעצמה קפה. היא חשבה עד כמה זה אירוני שההורים שלה קראו לה שירה, שם שמבטא שמחה והודיה. על שם שירת הים כי נולדה בפסח. היא ושירת הים היו רחוקות כל כך, והדבר האחרון שהתחשק לה זה לשיר. זיכרון הוריה הוסיף עצב, ולא היה לה איך להפיג אותו. היא שפכה את הקפה כמעט במלואו לכיור וחשבה אולי לשטוף כלים, אך גם לזה לא היה לה כח. היא לקחה ספר ונשכבה במיטה, אבל גם לא התחשק לה לקרוא. בסוף בהתה בקיר, כרגיל. ציפצוף של הודעה נכנסת שבר את השתיקה הקבועה. היא קראה ומשהו בה קצת השתנה. פעם ראשונה שאני מפרסמת אז בבקשה תגיבו. ויצא לי טיפה קצר משחשבתי.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 10:51 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מהמם
אהבתי את הדימוי ואת הניגוד של השם לאישיות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 10:59 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה כתבת? מה קרה<?
-------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 11:01 AM
|
||||
וואו! מהמםםםם! ממליץ לערוך את השורות, שלא יהיה "בלוק" אחד, זה גם יקל על הקריאה וגם יוסיף משמעות (קריאה נכונה יותר של הקטע תעביר את האווירה הרצויה טוב יותר אל הקורא) יש לזה המשך? כי לא ממש הבנתי, (וזה די אמור להיות ככה להבנתי, וזה מעולה!) אני אישית הייתי משתמש בכמה נקודות במקום פסיקים, אבל זה בגלל שאני אוהב נקודות בקטע מוגזם. (בכללי אני אוהב סימני פיסוק מיותרים ![]() ![]() ת"ב:
זו שגיאה! תכתבי "היא מלאה אותה"
קטע מעולה! אשמח לקרוא עוד! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 12:02 PM
|
||||
תודה רבה! שיניתי, זה יותר טוב ככה? ולהמשיך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 12:16 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואווו ממש יפהההההההההההה
בטוחה שאת לא מוכנה לומר לי בת כמה את? ![]() ![]() מוכשרת יש לך את זה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 12:26 PM
|
||
ממש תודה!!!
אני מתלבטת אם להמשיך את זה או לפרסם סיפור אחר.. הגבתי לך במשתמש, סתכלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 18:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה יופי של קטע! בכלל קצר מדי, לפי דעתי, אלא בדיוק באורך המושלם. אם זה קטע ראשון אז אני כבר מצפה לראות איך יהיה הקטע הבא!
בשורה האחרונה היה לך אנטר מיותר, כדאי לתקן. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 00:00 AM
|
||
קודם כל תודה רבה לכל מי שתיבב! עזרתם לי מאוד:)
לאחר התלבטות החלטתי להעלות פרק שני אז.. פרק שני [220 מילים] היא קראה את ההודעה שוב ושוב, ובפעם הראשונה, זה הרבה זמן, שירה חייכה. זה לא היה חיוך גדול, למען האמת, אם מישהו היה רואה אותה באותו רגע לא היה מבחין שהיא מחייכת, היא עצמה לא הבינה זאת. אבל זה הספיק, רגש קל ביותר של שמחה התגנב בשקט אל ליבה. היא לא הרגישה אותו, עדין היתה שקועה בבדידותה אך הוא היה שם, נבט קטן שמחכה לצמוח. אני באה כתבה לשולחת ההודעה, זאת היתה הפעם הראשונה שהגיבה למי מאלה שניסו לעודד אותה כשהסתגרה בביתה ובעצמה. כשסיימה להתארגן נכנסה למכונית והתחילה ליסוע. העצבות עדיין אפפה אותה ומראה היובש והשיממון, אשר נראה יותר בגלוי, כאב לה ומילא את רגשותיה. אך לא היה בכך כדי להוציא בחזרה את נבט השמחה הבלתי מורגש שהתיישב בליבה. הדממה הקודרת שהייתה חלק מחייה במשך השנים ליוותה אותה בנסיעתה. גם כאשר הכביש הסדוק התחלף והנוף הפך לעוצר נשימה העצבות המשיכה לשכון בליבה אך הנבט גדל קצת. לאחר שחנתה במקום המפגש שצוין יצאה מהמכונית וחיפשה בעייניה את השיער הפרוע ואת זיק השובבות שכל כך אפיינו את מי שעמדה לפגוש. אך כשראתה לבסוף את אחותה, מבטה היה בוגר בהרבה ושיערה קלוע בצמה מסודרת, שירה שמה לב גם עד כמה גבהה מאז שנפגשו בפעם האחרונה. "שלום," לחשה בקול צרוד מחוסר שימוש, ופרצה בבכי. אני כתבתי את זה מאוחר בלילה אז זה לא הכי טוב שלי.. בכל מקרה, בבקשה תתבבו לי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 16:32 PM
|
||
מהמם ממש ועצוב =(
תמשיכי לכתוב כזה מדהיםם -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |