האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אלה לופז || סיקור דמות
פורסם ב: Jul 17 2022, 01:51 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 726
מגדר:female
משתמש מספר: 78233
חפצי המשתמש: צפה

*כל הספוילרים בסיקור זה (ויש הרבה, תאמינו לי) לא מסומנים

User Posted Image

אלה לופז || סיקור דמות

🎬 שם הדמות: אלה לופז / Ella Lopez
🎬 שם הסרט \ הסדרה ממנה היא לקוחה: לוציפר / Lucifer
🎬 שחקן: איימי גרסיה / Aimee Garcia
🎬 גיל הדמות: 32 או 33 בעונה 5
🎬 תאריך ומקום לידה: לא ידוע ודטרוייט
🎬 מקום מגורים: לוס אנג'לס (LA)
🎬 משפחה: גברת לופז, מר לופז, ג'יי (אח גדול), ריקרדו לופז, שני אחים נוספים לא ידועים ודודה רוזליטה.
🎬 מקצוע \ תפקיד: מדענית זיהוי פלילי (מז"פ) במשטרת לוס אנג'לס (LAPD).

מידע על הסדרה

מה קורה כשהשטן עוזב את הגיהינום? אפשר לחשוב שסוף העולם יגיע אבל לא, מה שקרה זה שהשטן הכיר את לוס אנג'לס. הסדרה מתמקדת בלוציפר מורנינגסטאר (טום אליס) שפרש מהגיהינום והכעיס את אביו (אלוהים) שוב. במהלך הסדרה אפשר לראות את מערכת היחסים המתפתחת בין בלשית קלואי דקר ללוציפר, איך לוציפר מתמודד עם הישויות השמיימיות שבאות להחזיר אותו לגיהינום (אמנדיאל, יוריאל, חבורת שדים רצחניים וכו'), בעיות בLAPD וגם איך לעזאזל עוברים את שלב 184 בקנדי קראש?!

מידע על אלוש

אלה היא דמות ראשית בלוציפר מעונה 2. אלה בת למשפחה לטינית והיא דוברת בנוסף לאנגלית גם ספרדית. אלה היא בת תמותה.

ביוגרפיה

אלה גדלה בשכונה מפוקפקת בדטרוייט והיא חלק ממשפחה קטולית הדוקה יחד עם ארבעת אחיה. כשהייתה בת שמונה אלה הייתה חלק מתאונת דרכים ובמזל היא יצאה משם בחיים. בתאונת הדרכים עזראל, מלאך המוות, פגשה את אלה לאחר "אזעקת שווא" כי היא הייתה בחיים. עזראל אהבה את אלה ואת זה שהיא בן אדם טוב שעוזר לא.נשים להרגיש טוב עם עצמם והפכה להיות החברה הבלתי נראית שלה עם השם "ריי-ריי" כמו שלוציפר קורא לעזראל.

בחטיבת הביניים היא למדה לפרוץ מנעולים ובגיל העשרה היא עסקה בגניבת מכוניות.

בסופו של דבר אחרי שאלה גמרה תיכון והכל ריי-ריי גרמה לאלה לעזוב את הבית ולעבור ללוס אנג'לס שם פגשה את לוציפר.

למרות שאלה עובדת עם החוק חלק נרחב ממשפחתה עדיין עובד בעסקים מפוקפקים ובחלק מהמעבר שלה ללוס אנג'לס היא מנסה להשגיח אחרי אחיה ריקרדו אבל הוא נעלם לה.

אלה מגלה על העל טבעי בעונה 6.

אופי

אלה היא זורמת, ידידותית וממהרת לברך כל אדם שהיא פוגשת בחיבוק (בין אם הוא רוצה או לא). אלה קצת נאיבית והיא נהנית להתבדח אפילו על חשבונה. יש לה צד די שובב עד כדי כך שהיא מזמינה חשפן ליום ההולדת של קלואי, מה שאפשר לצפות מלוציפר לעשות ולא מאלה לופז החמודה והחיובית.

כעובדת במזפ אלה חכמה, משכילה ובעלת מוח מהיר וסקרן. אחד הדברים האהובים על אלה זה לשחק פוקר ווואו היא טובה בזה עד כדי כך שנאסרה להיכנס לקזינו אחד לפחות. בנוסף לזה היא די בקיאה בשימוש באקדחים ובסוגים שונים שלהם.

אלה היא אדם מאמין "אני דווקא מאוד אוהבת לדבר על זה. זו האמונה שלי, זה חלק גדול מהחיים שלי". כשלוציפר התעקש שיעשה לה טובה היא אמרה לו שתלך איתו לכנסייה. לשמחתו של לוציפר אלה אמרה שהיא חושבת שהשטן מקבל מוניטין גרוע. היא לא מסכימה עם זה שמרד נעורים קטן מול אביו ולהביא לאיב תפוח הופכים אותו לרשע. מאוחר יותר היא מביעה ספקות בטובתה שלה בפני אלוהים בכבודו ובעצמו מבלי לדעת עם מי היא דיברה. אלוהים אמר לאלה שחייה עיצבו אותה לאחת הנשמות המבריקות ביותר שראה אי פעם, ושהיא אינה אלא טובה.

כשאלה מגלה לבסוף על האמת על העל טבעי ושמלאכים ושדים ואלוהים קיימים היא מאמינה בזה. אך למרות זאת היא עצובה שלא נכנסה למעגל הפנימי קודם לכן.

ב"היה היה פעם" אלה לא מדענית זיהוי פלילי אלא מכונאית רכב וגנבת מכוניות. אולם, היא עדיין אדם טוב סך הכל ואפילו עוזרת ללוציפר וקלואי לפתור רצח. בניגוד לזה היא קצת יותר אגרסיבית, כמו שימוש ברובה ציד להפחיד מבקרים, אך הוא לא טעון.

מראה חיצוני

אלה היא אישה צעירה קטנה יחסית ממוצא מקסיקני. אלה בערך בגובה 1.63 פלוס מינוס עם שיער שחור חלק עד אמצע הגב בערך שהיא אוהבת לאסוף בקוקו ועיניים חומות. מכיוון שאלה היא מקסיקנית יש לה עור שחום בסגנון הלטיני.
לאלה יש שפתיים ורדרדות בין בינוני לעבה שמחייכות או צוחקות כמעט כל שנייה. מעל השפתיים יש לה אף קצת סולד, לא במידה מוזרה אבל עדיין.
האצבעות של אלה קצת ארוכות ומרוחות או בלק ורוד-שקוף, אדום, שחור או ג'ל-שקוף והציפורניים שלה, כמובן, מטופחות.
נראה כי הארון של אלה מורכב מחולצות טריקו צבעוניות שונות, לרוב עם לוגו הומוריסטי ומוגדרות כ"חולצות מוזרות". בדרך כלל תמצאו אותה לובשת טריקו צבעונית, הומוריסטית מוזרה שעליה יש ז'קטים או קפוצ'ונים בצבעים צבעוניים ומסוגננים. אלה גם לובשת סקיני ג'ינס (כחול כמובן, אבל לפעמים גם שחור) ומגפי סניקרס של DKNY.
לאלה יש שרשרת זהובה של צלב שהיא עונדת כמעט כל הזמן וטבעת כסופה על האצבע האמצעית של יד ימין.

מערכות יחסים

לוציפר מורנינגסטאר

לוציפר ואלה הם חברים טובים, זה הכל, מערכת יחסים אפלטונית בלבד. הם נפגשים לראשונה בחקירת הרצח של ג'יליאן טיילור. כשאלה פוגשת לראשונה את לוציפר היא מחבקת אותו מיד בעוד לוציפר הופך לנוקשה. לוציפר שם לב שהיא עונדת שרשרת צלב ומסתקרן למה אין לה תגובה שונה אליו כשהוא אומר (את האמת כמובן) שהוא השטן. אלה טוענת שהשטן קיבל מוניטין גרוע ולוציפר שמח לשמוע את זה, כבר רושם ראשוני טוב. כשלוציפר מדבר על השטן ועל הגיהינום בגוף ראשון (אני) אלה מבולבלת ומניחה שהוא פשוט שחקן שלקח את התפקיד שלו קצת יותר מדי רחוק, למרות שהוא אמר ישירות שהוא השטן כמה פעמים היא לא מאמינה לו וממשיכה להאמין שהוא שחקן עד שהיא מגלה את האמת.

ללוציפר ולאלה יש קשר של אח ואחות, Have each other back, אפלטוני זה הכל, זה למה כשאלה גילתה את האמת היא נפגעת ונסערת שלא אמרו לה את זה קודם.

ביקום החלופי (שבו קלואי שחקנית ואבא שלה חי), מערכת היחסים ביניהם ידידותית ולפעמים פלרטטנית אך לא קרובה כמו ביקום המקורי.

קלואי דקר

מערכת היחסים של קלואי ושל אלה דומה לשל לוציפר ושל אלה - חברות טובות. הן תמיד ישמחו להושיט יד אחת אל השנייה ולעזור בכל צרה. למרות זאת, יש עניינים שבהן הן ממש ישנאו אחת את השנייה, כמו כשכל הראיות הצביעו על זה שג'יי (אח של אלה) הוא רוצח, אחרי הכל קלואי תמיד תלך אחרי העובדות כשאלה תעקוב אחר הלב.

קלואי ואלה תומכות אחת בשנייה לא משנה מה, וככה זה בערך מאז שאלה הצטרפה למשטרת לוס אנג'לס (LAPD). אבל זה לא אומר שהן לא יכולות לעשות קצת כיף ביחד, אלה אוהבת להציע לקלואי לצאת למסיבות או סתם לשתות בכמויות מטורפות ואפילו להזמין חשפן לימי הולדת אחת של השנייה.

ביקום החלופי לא נראה שאלה וקלואי מכירות אחת את השנייה לפני הרצח.

דניאל "דן" אספינוזה

כמו ברוב מערכות היחסים של אלה ובהתחשב באופי החברותי שלה, גם עם דן הם חברים טובים. אלה תעשה הכל למען דן ודן יעשה הכל בשבילה. למשל, כשהאלה יצאה מהגוף של שרלוט ריצ'ארדס, איבדה את הזיכרון ונתנה לדניאל "כתף קרה" אלה דיברה איתה וכמובן ששרלוט לקחה את זה ברצינות ומאז דן ושרלוט ביחד (עד ששרלוט מתה כמובן). אבל, מערכת היחסים ביניהם לא בדיוק כל כך... אפלטונית. תשעים ותשע אחוז ממערכת היחסים שלהם היא אפלטונית, כן, אבל האחוז האחר הוא.. לא בדיוק אפלטוני. מה זה אומר? אני אסביר, יום אחד הם עשו סטוץ קטן אחד עם השנייה, זהו. חוץ מזה היחסים שלהם נחמדים ממש.

כשדן מת אלה קראה לצפרדע על שמו.

ביקום החלופי לא ציינו אף פעם שאלה ודן מכירים.

אמנדיאל

כמו עם לוציפר גם בפגישה הראשונה שלהם אלה חיבקה את אמנדיאל כשהבינה שהוא אח של לוציפר (למרות שלמען האמת הם לא נראים כאילו הם אחים). אלה ואמנדיאל הם חברים, לא כל כך קרובים כמו אלה ולוציפר אבל זה לא שהם כמו השכנים שאומרים "היי" ו"ביי" מנימוס, יש בהם יותר עומק מזה. אמנדיאל ואלה יעזרו אחד לשני והם יכולים לסמוך על האחר אבל הם לא באמת ביחסים קרובים כל כך.

ביקום החלופי לא נראה שאמנדיאל גילה על אלה.

מזיקין/מייז

מייז ואלה הן חברות, לא בדיוק בסטיז אבל מייז כן תסכים ללכת להשתכר עם אלה ואולי לעשות לה טובה קטנה מתישהו. אלה תסכים לעזור למייז לא משנה מה וכשהצד השובב שלה שולט היא תלך איתה למסיבה בשמחה.
למרות שאלה חברותית למייז, מזיקין עדיין תבקש ממנה תשלום על תפיסת מבוקשים, למשל כמו שחשבו שג'יי (אח של אלה) הוא הרוצח מייז הסכימה לרדוף אחריו ולהישאר עם אלה רק אחרי שאמרה שתישאר. למרות שנתנה לה כתף קרה, מייז בכל זאת הצילה את חייה של אלה בלי תשלום (ובלי הודעה אבל שקט).

איך אני אסכם את זה בסוף? אלה תעזור למייז בשמחה, מייז לאלה פחות אבל היא תהיה שם כשהיא באמת תצטרך אותה. סך הכל הן חברות, לא משהו רציני אבל הן לא ינסו עכשיו לרצוח אחת את השנייה ואני מניחה שזה מספיק טוב.

ביקום החלופי לא ציינו שמייז ואלה מכירות.

לינדה מרטין

לינדה ואלה הן כמו מייז ואלה, רק פחות מכירות אחת את השנייה, רק באירועים לרוב. למרות שהן בקושי מכירות אחת את השנייה, לא באופן עמוק לפחות, הן עדיין ידידותיות אחת אל השנייה וכמו עם היחסים עם מייז הן לא מנסות לרצוח אחת את השנייה (שזה כבר טוב!). שתיהן רוצות ומנסות שיהיו לאנשים סביבן טוב מה שאולי מסביר למה בזמן הקצר שהן ראו אחת את השנייה הן יחסית התחברו (או בגלל חברים משותפים. מי יודע?). הן יסכימו לעזור אחת לשנייה ולא תהיה להן בעיה לשתף פעולה כדי להציל חבר משותף או קרוב משפחה ששתיהן מכירות.
סך הכל, הן השכנים האלו שאומרים מנימוס "היי" "מה קורה" ו"ביי".

ביקום החלופי הן לא מכירות אחת את השנייה.

פיט

פיט היה החבר הראשון הרציני של אלה שראו במהלך הסדרה. הם הכירו באחת מזירות הפשע ואלה גילתה במהירות שהוא חביב, נחמד, קצת תמים וכתב. לפי אלה, היחסים שלהם הלכו מהר מדי כשאחרי כמה נשיקות היא מצאה את עצמה עם מפתח לדירה שלו. אה, עוד לא הזכרתי את זה באופן ברור? אלה ופיט לא היו רק "ידידים" או במערכת יחסים אפלטונית, הם היו במערכת יחסים רומנטית לחלוטין. אחרי שאלה מוצאת את עצמה עם מפתח לדירה של פיט כשהם לדעתה בשלב מוקדם בזוגיות שלהם, היא נכנסת לדירה שלו כשהוא לא שם ומגלה להפתעתה שהוא הרוצח הסדרתי שהם חיפשו כל הזמן הזה ופיט, פיט שלה הוא "רוצח הלבבות השבורים". אלה מנסה לצאת בלי להשאיר ראיות אך לצערה פיט מגיע הביתה ומוצא אותה. לאחר קרב קצר בין השניים שבו אלה מנצחת כשהיא מזריקה אליו מזרק שמלא בסם שלו היא יוצאת מהר מהדירה ורצה אל תחנת המשטרה. כשהיא בחצי התמוטטות רגשית מהמצב היא אומרת לקלואי ולדן להציג לה את כל החשודים בתיק ומי שהיא הכי אוהבת (פיט) הוא הרוצח.

קרול

היחסים של אלה ושל קרול הם רומנטיים. בניגוד לפיט, קרול הוא לא רוצח סדרתי והוא עובד עם המשטרה. בהתחלה, כשאלה רק בהתחלה של הרגשות שלה כלפיו הם מפלרטטים בלי הפסקה, בלי. הפסקה. כשקלואי מבינה שלאלה יש קראש על קרול היא מנסה לגרום להם להיות ביחד אך אלה, שעדיין לא עברה מפיט ובעלת חשדות לכל בן זוג רומנטי חדש, דואגת ואומרת לה שאולי גם הוא יכול להיות רוצח סדרתי. מה היא עושה אחר כך? בודקת את התיקים שלו ופורצת לדירה שלו עם לוציפר. אחרי חיטוט קצר בבית שלו אלה חושבת שהוא בחור רגיל מין המניין עד שלוציפר מוצא בטעות תיבה מכוסה שמתאימה לגודל של בן אדם עם מנעול עליה. לאחר שלוציפר שובר את המנעול הם מגלים בפנים בקבוק אלכוהול ואלה מבינה שהוא אלכוהוליסט בגמילה.
אחרי ההבנה שקרול לא היה רוצח (ובתקווה הוא לא יהיה) הם מתחילים לצאת ואפילו הולכים לחתונה של מייז ואיב יחד. על התקופה שלהם יוצאים לא ידוע הרבה אם בכלל אך נראה שזה כנראה ייתגלגל למשהו רציני.

כשרונות

מומחית לזיהוי פלילי
- אלה היא מדענית משכילה והידע שלה מסייע במקרים רבים של רצח. עד כמה גדול הידע שלה? טוב אפילו לוציפר סמך על הכישורים שלה וביקש ממנה לבדוק את קברו של אוריאל כדי לחשוף מי גנב את הלהב של עזראל.

מומחית בבלאק ג'ק - אלה היא שחקנית בלאק ג'ק ברמה גבוהה ומונה קלפים מסוימת. היכולות המטורפות שלה גרמו להרחקה שלה מלפחות קזינו אחד בלאס וגאס.

קליעה - אלה מיומנת בנשק חם ובעלת ידע רב בנשקים ואקדחים. באחד הפרקים אלה הצליחה לירות בדיוק ברגל של אחד הפושעים.

פורצת מנעולים - כמו שציינתי קודם לכן, אלה היא פורצת מנעולים מוכשרת ולדבריה היא למדה איך לפרוץ מנעול בחטיבת הביניים מסבתא שלה.

רב לשונית
- אלה דוברת אנגלית וספרדית שוטפת, קריאה, כתיבה ודיבור לאחר שגדלה בשכונה היספנית. אלה גם שולטת בקלינגטון ובאחד הפרקים היא אפילו דיברה קצת צרפתית.

ציטוטים

Stop! Hammer Time!

Wow this look heavy. Like 'waiting for STD results heavy'.

Sushi shirt!

Chloe does Lucifer?

get a room!

I hate beach murders. So Mean. Its like, just let people swim.

I've seen some guys with some pretty tiny lady hands.

Aww dad joke, nice.

Hey! no one insults my family excpet me.

I mean, god works in mysterious ways. So you just have to belive when he crushes your nuts, he does it for a reason.

דעה אישית

סוף סוף, מה אני חושבת על אלה.
האמת? אני והיא הפכים לגמרי, היא חברותית אני מופנמת, היא נאיבית אני חשדנית, היא מאמינה בדברים אני חייבת הוכחות, הפכים. אבל וואו היא דמות מדהימה!
היא ההוכחה שגם נשים לטיניות יכולות להגיע לתפקידים במשטרה (שאש אני יודעת שזו סדרה) ואי אפשר לשכוח את כל החיבוקים שלה. אתה בא כדי שמדענית תנתח גופה? לא רק ניתוח יגיע אלא גם חיבוק ו-וואו, היא חמודה כשהיא מחבקת.
מה עוד מדהים באלה? טוב יש את הבדיחות השנונות שלה שהן או לא מצליחות אף אחד חוץ ממנה (וזה מה שמצחיק) או שהן פשוט מפילות לרצפה וכולם מסתכלים עליך במבט מוזר, פשוט גאונה קומדית אמיתית. גם זה שהיא קצת ילדותית וטיפה תמימה מוסיף לאופי של המדענית החמודה, אבל אל תטעו אלה יכולה גם לפרוץ מנעול ולירות בכם בלי בעיה.
או וכמובן כמה שהיא משפפת דקרסטאר זה מהמם, כל חלק שבו היא אומרת להם לקחת חדר כבר פשוט גרם לי לחיוך מטופש על הפנים, זו אלה!
ואיך שכחתי? החולצות המוזרות שלה! מחפשים חולצה עם שור אדום? קיבלתם, חולצה עם סושי? יש לה שלוש בארון. היה לגמרי שווה להזמין חולצה אחת מוזרה שהופיעה על אלה.
אז קיצר, אני ואלה בסטיז! וחסר לכם אם תיקחו לי אותה.

--------------------
טליה • היאת • ספוטיפיי

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 21 2022, 20:12 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960689
מגדר:female
משתמש מספר: 52249

אלה 3> 3>
חייבת לומר שדי רפרפתי על הסיקור כי אני פשוט באמצע עונה שלוש ולא רציתי לחטוף ספויילרים רציניים מידי (כמה נחמד אבל לדעתי שהיא שורדת עד סוף הסדרה איזה יופי סוף סוף דמות שאני אוהבת לא מתה או נעלמת סתם ככה), וגם מהסתכלות כללית הוא מעולה. תיארת ופירטת המון, והסיקור באמת מצליח להסביר על אלה בצורה טובה. את השורה הראשונה במידע על הדמות הייתי משלבת בחלקים אחרים בסיקור, כי זה מרגיש סתם קצת לא קשור (וגם לקרוא לה אלוש בכותרת מרגיש לי מוזר קצת אבל אולי זו רק אני חחח), אבל סך הכל הסיקור באמת טוב (מכמה שקראתי בלי לבחור מספויילרים).
אלה היא באמת הדמות האהובה עליי בסדרה עד עכשיו (וכנראה שגם עד הסוף שלה כי הידד היא תהיה שם עד הסוף בערך איזה יופי כמה נחמד), ומגיע לה כל העולם הזה בערך. כולל הסיקור שלך.
בקיצור, סיקור מעולה, נוסף ללינקייה (:

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 22 2022, 13:35 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 1
מגדר:
משתמש מספר: 83156

לוסקה

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025